Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii VW (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw.html)
-   -   VW Fest in Bucharest (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw/19375-vw-fest-bucharest.html)

GolfuletzS 03-07-06 16:26

Re: VW Fest in Bucharest

pei in momentu de fata.... 15iulie Polivalenta :)

-ZZ- 03-07-06 20:03

1 Attachment(s)
Daca ramane 15 iulie polivalenta... si pe la 17 00 vine si un moldovean cu al lui hirb :twisted:

Daca se modifica ceva va rog sa ma anuntati si pe mine pe mess
[email protected]

Doritorii din Bacau sa ma anunte....golfari sau......restul :twisted:

Ady_R_001 03-07-06 23:32

salut poate nu am fost atent dar la ce ora ne intalnim merci mult

-ZZ- 03-07-06 23:38

Quote:

Originally Posted by Ady_R_001
salut poate nu am fost atent dar la ce ora ne intalnim merci mult

pai ora nu o stiu nici eu.....si locul parca inca se mai voteza....intre polivalenta si casa alba.......ne va spune cineva ...sunt sigur :rolleyes2

George_P. 03-07-06 23:39

Imi place ca sunt multi din provincie interesati sa vina la intalnire...

Respect baieti !!

bogdan_wrc 04-07-06 09:08

-ZZ-.. daca vii pe Buzau... ne starngem sa venim impreuna in coloana de la Ploiesti? hai care se mai baga?

GolfuletzS 04-07-06 09:56

Deci momentan sa stabilim exact locu si data... si cred ca va ramane 15iulie Polivalenta..... ora o sa o stabilim putin mai incolo... dar o sa fie ceva de genu 18:00 ! in juru orei asteia.. si ramanem... pana noaptea prin oras.. mai mergem pl pescarus mai facem niste filme poze ;)

ZZ t asteptam ;)

GolfuletzS 04-07-06 19:26

O MARE RUGAMINTE AM LA TOTI CEI CARE AU POSTAT AICI PE FORUM SI AU ZIS CA VIN LA VW FEST .......

SPER SA NU SE INTAMPLE FAZE DE GENU... SA AJUNGEM ACOLO LA POLIVALENTA SI SA VINA 40% DIN CATI AU ZIS CA VIN PENTRU CA NU E FRUMOS...... PENTRU CA O SA MA SIMT EU AIUREA PENTRU CA VAD CA VINE LUME DE LA DISTANTA BACAU PLOIESTI CRAIOVA ..... SI VREAU SA IASA CEVA FRUMOS SI DE NEUITAT... IN PRIMU RAND PENTRU BAEITII CARE VIN DIN AFARA DAR SI PENTRU BUCURESTENI..... !

HAIDETI SA VEDEM DE CE E IN STARE O MICA COMUNITATE DE VW !!!!

SPER SA NU DEZAMAGEASCA NIMENI ;)

VW FEST

EvLSant0S 04-07-06 19:30

:) Asta e de vazut .....
Nvdm acolo

GolfuletzS 04-07-06 19:33

eu macar.... incerc ;) sa.... diminuez acest fenomen cat se poate de mult.... acum ramne la latitudinea... voastra...daca chiar vreti sa iasa ceva frumos ;)

balann_jointt 05-07-06 09:13

asteptam asteptam asteptam...:))) am incredere ca locul ales va fii bun si plm sper sa fie bine si frumos si cat mai multe GOLFURI vreau sa vad!!!!!

bogdan_wrc 05-07-06 09:15

eu repete confirmarea ca vin..doar daca s eintampla ceva..imi rezerv dreptul de a ma retrage... dar sunt optimist!

GolfuletzS 05-07-06 09:27

oky... inteleg... sa ai o problema.. sa nu poti sa vii ;) asta o inteleg da nu 50% sa aibe probleme :D

Xel'Naga 05-07-06 14:37

eu vin sigur IMPREUNA cu cativa baieti din CLUB care au VW ... deci o sa fiu acolo :lol:

GolfuletzS 06-07-06 11:54

Va asteptam pe toti ;) ......... vreau sa iasa ceva calumea ;)..... ca sa mai fie si partea a II`a ;)

VW FEST!

All times are GMT +2. The time now is 23:24.

- Copyright 2026 4Tuning