![]() |
Re: Tuning & Sound Party - Bucuresti REAL Berceni - iulie!!!
In weekend o sa fie canicula ............ deci ploaie , ninsoare , taifun ceva de genu nimic ... Macar sa ne zica data cand este reprogramat .... daca este in august nu cred ca o sa vina multa lume .... multi or sa fie la mare !
Asteptam un raspuns ! :???: |
Si eu astept un raspuns cand o sa se tina, dar sigur 100% nu sa ne trezim ca inainte cu 2-3 zile se amana din nou ca e prea cald sau alte scuze.
|
Mai, am anuntat ca se amana. Daca se mai tinea la data anuntata initial, normal ca va spuneam. Nu stiu exact pe cand se amana, depinde si de cei de la Real Berceni. Dar cu siguranta va vom anunta.
Si ieri a fost la fel - 36 de grade ziua. Si seara mare potop, destul cat sa inunde doua strazi de aici de la mine. Nu mai fiti rai, ca si noi vrem sa facem acest eveniment, dar nu depinde doar de noi. |
Gata, cica pana in 2011 se va tine expozitia sigur; am vb eu cu ei! :lol: :lol: :lol:
Au zis ca o sa se grabeasca ca e posibil sa vina zapada. :lol: |
ce va agitati ma atat....camd se tine cand nu se mai tine........cand o sa se tine o sa fiti anuntati pana atunci vedeti ca mai sunt si alte evenimente , antrenativa si pregatiti masinile ca iar veniti cu piese de caroserie vopsite cu pensula,spoilere prinse cu autofiletante si dungi facute din banda autoadeziva :lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: Tuning & Sound Party - Bucuresti REAL Berceni - iulie!!! - ANULAT
Acum ca sa anulat si KOE cand va fi acest eveniment, intreb deoarece cand sa amanat ultima data sa spus ca dupa KOE o sa se spuna o data, dar acum ca sa amanat si ala cand o sa afam data.
intreb doar... |
Re: Tuning & Sound Party - Bucuresti REAL Berceni - iulie!!! - ANULAT
Quote:
|
Re: Tuning & Sound Party - Bucuresti REAL Berceni - iulie!!! - AMANAT
da,chiar e greu
cand sunt 5 - 10 care se implica in organizare si 200 care vin sa se dea / prezinte masinile / bubuie boxele dar sa nu se implice in ajutarea la organizare ci doar sa se planga non stop ca aia nu-i bine aia nu-i bine cine vrea sa ajute bine , cine nu , nu eu o sa ajut cat pot, pentru ca , daca nu ajut, imi tai singur craca de sub picioare ... cine plm mai organizeaza etape de drift ? moartea ? prea ne-am obisnuit sa ne plangem de tot ce e rau , uitam sa le vedem si p`alea bune ... |
Quote:
Te lupti cu moriile de vant.Romanul de la Decebal incoace tot s-a plans/calcat in picioare/ suntem o natie lejera,lenesa (daca am primi bani doar ca ne plangem,am fii primi), de aceea suntem in starea care suntem.:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
Acum va confruntati si voi cu situatia celor care au organizat la Alexeni:).
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:44. |
- Copyright 2026 4Tuning