![]() |
Re: Drift Show - Suceava 10-11 Iulie 2010 POZE/Filme
Dark ti-ai gasit toate raspounsurile de ce masina ta nu a fost asa de apreciata precum credeai ca o sa fie!
Eu imi inchei "pledoaria" aici si sper ca a inteles toata lumea! "Greseli" s-au mai facut la premieri dar aici cred ca a fost cat se poate de corect! |
salutare tuturor imi cer scuze ca ma bag peste voi ,dar as avea de spus cateva lucruri de reprosat juriului
-vopsitul masini a costat acum 2 luni 60 de milioane ,iar dobre a zis ca ce inseamna pictura aia pe spoiler care defapt erau niste stele cazatoare si un meteorit facute cu aerograful si care dadeau bine parerea mea -jantele cum au ziso multi domle nu se asorteaza cu masina si ca e cam ridicata,un lucru nu inteleg daca se asorteaza bine cu masina si cu culoarea acesteia ce treaba au ca sunt americane sau japoneze daca ati vedeao lasata si-ar schimba parerea si nu cred ca jantele de pe fiesta erau mai frumoase. In rest totul a fost super ok tot respectul pentru baieti de la PLM Tuning si pentru Cristi care si-a dus la capat proiectul cu ajutorul celor de la Autocrom in rest toate bune tuturor8) |
Asta e o fisa care o aveam si in masina... Aripile si astuparea manerelor s-a facut din tabla, nu fibra sau chit..daca te princepi cat de cat o sa iti dai seama ce inseamna sa sudezi si sa lucrezi tabla, iar capota este din aluminiu si pe care s-a lucrat extrem de greu.. Daca ai intrebari te rog.. Peugeot 407 2.0 E 138 cp 2005 BC-59-CRS
Exterior: Praguri, prelungire fata, prelungire spate, pleoape faruri, pleoapa luneta Aripa fata si spate latite Capota Coustom Jante Team Dynamics 20 inch - fata 8.5j 235/35 R20, spate 275/35 R20 Evacuare cu 2 finale stanga + dreapta, eliminat loc pentru roata de rezerva Suspensie Air Ride +/- 14 cm cu amortizoare BIlstien Portiere fata si spate shaved cu sitem pop up Discuri ventilate si perforate Distantiere fata si spate Vopsea Coustom Pure White Strobes integrate in proiectoare Interior: 2x Scaune fata Sport OMP imbracate in piele naturala 2x Scaune spate Sport OMP imbracate in piele naturala (coborat podea spate pentru a putea permite montarea scaunelor) Fete portiere fata si spate imbracate in piele naturala Nuca schimbator piele perforata Cotiera spate modificata Woofer JBL 300 Rms intre scaunele spate Vopsit ornamente interioare |
Quote:
Stai tu calm k am mai avut o masina tunata inainte de asta si am si luat si premiu cu ea!....TT-ul nu il am de mult timp si am si avut mari probleme cu el la motor si de aia pe restu nu prea am avut timp sa ma ocup 100%, deci sunt cam la inceput cu lookul la aceasta masina!... P.S.: poate o sa ne mai vedem pe la alte evenimente in viitor si daca toate o sa-mi iasa asha cum vreau la masina, poate alta ar fi situatia, nu numai daca juriul o sa fie tot din clubul sau orasul tau!.... |
Quote:
si cit despre suspensie (ca tot ai scris ca ai o suspensie FK montata pe masina .......https://www.4tuning.ro/tuning-4/masin...isti-6501.html) |
Quote:
Maşinile care puteau concura la premii pentru exterior erau maşinile cu exteriorul terminat (adică măcar un body-kit complet şi complet integrat īn linia maşinii), fără probleme de prelucrare şi finisare, fără probleme de vopsea şi chituire. te contrazici singur asta sigur avea probleme :Kia Pro C'eed (nr de concurs 179 Ps. eu cel puti in ultimi ani nu stiu sa fie o jurizare corecta la Suceava(tocmai de asta si particip la evenimentele de la SV.) si sigur nu a fost Sese cel care a decis aceasta treaba |
Quote:
:?: |
La jurizare se ia in considerare si daca esti prieten cu Gratian,moderator pe forum sau prieten cu organizatorii, daca kit`ul de pe masina nu da bine cu masina sau daca masina respectiva a fost vopsita cu radiera asta conteaza mai putin...
P.S. sa nu uitati sa schimbati tablita de pe cupa care i`ati dat`o domnului din juriu;) |
Prietene, ti-am dat exemple clare..De aia am fost la Sibiu, de aia am fost la Alba Iulia, ca sa ma jurizeze oamnei profesionisti, pe care nu i-am vazut in viata mea..Si conteaza mult calitatea lucrarii, daca tu imi spui ca PHO e lucrat impecabil atunci..nu mai zic nimic..nu stiu daca ai privit masina aia de aproape..in fine..Chiar nu vad de ce l-ai bagat si pe el..si daca vrei iti trimit premiul prin post..ca sa fi si tu fericit..ca vad ca te aprinzi aiurea..si nu vad rostul..Acum 4 ani la 4tuning eu am luat Best Ext iar Teo era in acelasi club cu mine..in fine..Nu stiu in ce calitate imi vorbesti tu mie de sus.. Ai o masina care e foarte simplu si foarte usor tunabila..Gaseste zeci de mii de piese pt ea..Eu la a mea nu am gasit nimic si tot ce am facut a trebuit sa adaptez..Daca vrei cupa eu ti-o dau cu cea mai mare placere..si nu mai implica pers care nu au fost la eveniment..
Uite pareri de pe forumul din Franta de la Peugeot, unde sunt foarte conservatori si nu prea accepta tuningul: ``I find that it is one of the first times when the tuning on this car is "enough " achieved.`` ``It looks like a ... german car !! The wheels are perfectly affleurantes to the caisse, it is bien branlé`` `` OUAHHHHHHHHHH SUPERBE !!! pas discréte mais sympa .......`` ``Hello.I have just one thing to say FANTASTIC. This is a great car! Like some people wrote already, it seems like the car comes directly from the factory. GREAT!`` ``from one version to other one, the only thing remains the same is your car plate`` Din Italia: ``You are welcome!!!!!!!!!!!!! It's really nice that a person from abroad found our website !!!!!! Compliments for your car.... it is a bomb!!! Here in Italy the 19'' inch are not allowed!! Come back soon to visit our forum!`` ``Vedo che molti 407isti sono accorsi a gran velocitą ad ammirare questa stupenda leonessa!! Ho contattato personalmente Cristian questa mattina e lui,come un fulmine,si č iscritto nel nostro forum Se non sbaglio,nel nostro forum ci sono altri iscritti provenienti dalla Romania`` ``Nice to have u on board, u've got a very good lookin' car, even in the first red look the 407 was so brilliant, but now the white lion (do u remember the 90's rock metal band ? ) is amazing !! also the interiors in beige are so beautiful. `` ``Great car.... I like so much I Think this is the most beatiful 407 in the world....congratulation !!! `` ``cristi_407, Please , i think when your car will be ready , you should do a litte video , and you should post in forum... Because your car is great , and i think all people in this forum want see how open the door , the sound of the engine , and so and so !!!! Thanks in advance !!!! )`` Te invit sa pui poze cu TT ul tau pe forumul Audi din Germania..si apoi sa vorbesti.. Succes.. |
Quote:
|
Quote:
Kia Pro C'eed nu are probleme de finisare si vopsire, a fost făcută la reprezentanţa VW din oraş. Premiul l-a primit de la Sese, deci independent de voinţa mea. Ar fi bine ca unii, doar unii, să reuşească să vadă paiul din ochiul propriu, şi să nu adopte cea mai convenabilă scuză: ne fura alţii. Quote:
Că dacă venea x, că dacă venea Seatul y, ca dacă veneau două tir-uri de pe Marte, şi tot aşa... Alea au fost maşinile, din ele s-a ales. Quote:
Cupa cu tăbliţa respectivă a primit-o altcineva, nu un membru al juriului, ar fi bine să ştiţi cine şi cum, ajută cāqnd deschidem discuţii, īn general. După cum spuneam, scuzele de rigoare pentru omisiuni, am uitat de unul din nominalizaţii la Best exterior, l-am pomenit doar la interior: Matizul alb, NIK (nr de concurs 175). |
cristi, degeaba iti bati capul cu "tunerii" medaliati cu un singur premiu in toata cariera lor. si ce daca mai ai inca doua masini facute? crezi ca esti mare "tuner", cristi?:lol::lol:
daca venea masina lu' x-man, te facea. cu ea ma mandresc eu. e a lui x-man! o am si pe surpriza de la guma. cam asa pare postul unui mare "tuner". te lauzi cu masina altuia ca a ta a fost "best kitch", cea mai discutata si ravasita masina. ai foarte mult de lucru la ea. in primul rand schimba tot. este exact modelul de "italian tuning". apropo, numerele de inmatriculare o tradeaza. dupa ce ajungi la nivelul lui Cristi, de cateva cupe bune poti sa mai ridici nasul din pamant. nu mai arunca cu noroi in altii. cauta idei mai bune. |
Ma doare capul dupa ce am citit posturile...MA ABTIN! E mai bine.
Cristi, daca'mi permit un sfat iti dau: scoate bandourile de pe bari, cu senzori cu tot pe spate...o sa arate SI mai bine decat arata acum. Stiu ca teai gandit la asta...e doar o sugestie, o incurajare...doar o chestie pe viitor, de imbunatatit :) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |
- Copyright 2026 4Tuning