![]() |
Re: Soferul si masina
Taci bai Shantzule ca aude Walker si imi fac belele pe cap.
:lol: :lol: :lol: |
pai walker stie de asta dinainte sa postez eu aici..... doar e walker.... :mrgreen:
|
Aolo, olo, olo, numa' belele ne face tac-tu asta...
|
Quote:
|
Depinde de diesel greutate etc... !
Io zic asa pleaca DOn-u 1 ,2 vine infinity la a 3-a lu don-u mult si la a-4-a lu don-u s-a terminat smecheria si se duce !:lol: DON-u uitasem sa precizez poate pe la 220 sa treaca abia infinity de THEONU !:lol: |
fx35-u are 280 cp din cate vaz si are 2 tone.
folosind o aritmetica simpla obtinem: uopel: ~1100 kg, infiniti: ~2000kg => infiniti cu 45% mai greu uopel: 115 cp, infiniti: 280cp => infiniti cu ~59% mai puternic asta inseamna ca uopelu ar trebui sa aiba cam 154 cp ca sa fie egali. tinand cont de variabile (transmisii, soferi) as zice ca in cel mai bun caz vectra-ul ar fi cam la o masina si ceva in spate, pe 400 m. qed. :) am observat si ca pana la 100 cica infiniti face 6,3 sec., mi se pare cam putin totusi. taz du-te ma la furat de-acilea. :) |
don, stii ca si cu softul race tot nu cred ca te bat, daca zici ca scoti 7 sec pe 0-100. cu softul race nu prea cred ca scad sub 8. dar oricum... nu il voi pune doar sa vad cum stau cu tine... nu cred ca il voi pune deloc fara alte modif.
dar poate iti aduc GTI sa te dai cu el. ca el are in jur de 6. oricum, Infinity ala nu are si automata cutia? eu zic ca vreau sa vad si eu daca va dati. eventual filmez ca sa putem analiza. eu zic ca deja de la 150-10 te cam mananca Infiniti... oricum, succes ! |
Nu conteaza daca ma face sau nu..., vreau sa vad cam cum stau cu o masina ca aia. In fatza sau in spate..., eu cred ca macar 0-100 voi sta in fatza...; pai nu mai suntem si noi soferi? nu stim si noi sa-i dam 15 CP din cutie? Stiti voi cine a zis vorba asta... :lol:
Daca ar fi dupa mine, m-as da si cu Impreza WRX STI si cu Gallardo si cu alte spume d-astea de masini... |
Eu gandesc altfel treburile astea.
Ca la Formula 1 sau la Raliu in general. Nu e important sa castigi, important e sa participi... |
pai daca gandim asa, hai ca particip si eu.... dar eu caut ceva pe masura mea..nu chiar orice..
|
Da-te cu Tre-ul... zic si eu...
|
pai el cam in cat scoate 100? si oricum ma dau din mers...
|
nu stiu in cat timp scoate suta, dar 0-100 ii stau in fatza.
Vorbeste cu el... sau cauta specificatiile pe net. Azi o sa cronometrez si eu 0-100 sa vad cat scot cu noua cutie... |
Quote:
eu am 9,2 pana la 100, cronometrat. |
pai atunci cand se mai incalzeste putin, am putea sa incercam si noi asa, de control... sa vad cum stau si eu...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:01. |
- Copyright 2026 4Tuning