![]() |
Re: Un tico cu personalitate
Sa rezolvat cate ceva... nu vreau sa intru in detalii, cel putin nu pe forum.
|
Spor la munca si bafta la cash... ai de munca...bruta...dar toata stima... welcome back.....
|
bravo COLEGU , baga tare acolo proiectul sa ne arati ce poti !!! :lol::lol::lol:
|
bine ca nu mai pozat si pe mine cu Roveru pacolo ca zicea lumea ca e daia cu FUM =))))
|
As vrea eu toba aia finala rupta, ca ma intereseaza flansa ei unde se prinde de intermediara si bucata rupta din ea.
|
Cand ai timp imi faci o vizita si iei ce ai nevoie.
Are cineva idee unde se afla pe spate aerisitoru de la frane, cel de la pistonase ? |
da si mie te rog un PM pe unde pot sa vin si eu sa iau ceva piese daca mai ai si gasesc ceva care sa ma intereseze ... salut
|
Presuri de cauciuc mai ai? :D
Vine iarna, si astea din mocheta or sa se ude la zapada... |
Avem si presuri de iarna, dalea tavita, abia astept sa le pun in masina :D .
Azi am schimbat pompa de frana + etrierii fata pt ca nu se intarea pedaua de frana. Cand am ajuns sa fac aerisie mi-a dat cu virgula pt. ca nu gaseam aerisitor pt. pistonasu din spate, dar multumita lui tank am aflat ca are 1 singur aerisitor pe stanga spate, cand am umblat acolo am vazut ca tamburu era ud de lichid de frana, deci din cauza aia nu aveam eu frane, asta este, luni schimbam si pistonasele spate :D. |
Ai ceva de munca dar o sa iasa :D Baga mare ca vine frigu acuma :???: Apropo, vad ca toata lume se aboneaza la piese... e gratis? Ca daca dai moca vin si eu :D
|
Nici un PM... nimic... nici moca nu da...dar nici pe bani sau alte variante... ne amageste asa.... :evil:
|
B99SAA sunt aproape gratis piesele =)) .
Yneedlove, am trimis pm, probabil ca nu a ajuns, uite aici id rebegea_sebastian2001 si nr de tel 0766 191 121. |
Hm... pai ma gandesc ce/daca am nevoie... poate nu le dai pe toate :D
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Astazi parea o zi frumoasa asa ca nu am mai batut drumu pana la garaj si m-am apucat in parcare sa schimb pistonasele de frana pe spate, am inceput cu stanga am dat jos ce era de dat jos si am descoperit ca tamburii sunt noi dar sabotii vechi asa ca am luat de pe a mea pistonasele si sabotii. Cand sa incep pe dreapta, am dat tamburu jos si dintr-o data fara semne a inceput sa ploua in ultmu hal asa ca am luat o pauza de vre-un sfert de ora. Dupa ploaie am strans catrafusele si m-am dus repede la garaj, am facut aerisire si totu e ok, am schimbat si timoneria pt ca a asta avea putin joc si batul de schimbat era tiganit in ultimu hal, am reglat capota sa vina la lufturi si sa se deschida usor, ieri am schimbat scaunele, maine sper sa schimb tampiteriile si sa montez inchiderea centralizata. Momentan nu sunt bani asa ca mai aman putin reglarea carbului si schimbul consumabilelor.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:13. |
- Copyright 2026 4Tuning