![]() |
Re: Honda Civic Type-R vs. VW Golf V GTi DSG
Eu merg dupa Honda Civic Type R nu este mare diferenta vorba lui RA dar mie imi place mai mult honda are turatia aceea la motor intensa :D http://www.pistonheads.com/pics/news...type-r-4-L.jpg
|
Quote:
Diferenta de siguranta este infima si sa dea domnul sa nu aibe nimeni nevoie de ea. Civic poate castiga la design atat interior cat si exterior. Civic poate si la placerea forjarii motorului vtec. dar Civic nu mai are nici stabilitatea si nici placerea conducerii modelul anterior. Golf Este mai tunabil. Materiale interioare mai bune calitativ. O cutie mult mai utila in condusul cotidian si fara pierderi mari in condus sportiv. Mai stabil. Mai confortabil. Cu Toate ca Honda imi place foarte mult nu cred ca ar fi alegerea practica. Astea cred eu ca sunt argumentele care inclina balanta. |
Secondez ce a zis GTR.
Ca masina de hobby, Civic (modelul anterior). Ca masina de zi cu zi, Gti+dsg. Cum nu imi permit si hobby-uri deocamdata, raman pe GTI fara discutie... |
Quote:
|
Quote:
Am condus si mi-a placut foarte mult, foarte buna cutie. |
Type R fara drept de veto...e o masina mai obraznica decat Golful...cu Golful te simti conectat la toate instrumentele...dar ofera prea putine senzatii comparativ cu Type R
|
Votul meu merge catre GTI pt ca are o cutie DSG ... foarte bine pusa la punct ... dar si CTR-ul ofera senzatie si trebuie luat serios in seama........
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:22. |
- Copyright 2026 4Tuning