![]() |
Re: E36 - Nu inca o PISICA!!!
ce baga dragoselu:)
|
SB 01 U L I,JusT_SaY_BoBo,SAX1987: Multumesc,sunt fericit ca a iesit pe placul meu in primul rand :D si in al 2lea ca nu am dezamagit la nimeni astpetarile!
Jantele o sa le schimb pe viitor,dar cu ce nu spun! :D Oricum le schimb dupa ce vine motoru` pus pe masina :) Restu` e CanCan :paper: |
Quote:
Poate te impiedici si de masina mea la o sedinta foto :D :> :paper: |
Quote:
U esti unul dintre acei putini! Si u ai o masina de apreciat de cunoscatori! Ti-am mai explicat eu ca unii nu fac diferenta si de la aprecierea unui lucru la invidia pe persoana care are acel lucru este decat un lat de ciocan! Asta e diferenta intre pasionati si restu` :) SANATATE SA FIE! Restu` e CanCan :paper: |
Astazi am pus o parte din muzica!
S-a lucrat(mai bine zis Dragos PVH a lucrat)de la 10 la 2 noaptea,evident nu intr-una ;)) am mai si mancat.. dar la sfarsit a iesti o capodopera! SE AUDE DEMENTIAL! Si calitativ NO COMMENT! O sa pun niste poze cand le descarc! Restu` e CanCan! :paper: |
Quote:
|
frumoasa masina ... a iesit bine :rolleyes2 sa o stapanesti sanatos si fara incidente
|
cand putem sa auzim si noi ceva bass? da`mi maine un call...
|
Quote:
:paper: |
Quote:
Se aude BETOOON rau de tot! Vb cand vin sau ne vedem pe 26 ;) :D Restu e CanCan :paper: |
VL 11 CAT
37 Attachment(s)
In sfarsit pun si eu poze:))
De la ultima modificare pana acum :D Din filmulet nu se aude cine stie ce dar e ca idee :D Restu` e CanCan :paper: |
salut fratelo, team vazut azi(joi) in sibiu, acum cateva ore mai exact, pff, masina arata si mai bine in realitate, e o frumusete:) sa o stapanesti sanatos(am auzit-o si pe live ,seaude super frumos) daca mai stai in sibiu cateva zile si vrei sa ne vedem la o cafea suna la 0755696823, sau lasami u un nr de tel :) miar face mare placere , sa se vada si pisicutele intre ele:) a mea e cam vagaboanda:(
|
Quote:
:paper: |
Foarte frumoasa masina ! Felicitari sharkylete
|
Quote:
Oricum nu se opreste aici proiectul! Restu` e CanCan :paper: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:25. |
- Copyright 2026 4Tuning