![]() |
Re: Bacalaureat 2006 @ 4Tuning
Quote:
|
mersi mersi .. te cinstesc cu un whisky cand ne intalnim si vb numai de la 3L in sus :D
|
Quote:
|
Quote:
eu mereu sfatuiesc baietii si fetele cand se duc la bac sa vorbeasca fara incetare si sa nu lase profesorul sa deschida gura,pentru ca daca ei iti pun o intrebare...ai riscul sa primesti o intrebare cu 2 taisuri si care sa iti dea mare bataie de cap ;) |
it's a metaphore mister >:P
|
eh` .. acuma nu mai conteaza ...
a trecut .. sa vedem ce facem mai departe ... ;) |
sa moara neamu ce subiecte :)))) eu anu asta am facut si ma uitam la ce ati scris mi s-a facut pielea gaina :)))) ce draq sa vb 10 minute ca eu 10 sec nu-s in stare .... cerinte de rahat...multe cerinte la care nu itnelegi ce trebuie saspui cu toate ca ai stii.... tocmai din acest motiv e bine sa turui ca nebuni orice legat de curent..opera autor :)))
ps: subiectele lu valib mi-au placut ...misto :) bv tuturor si succes in continuare |
am luat 8 50 ;)
meritam 9 ...in fine ....enigma otiliei caracterizare ... I subiect cu text a fost penibil de naspa |
maine dimineata...engleza...pfoaj....10:)
|
eu mai diseara tre` sa trec pe la lic ... sa vad de la cat is programat maine la eng ....
|
So...intru in clasa...intarziere jumatate de ora...ma uit urat la cei din clasa....
Aleg o foaie--neomodernismul....o pun la loc... Aleg alta foaie--Dacia Literara....o pun si pe asta la loc... A treia foaie--Traditionalismul si modernismul...and shit.... Si dupa aia ii zic sa imi dea inapoi Dacia Literara( imi mai amintisem cate ceva :D ) So...pana la urma...am scris destul de mult....am vb frumos de tot...si am luat 9.50...yepeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D |
Quote:
|
cateodata scade , cateodata nu scade :D
|
Asa este si acum...tocmai asta vroiam sa spun...nu mi-au zis aia nik..:D
|
loooooool ...ce tare frate....pai sa nu scada... de fapt degeaba :((( ca toate foile iau la rand si tot degeaba...VARZA :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:44. |
- Copyright 2026 4Tuning