![]() |
Re: Mures
Salut boti.... eu si un prieten de-al meu aducem tot ce vrei la masina....tot ce tzine de exterior .... de interior .... de MOTOR....orice orice iti trece tie prin cap.....si la preturi bune.... kitul exterior e cel mai usor de procurat....daca vrei ceva adevarat si de pe catalog de costa mai mult....daca vrei ceva mai ieftin se poate face si asa ceva .... trebuie doar sa te gandesti ce vrei....aici ai 2 nr de tel. cand esti hotarat ce vrei sa pui pe masina....0745199860 / 0744517790
|
Multumesc de ajutor si de sfaturi. Ma intereseaza o masca fata fara emblema si o pereche de hood-lift. AM nevoie de mult mai mult, da din pacate si eu sunt un salarift cu posibilitati materiale limitate.
Am auzit ca si la Cluj este ceva expozitie. Merita sa merg pana acolo. La Bucuresti, cred ca ma duc si eu. |
Da , este tuning show ceva la CJ de ieri a inceput...pana duminica tzine , eu sambata ma duc.
|
Expozitia a inceput de miercuri si tine pana duminica. Grabeste-te daca vrei sa mai prinzi ceva.
|
Nu mai vine nimeni la cluj la expozitie?
|
Daca mergeti mai multi la CJ ziceti poate ma bag si eu! depinde cand mergeti
|
Am citit pe forum ca sa punem poze cu masina(driver)iata:
http://pics-64.hi5.com/userpics/564/...938564.img.jpg |
toti stim furia albastra :D. urata vremea asta... ceva miscare pe seara ?
|
am vazut azi TIP-u in centru ... fara spoiler fata ... n-am apucat sa vad mare lucru din ea ca eram in masina ...
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
apropo de Furia Albastra.......... uite ce "frumoasa" era..... la inceputul carierei cand am cumparat-o (poza1) dupa care a avut cateva "aventuri" (poza2)....si cateva accidente minore incercand unele "manevre" (poza 3).......si in final....un "mic" ghinion de am ramas fara frane........consecintzele.....(poza4).Cam asta a fost FURIA Albastra.......cunoscatorii stiu despre ce e vb:))
|
azi la 9 nu? Sper ca vine lumea!
|
eddye. esti celebru cu furia ta. am auzit povestea ca ai ramas fara frane ai lovit-o si cand te-ai dat jos ai zis ca furia meaaaa. dar inima ii mai traieste ? ;)
Dutzu dar daca nu se merge chiar la 9 ? dupaia unde va gasim ? la platou ? si la 9 unde ? tot la mbo city ? |
sau polivalenta si da la city
|
ii foarte celebra furia albastra,acuma ii legenda defapt.toti stiu cum se cutremura pamantu si ursu de la platou cand se vedea furia urcand :-) adevarata furie albastra ii a lu eddye ...sau ma rog era. acuma e furia visinie ? sau ce culoare e cielou` my dear edmond ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:43. |
- Copyright 2026 4Tuning