![]() |
Re: Fan Rover 75 ??
Multi fani rover am vazut pe aici asa ca imi etalez si eu "bijuteria"...am luat de curand un Rover 400 SI SALOON 1.4 16v 105 CP din 2000. Cele mai importante aspecte ale masinii sunt ca a fost folosita de un mos de 68 de ani duminica la cumparaturi....este absolut noua...cricul si toate sculele ce vin in dotarea ei sunt inca in sigiliu. Masina nu a auzit de gropi sau zapada pana sa o aduc eu in tara...are acum 100.000 km din care aprox 40.000 facuti in tara... este in stare perfecta...Din ce am observat pare sa fie un model facut la comanda...deoarce la categoria dotari sta mult mai bine decat orice alt rover 400.(piele, volan piele, climatronic,totul electric,oglinzi incalzite,senzori ploaie).Nu stiu daca numele de saloon semnifica dimensiunile masinii....dar am parcat`o langa un rover 400 normal nu hatchback...si am observat ca este ceva mai lunga...Per total sunt foarte multumit de masina....nu are nici o problema tehnica sau estetica... motorul consuma in medie 6L/100 km...trage bine (din ce am inteles si citit pe cartea masinii vad ca ar avea motor de bmw...deoarece vad "stampila" celor de la Bavaria prin multe locuri). Cei 105 CP sunt mai mult decat de ajuns masinii...(offtopic: am lasat un passat din 2007 1.9 tdi 105 cp in urma)...este o bijuterie de masina..acum intrebarea mea este: care sunt lucrurile de care ar trebui sa ma ingrijorez in legatura cu masina?
|
ca are stampile de la bavaria e normal , banuiesc ca sunt de la la reviziile tehnice ...nu e motor de BMW pt ca BMW nu a montat(din cate stiu eu) decata motore de 2l diesel...motorul de 1,4l 16v de la rover e cel mai fiabil motor care lau facut....
nu trebie sa te ingrijorezi cu nimik special inafara de ce teai ingrijora la orice alta masina.... |
Am gasit mufa pt tester!!! Am obligatia morala sa-mi cer scuze si pe aceasta cale pentru cuvintele spuse la adresa celor de la Bavaria. I-am acuzat ca mi-au taiat mufa respectiva, insa tot ei mi-au aratat ca exista si este intacta.
Numai bine! G;) |
da devyl, lasa ca zic eu.
este vb de un Rover 400 facut la comanda si este mai lung cu cativa cm. fete de usi din piele etc o sa urc eu niste poze. |
Nu este nimeni pe aici care are un Rover 75 V8...sunt foarte interesat sa cumpar o asa masina...dupa cate am vazut ca poate face 400`ele meu... din ce am citit pe forumuri straine....e o bestie... am vazut si cateva promo`uri cu ea...mi se pare o masina perfecta pentru mine :D
|
Quote:
Are prea multi cai si-s toti pe rotile din spate. Nu vreu sa te dascalesc, e doar o parere de aproape mos. Daca si cand te vei hotari totusi si daca va mai fi de vanzare vreuna din cele cateva fabricate, tine cont de faptul ca are un motor de Mustang, primitiv, lacom si greu. Altminteri si mie imi place idea de Rover cu tractiune pe spate, dar l-as vrea cu un V6 de doi jumate si 190 de cai, de la ZT. Prostia asta cu V6 transversal ma omoara, mai ales acum ca am de umblat putin la el. De fapt cea mai reusita varianta de caroserie ar fi fost coupe-ul daca ar fi trecut vreodata de stadiul de prototip. |
pai asta apreciez cel mai mult la ea....are motor de mustang,primitiv,lacom si greu. Partea ca este tractiune spate chiar nu imi place..niciodata nu prea mi`au placut mashinile cu tractiune spate...dar neah asta e. Eu cred ca se mai gasesc de vanzare...oricum nu la tot pasul si banuiesc ca pretul este pe masura... daca nu, ma rezum la un 75 v6. Mi se pare mie sau 75 v8 are alta grila frontala mult mai agresiva decat la modelele 75 facelift?
|
de parca nu ai stii.
|
Quote:
Cat despre grila, modelul clasic arata dupa mine cel mai bine la caroseria asta. De altfel chinezul (ca sa vezi minune) a revenit la ea pentru MG7. Facelift-ul mi se pare usor fortat si neinspirat. Tractiunea in spate (sau integrala) e obligatorie daca ai sarit de un numar de cai, nu mai e o chestie de optiune. Si V8-ul are 260, cu un usor bricolaj (a se citi turbina) sare binisor de 400. Oricum, pe drum uscat tractiunea spate se poarta mai frumos. Am avut candva un BMW, nu se compara cu 75-ul de acum care-i mult mai stabil, dar din anumite puncte de vedere mi-a placut mai mult. |
8 Attachment(s)
Am venit eu cu niste poze cu mashina :D Rover 400 SI SALOON
|
De 2 zile a inceput sa imi faca si mie figuri ambreiajul.Carestiti un magazin de piese la preturi rezonabile (nu adaosuri de 200%) sa imi iau un cilindru receptor de ambreiaj si daca aveti idee la ce pret este.Multumiri anticipate
Aaaaaaaa.. uitasem, am un Rover 75 2.0 CDT din 2000 pe care la-am luat in octombrie 2006 si cu care am facut pana acum 78000 Km FARA NICI CEA MAI MICA PROBLEMA, asa ca va zic sigur ca e o masina EXCELENTA!!!!! |
Quote:
|
Am fost la service astazi si am aflat care e buba,nu e cilindrul ci e pompa de ambreiaj iar pretul ei este de 1000-1100 lei asa ca e destul de costisitoare.Totusi daca stiti pe careva sa aiba una din dezmembrarare ar fi totusi mai rezonabil pretul(cred).
|
Quote:
http://cgi.ebay.co.uk/CLUTCH-MASTER-...3A1|240%3A1318 |
tot pe acolo ajunge .. adik .. depinde cat costa transportul ... nu iesi prea mult in castig din cate vad
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:34. |
- Copyright 2026 4Tuning