![]() |
Re: Scoala de soferi !
2 Attachment(s)
poti sa faci linistit scoala de soferi in clasa a 12-a.
conducerea o poti face inainte de 18 ani. examenul se poate da la 18 ani si o zi (daca au aia programat). mult nu este de invatat, ca mare parte se stie, si poate si mai mare parte e logic. legislatia cu poligonu intra in vigoare dupa 1 ianuarie, asta include si completarile la legislatie pe care le gasesti pe net. |
am facut o greseala: conducerea o poti incepe cu o luna inainte sa faci 18 ani. adica, faci 18 ani in 20 decembrie, ai voie sa incepi scoala din 20 noiembrie.
|
adica din 17 februarie pt mine :|
imi zise cineva ca poti sa depui dosarul la o luna dupa ce faci 18 ani ,deci aprilie pt mine si examenul vine inca dupa o luna deci mai cred ca renunt.. :( |
nu, aici nu avea dreptate cel care ti-a zis: scoala de soferi o poti face cu o luna inainte de 18 ani, iar examenul, il poti da si la o zi dupa ce ai implinit 18. ASTA E SIGUR, so, GOOD LUCK
iar dosarul ti'l pune instructorul cu care ai facut conducere, si te anunta data in care trebuie sa mergi la examen |
aa ,cool :))
ai idee , de la 1 ianuarie se mai poate face scoala cu o luna inainte?... |
stiu doar ca de la 1 ianuarie intra aia cu 50 de intrebari si poligonul. cred ca ramane valabila chestia cu scoala de soferi
|
Quote:
|
eu cred ca o sa fie mai usor pentru ca sunt 50 cu o singura varianta de raspuns
da' stie cineva cate tre' sa faci sa iei ?:))) |
macar de acuma sper ca o sa iasa shoferi mai buni ...
ca sa recunostem .. in ultima vreme .. sunte destule cazuri de gatastrofe totale care te intrebi cum si-au luat permisu` |
ma si daca ma apuc in februarie,dureaza o luna,fac 18 ani,dau mita la instructor sa faca manarii sa ma programeze mai devreme se poate sau nu se poate fiindca nu am 18 ani + o luna?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
azi am vazut o chestie la stiri: poti sa faci conducerea cu 3 luni inainte de a face 18 ani.. desi... in 3 luni, ar insemna sa faci o ora la 2 saptamani |
nu sunt turc dar am intrat pe nu stiu cate forumuri sa intreb incat m-am zapacit complet ! :oops: :oops:
merci oricum ! |
am vazut aseara o chestie interesanta la stiri... ziceau ca odata cu intrarea noului cod rutier o sa se schimbe una alta in legatura cu scoala... adica:o sa ai voie legal sa o faci cu 3 luni inainte, dar nu ai voie sa iesi in oras(adica cu instructorul) numai dupa ce dam, si trecem sala...
p.s. doar 99 de zile ramase pana la THE BIG DAY :D:D:D:D |
| All times are GMT +2. The time now is 11:18. |
- Copyright 2026 4Tuning