![]() |
Re: Mashinile nasoale din oradea...
Am vazut si eu o dacie nene.... ceva de speriat. O pozez dak mai trec pe acolo. Da faceti poze la mertan o data!!
|
usor de zis...da numa nu prindem okazie :)
|
cumva o dacie crem cu spoiler spate rosu si fatza albastru ??? ca am vazut o si eu si am vrut s aii fac poze:)) nah sincer asa greu ii de facut poza la mertzan:((( damm ne vedem sapt viitoare la plimbare prin tara :D ce tare:)) la afaceri:D spor la vorbit
|
Quote:
|
Si aia "colorata", dar am mai vazut una asemanatoare cu spoiler negru fata, in spate n-am apucat sa ma uit k mergeam la lucru.
|
Oricum a fost o imagine neplacuta dis-de-dim :)).
|
tanti...
poti sa editezi mesajul timp de 5min... asta ca sa nu bagi cate 2mesaje...:rolleyes2 |
Ms ms nenea =)). Si nu mi-o lua in nume d rau, k?
|
Am avut si eu ocazia sa vad azi dacia de care se tot vb aici cea crem cu bari de logan, pe fata albastu si pe spate rosu! Este chiar penibil sa faci o combinatie ca aia, mai bine umblu cu ea fara bari decat asa! sa chiar de loc! Asta da tuning!!!!!!!!
|
io m'am saturat sa aberati de 10 pagini si sa vad 3poze
:):):) fie-va mila de mine...si trageti odata niste poze...ca nu e asa greu! e chiar simplu! |
nu-i greu......;)dar dak nu prindem masina...sau o prindem si nu avem aparat:):):D
|
cam asa...ii f ciudat cand am aparat nu prind nici pe draq...cand nam din 100 in 100 de metri vad ceva ce merita pozat...:(
|
4 Attachment(s)
:):):):):):) asta ar trebui dusa la salonul auto de la Geneva!!!!!!ps:stiu k nu ii din oradea;)
|
AHAHAHHAHAHA Dolj !! Numai la olteni vezi asa ceva... Fereasca Dumnezeu ! =))
|
Trebuie sa fii chiar lipsit de imaginatie sau nush cum sa zik sa-ti faci masina asa......:):D:D:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:36. |
- Copyright 2026 4Tuning