![]() |
Re: - B 87 Wbl -
Quote:
sunt curios sa vad ce poti face cu 10 mil.,poate ne demonstrezi tu;) si atunci o sa imi schimb parerea in privinta valorii banului;) :-P |
frate am vazut si eu masina ta p 26 august eram intr-un accent si eu super adevarata spor la treaba in continuare
|
:D:D ala nu e ulei sa jtii si tu este un sprey special pt asa ceva sa nu rugineasca ;) marfa dacia simpla perfecta cu mici modificari poti sa pui niste jante in 4 prezoane si sa dai jos steguletele alea jos dupa ea pt ca o strik mai bine simla dekt impopotonata in rest tare rau respect..
|
sau poate omul a bagat ulei nu te contrazic dar pt asa ceva este un sprey de la wurth ;) special ca stiu ca am dat ji io la dacia lu tata ;) :)
|
hai cu jantele !!!!!!!
|
Foarte frumoasa masina,am trecut pe langa tine acum doua seri si am ramas placut impresionat,spor la treaba in continuare!!
|
salut mariuse nu mai zici nimik de masina ?? ai murit nici pe mess nu te-am mai vazut
|
poze cu jantele alea noi?... ne mai tii mult?
|
ps. pretu la jante cu tot cu gume e enorm d mare... daca leai dat bv tie da eu unu nu as da atatia bani pe jantele alea cu tot cu gume
|
Nu prea am mai intrat aici .... despre masina nu am ce sa mai zic ... o pun in vanzare ... am mare nevoie de bani sa imi iau alta noua ... bani pe ea sigur numai ii scot ... asa ca o vand stock .... o sa mai pun poze cu ea ... am ajuns la concluzia ca numai se merita sa bagi atatia bani intr-o dacie ...
|
si in viitoarea masina ... o sa bagi bani in ea ?
si ce masina vrei sa iti iei ? :) |
Mie unul imi place masina.Sa ai grija de ea.Un sfat daca nu te superi_cand ai bani punei prelungiri la spoilere
|
salut ,pe jante cat ai dat
|
ar fi mai bine sati pui semnalizari albe la aripi ca sta mai bine , bafta
|
Masina se vinde .... pentru informatii intrati aici https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/34147-vand-dacie-2002-a.html
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:13. |
- Copyright 2026 4Tuning