Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Tico - B 44 ZXN (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/189261-tico-44-zxn.html)

B-99-SAA 13-12-10 08:44

Re: Tico - B 44 ZXN

Nu ti-am dat ma numaru sa il suni pe om? :-| Data viitoare... poate faceti poze cu ambele masini :D

Fireburn_03 13-12-10 19:41

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 3892815)
Frumos se vede capota colantata:D

merci frumos :-P

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3892913)
Nu ti-am dat ma numaru sa il suni pe om? :-| Data viitoare... poate faceti poze cu ambele masini :D

pai am fost cu el pe drum ... dar a 2-a zi m-a luat prietenul ala al meu la care am fost ca imi arata orasul si etc si s-a trezit si fata aia cu care am fost tarziu ... am zis ca ma suna el .. el a zis ca il sun eu si uite asa nu ne-am vazut sa facem poze ... dar mai ajung eu prin giurgiu sa facem poze... stai linistit .. :D

NightClubRacer 13-12-10 21:13

Quote:

Originally Posted by Fireburn_03 (Post 3887321)
am gasit niste poze mai vechi de cand se lucra la capota :)

si o poza cu cei 82 000 km pe care "i-a implinit" masina de curand :D

iote ursu neamule :lol: mersi bro ca mi-ai adus pragurile din gr, e bine ca au intrat :lol:

Fireburn_03 13-12-10 23:04

3 Attachment(s)
as vrea si eu niste pareri ... vreau sa vopsesc jantele negru mat si sa fac o buza alba :) dar nu stiu exact cat de lata ... m-am prostit acum in paint putin :) sa zicem 1. mai subtire si 2 aia mai groasa :D astept niste pareri :)

p.s. o poza cu masina in zapada :D ... si ultimele zile de capace :)

NightClubRacer 13-12-10 23:48

Quote:

Originally Posted by Fireburn_03 (Post 3895632)
as vrea si eu niste pareri ... vreau sa vopsesc jantele negru mat si sa fac o buza alba :) dar nu stiu exact cat de lata ... m-am prostit acum in paint putin :) sa zicem 1. mai subtire si 2 aia mai groasa :D astept niste pareri :)

p.s. o poza cu masina in zapada :D ... si ultimele zile de capace :)

groasa bre :lol: vedem noi maine cum facem...

B-99-SAA 14-12-10 08:37

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 3895754)
groasa bre :lol: vedem noi maine cum facem...

Si io i-am zis tot groasa sa fie dunga :D Daca eram liber veneam sa va ajut... dar sunt la munca... :cry: Sa pui poze ba, si dupa ce le termini, si dupa ce le montezi pe masina :D

valitataye 14-12-10 09:06

Cu buza groasa aleg si eu:)

Fireburn_03 15-12-10 23:28

5 Attachment(s)
ieri nu am apucat sa lucrez la roti si astazi am prin super aglomeratie... lipsa de spary exact cum vroiam eu... cert e ca pana la urma am luat spray de evacuare (negru mat) ....si am dat pe roti :) maine dau si cu alb ... inca nu m-am hotarat la buza :D rotile sunt tot la NCR sa se usuce :shock:

niste poze cu rotile in lucru :)

p.s. e aiurea rau sa conduci o masina cu 4 roti de rezerva :)) (merci inca o data celor care mi-au dat cate o roata :D :!: )

B-99-SAA 16-12-10 08:20

Quote:

Originally Posted by Fireburn_03 (Post 3901413)
ieri nu am apucat sa lucrez la roti si astazi am prin super aglomeratie... lipsa de spary exact cum vroiam eu... cert e ca pana la urma am luat spray de evacuare (negru mat) ....si am dat pe roti :) maine dau si cu alb ... inca nu m-am hotarat la buza :D rotile sunt tot la NCR sa se usuce :shock:

niste poze cu rotile in lucru :)

p.s. e aiurea rau sa conduci o masina cu 4 roti de rezerva :)) (merci inca o data celor care mi-au dat cate o roata :D :!: )

Arata bine, ma bucur ca le faci cu mat, si nu cu lucios... Buza groasa, iti mai zic odata :D Cred ca stiu unde erau facute pozele, vorbim noi mai incolo :lol: E bine ca au unde sa se usuce, ca la tine pe balcon nu aveau sanse :lol: Cand le termini de facut si le pui pe masina, te astept la mine sa le vad (sau trec io pe la tine). Asteptam si pozeeeeeee! :twisted:

PS: roata de rezerva, oricand! si mai multe daca aveam. sper numa ca nu era desumflata... ca nu am verificat inainte... :oops:

sorin_maican20 16-12-10 22:01

Au iesit foarte bine. Abia astept sa vad cum ies si cu buza. Vor fi ca noi.

Fireburn_03 16-12-10 22:19

4 Attachment(s)
maine le pun pe masina

@liviu: roata ta avea undeva la 2.3bari :)) deci sigur nu era desumflata
@sorin: ms :D o sa le vezi maine seara cand vin sa iti aduc roata de rezerva :D

valitataye 16-12-10 22:27

Au iesit super!

NightClubRacer 17-12-10 00:33

se putea si mai bine, dar la primavara le refacem...sigur nu o sa reziste la prostiile care le arunca astia iarna pe strada :rolleyes2

Mersi Vlade de help, olteanu e acasa..dar s-a parlit de tot apinderea in drum spre casa...ma lasat la vacaresti, dar a venit un amic si m-a tras :D cu alte cuvinte maine punem jantele pe masina.

aXXo 17-12-10 06:56

Acum iti trebuie niste cola pentru anvelope, sa ramana si ele negre :D :>

B-99-SAA 17-12-10 10:08

E forta :D Bravo ma, a iesit frumos rau! Felicitari mai ales lu Madalin, are mana de artist, ca doar nu e la primele jante facute :lol: Hai te astept la mine sa le vada si ochiu meu :D

All times are GMT +2. The time now is 01:56.

- Copyright 2026 4Tuning