![]() |
Re: Acceleratie Suceava 25.06.2006
Quote:
Si ca sa mai agitam putin atmosfera,pentru a-i razbuna pe cei care si-au nenorocit gumele si ambreiajul aiurea la grupa A ( fie ei prieteni de-ai mei sau suceveni de-ai vostri ),lansez o provocare,pentru a vedea cat de pasionat este cel pe care il laudati voi f mult si care umbla cu magarii de mare clasa. In concluzie,una liniuta de 400 metri,in cadrul legal, R5GTT vs Vectra magica 1.8-2.0SFI,8V,16V sau ce o mai fi avand sub capota,R5-ul lasa 3 masini avans la start Vectrei.Fie ca cel mai bun sa castige. |
muhahahahahahaha
|
vad ca tot va bateti joc de om lasti-o mai moale fratilor ... stii au fost luati la **** doar aia care au cashtigat dar aia care au pierdut de ce nu i-au luat .... de exemplu mustu ala cu audi quatroo 2,200 220 de cai ... fain nu ... apai na ... ce sa mai zic de acuma ..... asta este .... era la grupa D
|
Dar eu nu inteleg de ce te pui pe tine .... in joc ... dar in fine am sa vad si o sa vedem ce iese ... dar iti dai seama ca asta mai incolo ... adika cu prima cursa sa vedem daca doreshte ...
|
nu ma pun in joc,e o simpla provocare...si ai dreptate vis-a-vis si de cei care au pierdut.eu cand am ajuns pe aeroport,golful 3 negru de rally avea scris grupa E...dupa ce am terminat C,brusc m-am trezit langa el la grupa D...nu mai amintesc de vectra rosie gt de 115CP inscrisa la grupa A...iar de Audi ala quattro sincer nu stiu...eu as sugera sa verificati atent corespondenta motorului din certificat cu ceea ce este sub capota...consider de bun simt ridicarea capotei la inscriere,eu am facut acest lucru voluntar...astfel vom putea evita evenimente de genul acesta...
si astept cu interes cursa cu vectra. |
In loc sa fim mai uniti ca doar suntem din moldova unde nu prea a luat amploare .... "chestia" sau pasiunea asta cu motoarele comparativ cu alte locatii din tara .... ne certam.....
eu unul is satul ... sa termin cu bacu ... si dupa o sa vb mai detaliat ... normal ar fi sa ne ajutam unul pe altul nu sa ne razboim ... |
sustin ideea ta in totalitate si daca nu ma insel,eu am simtit o apropiere intre iasi si suceava tura asta...cand vorbeam mai sus aveam in cap nu sa ne razboim,doar sa tragem de urechi trisorii...si vreau sa ne ajutam reciproc,sa ne intalnim periodic,fie pe aeroport,fie in vizite unii in orasul celorlalti,sa punem la bataie fiecare mijloacele de a-i ajuta pe ceilalti...sa fim uniti.
|
Datorita Bacului zilele astea, nu au fost multe masini:( poate pe la sfarsitu verii sau la inceputu toamnei(oricum inainte de liceu si facultate) sa vina mai multi dak se face, pana atunci aveti grija de motoarele voastre :D
|
Quote:
|
Quote:
:lol: Glumeam :lol: :lol: :lol: Mi-a placut cum m-ai intrebat de 3 ori ... ceva gen ... acum pe bune ... cati cai ai ... dar, din pacate doar stock ... doar daca nu a fost modif de fostul proprietar din germania ... dar forta quattro e de partea mea :lol: :lol: |
Filmele cand apar?
|
Quote:
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/19462-poze-filme-cursa-acceleratie-suceava-25-06-2006-a.html |
eu zic sa se lase sa participe deoarece o fac pe pielea lor cu licenta si toate treburile astea , atata timp cat isi declara puterea motorului corect!
|
lasati-i sa participe.numai sa ii bagati intr-o grupa acceptabila,sa nu ne trezim cu ei pe la 90cp.si la 160cp l-ati bagat bine in grupa,deci e ok.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:36. |
- Copyright 2026 4Tuning