![]() |
Re: Focsani
Da sunt membru Mindnightracers de ceva timp si din cauza asta mi-am oferit si disponibilitatea sa ma intalnesc cu baietii din focsani ...poate miscam si ceva pe acasa :D
|
da , cum a fost si cu peujotu ala 206 cc din piata unirii atunci la expozitie ... a fost o dezorganizare completa ... masina era murdara de " rahat " de cioara plina de praf ... erau zvonuri ca se aduc 2 masini ... da a doua cred ca era invizibila ... nush data viitoare organizati-va mai bn ... in fcs ne-ar trebui neaparat 1-2 magazine mari de tuning , unde sa ne putem prepara masinile :-? ( parerea mea ) ... bft ...
|
Nu il cunosc personal pe tipul cu pejeout de la noi din club si iti spun sincer ca am ramas la fel de surprins si eu cand i-am vazut masina la salon.
Nu a venit din partea clubului Midnightracers acolo, omul a venit sa-si promoveze afacere, daca el a lasat masina in starea care a lasat-o acolo e problema lui :D....oricum e pacat ca la acel salon nu au fost si cateva masini "de acasa" ...se gaseau ma gandesc eu. Dar oricum ce a fost a fost ...poate reusim sa ne vedem intr-un week-ed si vb mai mult si poate facem ceva. |
da , ai PM de la mine ... si mai e o problema in fcs cu muzica ... e un " nebun " TCM clio verde ... are ala subwoofere in masina sa mor cand trece pe str zici ca-i cutremur :D Apropo am mai vazut niste masini tunate ... cu numere de VN , un golf IV gri , bmw model mai vechi E60 si cva verde si un bmw seria 1 alb cu negru :D ... infloreste tuningul in vrancea ... foarte bine
|
ceva liniutze prin focsani? ;)
|
;)) Se fac si linutze ... da mai ferit asa ca-s multi gabori ce ne pandesc :D
|
da inca nimic, nici un club in fcs?
|
Quote:
|
olek cam prin septembrie asa ... aghia am inceput sc :D mie cam teama din ce am auzit .... incep multi si iau prea putini ..:((
|
Catooz frumos opel astra ai ... urca si tu 2-3 poze :D mai sunt masini tunate in fcs ... am sa fac poze si le urc :D
|
1 Attachment(s)
Masina asta a fost atunci la focsani ... de care ziceam ... :evil:
|
Nimic nou ?
|
va asteptam la buzau
|
Quote:
|
am lansat invitatia in ideea Marelui Premiu al Buzaului editia a III-a 5-7 octombrie 2007. dai click pe semnatura mea si vezi despre ce este vorba
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:38. |
- Copyright 2026 4Tuning