![]() |
Re: Machete in lucru - FED express
Quote:
da, prietene, grabesc treaba pe cat imi permite scoala.acum asta e pe primul loc.asteptam bocancii ca sa-l incalt si apoi o sa va pun o poza sa vedeti cum arata dragutul de el.cred ca il crutam si il lasam sa apuce Craciunul urmator:)):D:wink: |
6 Attachment(s)
asa deci...printre o tema la geome si una la fizika:lol::lol::lol: am pus si cateva poze cu porcusorul.:paper::rockon:
Singura problema este ca piesele dupa care acesta tanjeste au prins o piedica pusa de Posta Romana.Asta am zis in sensul bun.Altceva nu o sa mai adaug legat de aceasta chestiune.Dupa cum ati aflat Porcul va beneficia de adidasi originali de carrera, care sper sa-i dea un look mai tineresc, la fel si ciloarea si clean look-ul care i l-am administrat cu portii mici sa nu se ingrase deodata:evil_laug Asa ca in urma cu cateva zile cand am iesit mai repede de la scoala, m-am gandit sa-l mai gatesc si l-am aranjat.Adica am terminat tot la bot.Am acoperit ce aveam in plan si am slefuit.Eu zic ca arata bine.La bara am cam terminat tot.Mai am doar sa acopar cu chit o portiune de vreo 3 mm care am rupt-o din greseala din bara cand am taiat suporturile de la farurile de ceata.Asa ca acolo va mai veni umpicut de chit.In rest, porcul asteapta incaltarile si farurile.In functie de acestea voi vedea ce va mai trebui facut.daca nu mai sunt de adus mutle modificari, voi da spriz-chit-ul cat de repede pot si voi avea toata iarna la dispozitie sa mai achizitionez piesele de care am nevoie: Acestea sunt: -Parbriz de porsche 911 speedster 1989 sau ceva apropiat care sa merga -Sticle de faruri, sau le voi face eu, ramane de vazut -As avea nevoie si de scaune.Am unele de Boxter dar nu prea merg.Ma gandesc sa mut tot interiorul de Boxter, dar nu prea stiu daca se potriveste si am impresia ca nu. - mi-ar trebui si un volan.am unul de Mini 1/18 BB.Sa vad cum va da pe el. Am o intrebare pentru voi!: Credeti ca se vor potrivi sticlele de Mini pe spatele cromat de la farurile de Porsche? sunt tare curios sa vad asta. printre pozele cu porc mai sunt si altele si as vrea sa va explic ce e cu ele. *Acolo mai este un spate de porc rosu.Pe ala voi face niste experimente.Vreau sa vad cum ar arata cu gaurile de la bara spate acoperite.Daca va arata bine de tot, e posibil sa-l las pe al meu fara bara, dar sincer imi place asa cu bara clean.Nu stiu daca ii pot zice clean ca are totusi tampoanele. *Tot pe acolo este o poza cu tot garajul meu care are 2porci jumate si un A4 caruia ii stiti povestea.O veste noua.A4-le ar putea parasi garajul meu. *Mai este si o poza cum arata porcul inainte sa-i gat botul si cam atata. [B]Astea-s noutatile![B] Noroc la toti cu modificatul si sa auzim de bine!!:wave: |
Hehehehe treaba merge struna..bravo man vad ca nu stai deloc..astept sa o vad cu roti:!:
|
10 Attachment(s)
si asteptarea a luat sfarsit...
Azi a fost ca de Craciun...au venit rotile si inca cateva mici cadouri multumesc pe aceasta cale userilor Aokimare si Eddycdk pentru ca m-au ajutat sa mai avansez si eu. Porcul a primit roti originale care il fac sa para mai tanar, bine-nteles am aranjat putin si suspensia ca sa-l dam otara pe burta.Imi mare mai de efect acum.A primit si oalele de la faruri, mai trebuie stica, dar toate la timpul lor, cine stie, presimt un "donator" cat de curand:lol::lol::weee: Sper ca va place:!: cat despre jantele de la Eddycdk, nu vor ramane de izbeliste ca sa ma fac de rusine, am eu un plan si cu alea, dar nu va zic acum :-|:oops:...cat de curand mai vedeti voi ce apare, asa ca am dat cateva poze cu porcul incaltat, va dati seama ca is un culmea fericirii ca dupa atata timp am ce cautam, stiam eu ca daca am rabdare voi gasi ce caut si iaca asa este, am gasit si sunt in al 9-lea cer. Acum, ca porcul e incaltat, voi trece la urmatoarele etape de lucru:wave: |
A iesit frumos porcul , poti folosi jantele celelalte la 5'ar!
|
Ei..acum ai si adidasi sa vedem cum te misti in continure..
|
Quote:
Quote:
|
bine ca au ajuns!
sa-ti fie de folos si spor la treaba! |
Quote:
|
Quote:
PS: Jantele de pe kyosho in comparatie cu cele de nissan , nu sunt tot din plastic ? Sau o avea kysoho de aluminiu ? era vorba de model :lol: Abia astept sa vad pe ce le pui :) |
Quote:
oricum am pe lista si varianta ///M candva, in cursul vietii mele:lol::lol: inca nu stiu exact pe ce voi pune jantele alea, dar nu le voi lasa prea mult timp asa, fara sa stea pe vreo masina. |
Foarte bine a iesit sunt curios cand termini cu purcelusul asta imi place jantele dar ce culoare il faci ?Sau e Top Secret:?::!:
|
Quote:
|
In aceste momente Porschele primeste filler-ul vai cum miroase in baie:lol::lol::lol::lol:...poze dupa uscare:wink:
|
Mirosul ca mirosul...stai sa vezi cat ai sa speli gresia, faianta si tot ce mai ai prin baie ca sa scoti praful...
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:56. |
- Copyright 2026 4Tuning