![]() |
Re: E36 - Refreshed
3 Attachment(s)
Si... poze si cu bara spate de ///M pe ea. Scuzati jegul, e noroi mare cu zapada asta :)) Sper sa se duca odata sa o pot spala si sa trag niste poze faine. :shock:
|
Quote:
Oficially PIMPED........TUB cu ///M back spoiler!:twisted::twisted: |
Poate mi se pare mie , dar toba nu e prea scoasa inafara ? Dealtfel , de nota 10, cu + !!!
|
1 Attachment(s)
App acuma sper sa nu fie asa dar de ce am impresia, ca m-am uitat mai bine, ca e spoiler normal cu difuzor de M?:?:
|
@Sparkle - da, e mai lunga decat ma asteptam toba :)) Ma gandesc sa o schimb pe viitor cu una cu 2 tevi insa asta are un sunet de-ti face pielea gaina imediat. Cred ca ii dau un polish sa luceasca si apoi in primavara oi vedea daca o schimb sau nu.
@Wilgax - nici eu nu stiu exact, nu e mare diferenta intre ele, eu oricum n-aveam bara normala. In spate erau unite bara cu difuzorul. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
M-am uitat si eu acum mai atent si cred ca e cum zici tu. Oricum, e bine si asa. Mai bag o poza de acum 15 minute, e dezastru la Sibiu cu zapada :))
|
Quote:
|
Quote:
Eeee acuma e de ea sef.Sa vezi ce-i danseaza spatele pe zapada:D.Frumoasa poza.O parere personala ar fi sincer sa scapi de eleronul pe care-l ai si ori sa iei unul adecvat de M ori sa ii pui eleron de ala mic si finut.Sa nu fie cu suparare e o parere. |
de pe portbagaj? mie chiar imi place cum arata asta, trebuie sa ii fac niste poze cand e masina curata ca atunci se vede mai bine cum da in peisaj :))
PS: Deja am bagat cateva serii destul de serioase de invarteli. Cred ca e printre putinele motive pt care-mi place iarna :)) |
Frumoasa masina...Imi place ce ai facut la exterior acum ca ai cam terminat cu el ar trebui sa te apuci de interior, bineinteles daca sunt si fonduri:D, ca fara bani nu faci nimic...neaparat niste geamuri electrice, macar pe fata. Iti urez mult noroc in continuare si sa ai grija de ea.
|
Quote:
FORTZAAA PS:In legatura cu eleronul mna e parere.EU as fi optat pt celelalte 2 variante. |
@ opia - i-am pus si geamuri electrice acum cateva luni :) Mai urmeaza la exterior jante in primavara RH ZW3 sau AC Schnitzer + triple de M apoi trecem si la interior.
|
asa da fra.....................:)
|
5 Attachment(s)
Quote:
Azi n-am mai rezistat si am fost sa-i trag un dush la masina chiar daca e un noroi colosal afara si maine va fi la loc mizeria dar voiam sa-i fac niste poze. Jantele astea de pe masina o sa le pastrez pt iarna. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning