![]() |
Re: E 30
te-am mai intrebat, dar nu tin minte sa-mi fi raspuns...
vopseaua e perlata? poti sa-mi zici si mie de care e? ca e tare misto.. :D |
nu stiu sa-ti zic exact ce model/ marca / firma e:). stiu ca are 2 sau 3 perle diferite in ea.(portocaliua,albastru..nu stiu exact) la motor e vopsita alb mat cu perla albastra
|
ok.. mersi..
daca ai putea afla detaliile alea care nu le stii ar fi super :P |
Da!Ma refeream la culori!
|
e foarte reusita ...i-mi plac mult farurile..se vad bestial noaptea..
|
toata trupa de mecanici se straduie sa puna masina la punct pentru data de 16.
sunt niste probleme (mici,mari .. ) de rezolvat eu unul sper ca masina sa fie gata ! bafta tuturor! |
Am vazut si eu aseara masina pe la Gara de Nord ,suna un pic cam ciudat motorul sau asa mi s-a parut mine.Eu eram in ursuletul auriu:))
|
si eu am vazut-o pe vespasian.arata bine la rau la prima vedere.e legara frumos.trebuie pragurile...si sincer alte jante.
|
Quote:
Quote:
ursul care a intrat in benzinarie nu? sau in orice caz, nu s-a luat dupa noi.. in fine; masina are probleme grave cu axul cardanic si scoate niste sunete ingrozitoare:( ,si are un zgomot urat de tot si ornamentul de la toba finala bafta ! |
salut pe 16 sept seara te vedem ???
|
Quote:
|
Quote:
un alt lucru nu a fost bun ;) acum s-a rezolvat |
E 30
SUPERB este chiar ....nu am cuvinte ...sunt fun-ul tau !!!
|
Super tare masinutza ta frate,am vazut-o seara trecuta la dragonu rosu,imi place cat de lasata ai masina(nu ai probleme pe strazile noastre cu ea)....p.s eu sunt baiatul ala care se tot plimba pe langa masina ta cu telefonu mobil,iar cand am ajuns in spatele masini tale ai turat-o asa putzin sa-mi faci in ciuda:lol: :lol: :lol:
:evil: :evil: In love with bmw:twisted: :twisted: |
1 Attachment(s)
:headfones
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:20. |
- Copyright 2026 4Tuning