![]() |
Re: Golan "BRABUS"
Ma bucur ca ti-am vazut masina in realitate, vineri seara ;). E mai joasa si arata mai bine in poze ca in realitate. Cred ca e primul Logan la care ma APLEC pur si simplu ca sa vad detalii la masina.
|
1 Attachment(s)
o poza cu Brabus-ul si MVP-ul ! ! ! Respect Matheo ! ! !
|
28 Attachment(s)
in urma unor incidente in trafic si pe circuitul de la sibiu..brabusul a avut nevoie de asistenta :sad:
-scut motor stramb -evacuare aplatizata...urmeaza una pe 50 :lol: + soft -amortizor stramb -bascula stramba -janta sparta -cadru motor stramb Sambata voi termina cu partea mecanica daca vremea tine cu mine :) |
Iti schimbi jantele cu ocazia asta ?
|
bordura?
cam multe daune:( spor la reparat. |
Nasol moment matheo...drumurile tarii sunt de vina ?:D
|
Quote:
Oricum este bine pentru că văd că eşti hotărāt pe treabă şi ai finanţe să repari răul făcut! |
Quote:
Hai matheo sa vedem low-u gata |
:???: Ba ce naspa... in ce hal arata janta! Drumuri de cacao! Ma bucur ca ai finante sa o repari repede, ca rabdare sigur ai pt masina ta... 8) Trage-i o sedinta foto dupa reparatie :D Bafta!
|
Macar sa fi fost drumurile de vina=))).
Bine ca se face, hai cu unghiul ala ca astept sa vad cum e in linie dreapta, dar cand e mai rece asa pana-mi fac compartimentul motor:D. |
imi place mult masina ta :-) https://forum.4tuning.ro/signaturepics/sigpic30874_4.gif un stil aparte, simpla dar cu o tenta de sportiva agresiva... bravo!
|
@SV25MBN jantele nu le schimb :)...vreau sa iau alt set...eventual un 9 J pe spate :)
@dog99;Alex30;B-99-SAA printre alte greseli venite din partea mea...sunt si drumurile de vina :) @aleXpeed cu mars-ariere ma dau cu tine..arogantule...:D @nelutz69 multumesc pentru aprecieri :) |
14 Attachment(s)
Azi am schimbat si cadrul motor,roata dreapta a revenit la pozitia initiala ;),urmeaza unghiul de fuga sa-l fac luni
Au mai ramas jantele de rezolvat :???: Multumesc lui Dani DSIGN pentru ajutor...si lui Dan MCD pentru asistenta si pauzele de caterinca:lol::lol::lol: P.S...ultima e poza cu "must have" cand te apuci de surubareala :pistoles: |
janta si bara fatza'))
|
Asa matheo...hai ca merge treaba v-a miscati repede. Sa o vedem gata cat mai repede
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:59. |
- Copyright 2026 4Tuning