Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Refreshed (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/201301-e36-refreshed.html)

Nosfer 14-12-10 15:05

Re: E36 - Refreshed

3 Attachment(s)
Si... poze si cu bara spate de ///M pe ea. Scuzati jegul, e noroi mare cu zapada asta :)) Sper sa se duca odata sa o pot spala si sa trag niste poze faine. :shock:

Wilgax 14-12-10 18:08

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 3897027)
Si... poze si cu bara spate de ///M pe ea. Scuzati jegul, e noroi mare cu zapada asta :)) Sper sa se duca odata sa o pot spala si sa trag niste poze faine. :shock:

Oficially PIMPED........TUB cu ///M back spoiler!:twisted::twisted:

Sparkle_81 14-12-10 18:14

Poate mi se pare mie , dar toba nu e prea scoasa inafara ? Dealtfel , de nota 10, cu + !!!

Wilgax 14-12-10 18:28

1 Attachment(s)
App acuma sper sa nu fie asa dar de ce am impresia, ca m-am uitat mai bine, ca e spoiler normal cu difuzor de M?:?:

Nosfer 14-12-10 18:34

@Sparkle - da, e mai lunga decat ma asteptam toba :)) Ma gandesc sa o schimb pe viitor cu una cu 2 tevi insa asta are un sunet de-ti face pielea gaina imediat. Cred ca ii dau un polish sa luceasca si apoi in primavara oi vedea daca o schimb sau nu.

@Wilgax - nici eu nu stiu exact, nu e mare diferenta intre ele, eu oricum n-aveam bara normala. In spate erau unite bara cu difuzorul.

Wilgax 14-12-10 18:36

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 3897621)
@Sparkle - da, e mai lunga decat ma asteptam toba :)) Ma gandesc sa o schimb pe viitor cu una cu 2 tevi insa asta are un sunet de-ti face pielea gaina imediat. Cred ca ii dau un polish sa luceasca si apoi in primavara oi vedea daca o schimb sau nu.

@Wilgax - nici eu nu stiu exact, nu e mare diferenta intre ele, eu oricum n-aveam bara normala. In spate erau unite bara cu difuzorul.

AM inteles.Sef incearca sa te uiti la poza care ti-am dat-o cu cel alb sa vezi in colturi la difuzor.....la tine e iesit in afara cum iese la barile stock pe cand la unul M se vede clar ca e aliniat.Oricum e fortza si asa fata de ce aveai sincer.

Nosfer 14-12-10 18:41

1 Attachment(s)
M-am uitat si eu acum mai atent si cred ca e cum zici tu. Oricum, e bine si asa. Mai bag o poza de acum 15 minute, e dezastru la Sibiu cu zapada :))

Sparkle_81 14-12-10 18:43

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 3897621)
@Sparkle - da, e mai lunga decat ma asteptam toba :)) Ma gandesc sa o schimb pe viitor cu una cu 2 tevi insa asta are un sunet de-ti face pielea gaina imediat. ..........

Pai , vorbeste cu Nea' Sudorul , sa o bage mai in'auntru ! ;)

Wilgax 14-12-10 19:00

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 3897646)
M-am uitat si eu acum mai atent si cred ca e cum zici tu. Oricum, e bine si asa. Mai bag o poza de acum 15 minute, e dezastru la Sibiu cu zapada :))

Eeee acuma e de ea sef.Sa vezi ce-i danseaza spatele pe zapada:D.Frumoasa poza.O parere personala ar fi sincer sa scapi de eleronul pe care-l ai si ori sa iei unul adecvat de M ori sa ii pui eleron de ala mic si finut.Sa nu fie cu suparare e o parere.

Nosfer 14-12-10 19:06

de pe portbagaj? mie chiar imi place cum arata asta, trebuie sa ii fac niste poze cand e masina curata ca atunci se vede mai bine cum da in peisaj :))

PS: Deja am bagat cateva serii destul de serioase de invarteli. Cred ca e printre putinele motive pt care-mi place iarna :))

opia 14-12-10 19:10

Frumoasa masina...Imi place ce ai facut la exterior acum ca ai cam terminat cu el ar trebui sa te apuci de interior, bineinteles daca sunt si fonduri:D, ca fara bani nu faci nimic...neaparat niste geamuri electrice, macar pe fata. Iti urez mult noroc in continuare si sa ai grija de ea.

Wilgax 14-12-10 19:13

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 3897731)
de pe portbagaj? mie chiar imi place cum arata asta, trebuie sa ii fac niste poze cand e masina curata ca atunci se vede mai bine cum da in peisaj :))

PS: Deja am bagat cateva serii destul de serioase de invarteli. Cred ca e printre putinele motive pt care-mi place iarna :))

Ma gandeam eu ca avand BMW si o ninsoare buna nu ai dat cerce.:lol::lol:

FORTZAAA

PS:In legatura cu eleronul mna e parere.EU as fi optat pt celelalte 2 variante.

Nosfer 14-12-10 19:21

@ opia - i-am pus si geamuri electrice acum cateva luni :) Mai urmeaza la exterior jante in primavara RH ZW3 sau AC Schnitzer + triple de M apoi trecem si la interior.

SB09HMM 15-12-10 11:59

asa da fra.....................:)

Nosfer 15-12-10 15:23

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by SB09HMM (Post 3899621)
asa da fra.....................:)

Tu m-ai stresat cel mai mult sa-mi schimb si bara spate :)) Pe masura ce ma uit la ea parca-mi place tot mai mult c-am schimbat-o. Thanks.

Azi n-am mai rezistat si am fost sa-i trag un dush la masina chiar daca e un noroi colosal afara si maine va fi la loc mizeria dar voiam sa-i fac niste poze. Jantele astea de pe masina o sa le pastrez pt iarna.

All times are GMT +2. The time now is 16:53.

- Copyright 2026 4Tuning