Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Level R (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/195684-level.html)

Geosh 06-06-11 17:00

Re: Level R

Salut , de curand am inceput sa joc si eu levelR si mi se pare genial jocul , dar nu prea stiu sa joc si ce sa fac ... imi puteti spune niste metode bune de facut bani . Se pot baga moduri (masini) ? cred ca nu , dar kilometraje sau ceva de genul . Diferite camere , ca am vazut pe youtube camera din spatele masinii , de pe bancheta din spate daca intelegeti iar in joc pe "c" nu are asa ceva .
Va rog sa imi spuneti si mie ce ar trebui sa stiu despre acest joc .
Appropo unde gasesc si eu masini gen VW , BMW sau ce mai e , ca in car shop sau cum se cheama nu sunt asa ceva .
Multumesc .

dcs.Mihai 06-06-11 17:02

Salut, azi dimineata mi-am luat si eu jocul Level R , auzind de la un prieten ca este fain jocul , dar din pacate nu imi merge ...
Am calculator performant dar nu functioneaza , adica intra in joc ma loghez iar atunci cand vreau sa sa intru pe un chanel imi apare in mijloc ceva rotund in mijloc incarcanduse si ramane asa ... Nu mai merge .. Nu se blocheaza dar nu intra , si nu sunt deblocate toate Chanel-urile numai 3 si 4 restu sunt cu rosu ... Chiar as vrea sa joc acest joc dar din bacate nu imi merge
OFF: sunt curios daca merge cu pedale si volan !

..::AnDy007::.. 06-06-11 18:01

Quote:

Originally Posted by Geosh (Post 4378210)
Salut , de curand am inceput sa joc si eu levelR si mi se pare genial jocul , dar nu prea stiu sa joc si ce sa fac ... imi puteti spune niste metode bune de facut bani . Se pot baga moduri (masini) ? cred ca nu , dar kilometraje sau ceva de genul . Diferite camere , ca am vazut pe youtube camera din spatele masinii , de pe bancheta din spate daca intelegeti iar in joc pe "c" nu are asa ceva .
Va rog sa imi spuneti si mie ce ar trebui sa stiu despre acest joc .
Appropo unde gasesc si eu masini gen VW , BMW sau ce mai e , ca in car shop sau cum se cheama nu sunt asa ceva .
Multumesc .

nu nu se pot baga moduri.si se poate tuna masina.si masinile reale gen BMW,Mazda,Volskwagen se gasesc in shop dar trebuie sa ai level pt ele si trebuie bani reali bagati in joc (GP).
pai poti sa ma contactezi in-game cu numele ..::AnDy007::.. sau aplica la crew-ul 4Tuning...macar da-mi un pm sa stiu si eu cum te numesti...si te cresc eu daca vrei

Quote:

Originally Posted by dcs.Mihai (Post 4378213)
Salut, azi dimineata mi-am luat si eu jocul Level R , auzind de la un prieten ca este fain jocul , dar din pacate nu imi merge ...
Am calculator performant dar nu functioneaza , adica intra in joc ma loghez iar atunci cand vreau sa sa intru pe un chanel imi apare in mijloc ceva rotund in mijloc incarcanduse si ramane asa ... Nu mai merge .. Nu se blocheaza dar nu intra , si nu sunt deblocate toate Chanel-urile numai 3 si 4 restu sunt cu rosu ... Chiar as vrea sa joc acest joc dar din bacate nu imi merge
OFF: sunt curios daca merge cu pedale si volan !

pai merge cu volan si pedale.chestia aia de mai sus de care ai zis tu,nu ar trebui sa se intample....cat l-ai lasat sa se incarce..ca stiu ca prima data a durat mai mult si la mine...cercul ala se mai invarte?

dcs.Mihai 06-06-11 20:43

Imi dispare cercul si nu se intampla nimic , o sa incerc sa il reinstalez maine ...
Si revin cu detalii

dcs.Mihai 07-06-11 09:20

Dupa cum ziceam , a disparut cercul si asa ramane !

http://img.b-zone.ro/images/71197325542514577219.jpg

Si numai canalul 3 si 4 este deblocat dar nu merge sa intru pe nici unu ...!

dcs.Mihai 07-06-11 19:12

Chiar nu ma poate ajuta nimeni?

..::AnDy007::.. 07-06-11 19:22

pai ia-l de pe site-ul oficial gamigo
si daca nu si nu,scrie-le.chiar nu stiu cum sa te ajut:(

Geosh 07-06-11 19:23

L-a luat si de pe site , l-a luat si de la mine ... tot nu ii merge .

dcs.Mihai 12-06-11 11:19

Era de la windows , am luat jocul acuma si merge :) sunt level 11

Geosh 14-06-11 21:15

Ce ziceti sa imi iau pe GP ? vw scirocco sau vw golf gti ?

jumpman23 12-09-11 17:48

salut de 2 zile joc si eu acest joc poate sa-mi dea cineva o idee cum as putea sa fac bani? ceva curse, sau misiuni sa iau macar minim 1000 RP.

R.Equinox 12-09-11 18:34

Salut..are ceva daca nu lam tras de pe site ala??:oops::oops:

..::AnDy007::.. 12-09-11 18:46

nu cred ca are nimic.

AleCSand3R 04-10-11 21:30

salutare ! sunt razv12cool..ne vedem in joc :]

robinwor 29-12-11 21:56

Sall cine ma poate ajuta si pe mn cu ceva la jocul level R imi da o eroare la abdeit datimi add la id [email protected] plizz

All times are GMT +2. The time now is 12:48.

- Copyright 2026 4Tuning