![]() |
Re: Hyundai Coupe - SOUND SQUAD & NITRO Power ( MR )
Cum adica "admisie fortata"?
|
Adica conducata de admisie este montata in bara in asa fel sa intre aerul fortat in mers...iar cu cat viteza este mai mare cu atat presiunea pe admisie creste ;)
|
am inteles, credeam ca-i vorba de altceva si deja voiam sa te-ntreb cat costa si unde. :) tot CAI e si ala ca nu e chiar fortata.
|
Salut! super tare masina felicitari pt tot efortul depus pana acum..
ce dimensiune sunt jantele ? R18 cu cat? 8j? si ce distanta trebuie intre prezoane cam cu ce marci sunt compatibile ca as vrea si eu un set de jante mai mari pt a mea si nu prea stiu ce sa caut.. multam |
5x114,3 si ar fi bine sa nu treci de 8" latime.
|
Foarte frumoasa a iesit masina rosu ala pica bine:Dde kit numai zic;)Bafta in continuare;)
|
Hyundai Coupe - SOUND SQUAD & NITRO Power
1 Attachment(s)
Foarte frumoasa masina.. Sa o stapanesti sanatos!!
M`am jucat putin cu o poza.. :) |
Marfa..... :)
|
masinuta e faina dar nu ai idei sa schimbi putin si ex pare de fabrica .... si la cit ai investit nu ar fi rau sa faci ceva si la ex
:) |
6 Attachment(s)
Incepand de Sambata 15 Martie de la 4Tuning Days de la Romexpo masina este DE VANZARE !!!
Poze , lista modificari , pret , contact , etc. gasiti AICI: http://www.masina-de-vanzare.ro/ |
Ti-am vazut masina acum cateva zile prin zona 1Mai. Arata grozav. Tot respectul meu pentru toata munca si toti banii cheltuiti cu ea.
|
salut! Ma poti ajuta si pe mine cu magazine cu piese de tuning pt hyundai-uri (ma refer la faruri triple arcuri etc...) sau daca nu macar un site care se ocupa cu masinile din gama hyundai !Ms anticipat
|
mijto masina.
cineva imi arata si mie niste stopuri pt elantra? k eu nu gasesc nicaieri:sad: |
Ce se mai aude despre masina?
|
Quote:
Am intrat pe site si am vazut ca scria 143bhp , doar atatzia caluti are masina ??? Lasa-mi un PM te rog si spune-mi te rog : catzi cai are , ce viteza prinde , 0-100 km/h in cate secunde , km parcursi si daca mai e de vanzare. Multumesc anticipat. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:12. |
- Copyright 2026 4Tuning