Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 Meeting & Drive - 12 Iunie (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/189756-e36-meeting-and-drive-12-iunie.html)

bmwowners 24-06-10 14:54

Re: E36 Meeting & Drive - 12 Iunie

Cu tot respectul pentru baietii din Brasov dar acest meeting il puteam face in multe alte locuri insa am ales Brasov tocmai pentru ca era in centrul tarii si ce s-a intamplat? Au venit 3-4 masini din brasov si una din alba iulia. Sincer asta a fost un motiv pentru care am ales sa mergem pana in centrul tarii cu meetingul si celalalt motiv a fost drumul frumos insa sincer nu ma asteptam sa vina atat de putine masini din restul tarii.
Pentru mine a fost o dezamagire faptul ca nu s-au deranjat mai multi de prin apropierile brasovului sa vina. Sa nu uitam ca au venit masini din constanta noi din bucuresti practic 24 de masini au venit in brasov au parcurs 200 de km sa fie acolo si locali au fost maxim 5!
Asa ca asta cu centrul tarii mi s-a cam dovedit a fi falsa desi credeam mult in ideea asta!

Sper sa nu se supere nimeni de ceea ce am scris dar pur si simplu este adevarul!

abby3325 24-06-10 15:44

Sunt perfect de acord cu tine la ceea ce ai spus !
Sincer, mi-e asa cumva, parca un fel de "rusine" (sa-i spun asa), ca am fost singurul din Alba ce a venit, si in general din partea de N, NW, NE a tarii .. Nimeni din Cj, Bn, Tm, Hd, etc .. si era aproape ..
Insa tocmai pt. asta spuneam sa alegem o zona mai centrala .. Daca se face la Bucuresti, cu siguranta nu vor veni cei din N .. e mult prea departe .. Alegerea ta cu Bv-ul a fost excelenta, chiar si Sb-ul e super, nu mi se parea un sacrificiu mare pt. cei din partea de N .. pacat insa ca .. in fine .. Am mai spus si o mai spun : RESPECT pt. cei din Ct, sacrificiul lor a fost mult mai mare, drumul mult mai obositor (cel putin pe langa mine, care am venit doar 250 km) ..
In alta ordine de idei .. locul intalnirii ar fi bine sa fie central .. cat de cat ..

sprinter 24-06-10 17:35

Astia suntem frate.... vorba multa fapte putine....

da_joint 24-06-10 19:35

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 3467205)
Astia suntem frate.... vorba multa fapte putine....

Nu e nimik,sita se cerne si vor ramane cei care merita.Important e ca noi ne-am simtit bine si pe viitor vom sti ce anume sa facem ,cu cine si ce nu.Cum am mai spus,se putea si mai bine insa principalul inamic a fost caldura aia teribila.
Si acum am urma de la cum m-am prajit ca tractoristii cu Maieu :))

ClaudyuNSL 25-06-10 01:26

Quote:

Originally Posted by da_joint (Post 3467493)
se putea si mai bine insa principalul inamic a fost caldura aia teribila.

vand si montez A/C :lol: ca sa nu va mai plangeti de caldura 8)

abby3325 25-06-10 20:03

ClaudyuNSL =)) Ce tare !!! LOL :D
A vazut omul o oportunitate si s-a infipt ! Bine gandit ;)
Bafta :)

Billy c25xe 26-06-10 01:20

Eu votez sa fie o data pe an , sa fie cat mai exclusivista ca sa zic asa , cum s-a zis si mai sus ''mai rarut ca-i mai dragut'' , plus ca te duci altfel la meeting cand astepti de un an .

Si nu poti spune ca e36 merita 2 meeting-uri , ar fi o discriminare , fiecare are ceva al ei si nu ar fi corect fata de colegii nostrii cu e30 respectiv e46 sa fim noi mai cu mot si sa avem 2 intalniri , clar si ei vor vrea 2 intalniri si de aici ar urma aglomeratia fata de organizatori si de ce nu si raca .

Eu zic sa ramana la acest format , nu de 2 intalniri pe an avem nevoie , ci de cat mai multe masini , o data pe an ne strangem si macar atunci sa o facem lata .

BMnWA 26-06-10 01:26

eu nu vad ce ar avea ceu cu e30 sau e38 sau e69 sau orice E pentru ca organizatorii trebuie sa aiba e30 sa organizeze e30 , e46 sa faca pentru e46 si e36 sa organizeze pentru e36 si chiar nu cred ca e vre-un organizator ce sa le aiba pe toate sa fie atat de aglomerat sa organizeze. Râcã ? pentru ce ? sa stii ca e36 chiar e mai cu motz decat e30 si e46 din mai multe puncte de vedere.

laurentiu_tim 27-06-10 08:29

trebuie sa se organizeze un BMW meeting,nu doar e36 nu doar bazat pe un anumit model ,in plus sunt foarte multe forumuri care nu comunica,nu dau exemplu ca cred k toti le stim,daca nu se face ceva si nu se unifica toate aceste forumuri BMW ROMANIA ca adunare generala nu va fi niciodata pentru ca fiecare trage in alta parte,in plus sunt foarte multi care au bmw si posteaza pe forum doar ca sa arate ca au un bmw,intradevar in ultima vreme s-a ridicat f mult standardul prin foarte multi useri care au mers pe un aspect "nemtesc" si acesti useri/persoane sunt si cei care vin la intalniri dar sunt f multi useri care fac parte din x,y filiale/cluburi asa zise "Bmw Club" care nici macar nu stiu si nu isi dau un interes,ei au doar un bmw si vor sa le scrie ceva pe luneta/parbriz cu BMW la inceput si .RO la sfarsit........mentalitatea este cum a zis si sprinter mai sus multa "vorba multa fapte putine"

un BMW meeting trebuie anuntat,zic eu,cu minim 1 an ianinte

si in plus nu trebuie sa uitam de aspectul financiar care pe multi nu i prea ajuta si e ok se intelege de aia zic ca o intalnire generala ar trebui anuntata cu 1 an inainte pentru ca atunci oricat de stramtorat ai fi daca esti pasionat pot sa-ti pui deoparte bani incat sa mergi la cea mai tare intalnire din an BMW MEETING ROMANIA.

Se pot face multe chestia e doar sa ne organizam si sa nu punem orgoliile noastre in fata pasiunii.

BMnWA 27-06-10 17:35

stai linistit ca eu daca stiam de meetin veneam cu e46-le :)) e foarte corect ce zici,ar fi frumos sa fie toata organizarea la fel de simpla precum ar suna.

Marian_nebunu 17-07-10 12:53

e36 meeting fara pic de fum,sau cauciuc :( !!! trebuia si ceva actiune !!

BMnWA 17-07-10 14:44

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3524489)

nici reclama destula nu a fost..dapai actiune.

Skillzu 17-07-10 15:09

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3524489)

Unii au mers cu '40 la ora' tot drumul, altii s-au dat de-a latu pe serpentine, altii au ajuns acasa si au vazut ca aproape au iesit sarmele, au terminat placutele de frana, etc ...
Actiune a fost, dar doar pentru cativa ;)

abby3325 17-07-10 16:59

Confirm cele spuse de Skillzu ;)

Marian_nebunu 18-07-10 20:38

am inteles :D :D :D

cercuri au fost ?????????????????????????????????:D

filme ceva :D:D:D:D:D

All times are GMT +2. The time now is 02:28.

- Copyright 2026 4Tuning