Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bursa serviciilor AUTO (https://forum.4tuning.ro/102-bursa-serviciilor-auto.html)
-   -   [Oferta]Super oferta!!! - APLICARE PROFESIONISTA DE FOLIE AUTO (https://forum.4tuning.ro/102-bursa-serviciilor-auto/19772-oferta-super-oferta-aplicare-profesionista-folie-auto.html)

clubbed 16-10-07 13:12

Re: [Oferta]Aplicare folii auto LLUMAR (SUA)-certificate RAR,garantie 5ANI

5 Attachment(s)
Mercedes ML630 - AMG : Detailing Complet + Aplicare de folii solare

clubbed 18-10-07 11:04

Datorita numarului mare de programari si cererilor dvs. de acum, locatia din zona Grivitei va avea un program prelungit,si anume:

Luni-vineri: 08:30-21:30
Sambata: 09:00-18:00

astfel,puteti ajunge la noi si cei care aveti un program mai incarcat!

Telefon de contact pentru programari: 0726 728 218

drandy 19-10-07 12:21

nu a pus nimeni la caraprotect sa-mi spuna cum e?
nu ma intereseaza daca dau sau nu geamurile jos dar vreau sa fie fara dungi sau praf

clubbed 19-10-07 12:28

Stimate domn..topicul acesta este pentru alta firma...daca aveti vreo nelamurire in sensul asta va pot ajuta cu cea mai mare placere...daca nu..puteti intreba in alta parte despre orice alta firma doriti ...ati mai primit o atentionare de la admin...data viitoare o sa aveti contul suspendat

drandy 19-10-07 12:59

imi cer scuze dar caut o firma din bucuresti pentru ca in cele din targoviste nu am incredere. cu cine am vorbit asa mi-a spus. scuze inca odata.
unde pot venii, cat dureaza si cat ma costa?

clubbed 19-10-07 13:04

Avem 4 centre "Expert Detailing" in Bucuresti...iar in momentul cand sunati ( 0726 728 218 ) sa faceti o programare stabilim si la care din locatii puteti veni. Dureaza maxim 3 ore,folia se aplica profesional,dintr-o singura bucata pe luneta,iar geamurile si fetele de la usi nu se demonteza. Pretul variaza in functie de marca si tipul foliei si numarul de geamuri pe care doriti sa aplicati folie. Avem toate cele 3 marci de folie autorizata de pe piata: SAMURAI - 3 ani garantie , LLUMAR - 5 ani garantie si 3M - 7 ani garantie.

drandy 19-10-07 17:09

am un land cruiser 5 usi 2006. pentru toata masina, folie lumar, cat ma costa?

clubbed 19-10-07 17:13

Avand in vedere ca este un Jeep ..pentru luneta si cele 4 laterale spate folia LLumar costa 735 RON ,iar pentru cele 2 laterale fata folie LLumar autorizata(transparenta 73%) costa 227 RON cu tot cu T.V.A. Garantia oferita este de 5 ani. Deci daca aveti orice problema cu folia in perioada aceasta...se schimba gratuit.

drandy 19-10-07 17:21

de ce este asa o diferenta intre cat s-a cerut in tgv. si cat este in bucuresti. repet nu am incredere in ei dar au spus ca au tot lumar si ca este cu omologare r.a.r.?

drandy 19-10-07 17:21

tergoviste - 750 ron

clubbed 19-10-07 17:58

Activam in domeniul acesta de mai bine de 7 ani..avem angajati cu experienta si nu ne permitem sa facem rabat de la calitate...de aceea nici preturile nu sunt cele mai mici.

Pentru cei care au un buget mai redus am introdus pe piata folia Samurai cu 3 ani garantie care este ceva mai ieftina... un pret aproximativ pentru folia Samurai luneta + geamurile laterale spate + geamuri laterale fata = 602 RON cu tot cu T.V.A.

al3x82 19-10-07 18:32

drandy eu mi-am pus la ei folie la 2 masini si a iesit excelent daca vrei poze iti si dau dar au si ei oricum merita bani asa ca recomand

clubbed 28-11-07 12:17

10 Attachment(s)
BMW 740d - Detailing Interior + Aplicare de folii solare 3M (luneta+laterale spate - 5%)

tzapu1 11-12-07 22:33

ma intereseaza pretul pentru : folii negre luneta si geamuri spate pentru Ford Mondeo, fara montaj

clubbed 11-12-07 22:41

457 lei - folia Samurai , 667 lei - folia LLumar , 897 lei - folia 3M - pentru transparenta 5% (deci cea mai inchisa nuanta) - pretul include T.V.A. si montajul. (Nu vindem folia separat) Pentru o programare puteti suna maine la nr. de telefon din semnatura. O seara buna!

All times are GMT +2. The time now is 08:55.

- Copyright 2026 4Tuning