Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Scoala de soferi ! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/18790-scoala-soferi.html)

cata_tm 02-10-06 00:30

Re: Scoala de soferi !

2 Attachment(s)
poti sa faci linistit scoala de soferi in clasa a 12-a.

conducerea o poti face inainte de 18 ani. examenul se poate da la 18 ani si o zi (daca au aia programat).

mult nu este de invatat, ca mare parte se stie, si poate si mai mare parte e logic.

legislatia cu poligonu intra in vigoare dupa 1 ianuarie, asta include si completarile la legislatie pe care le gasesti pe net.

cata_tm 03-10-06 10:07

am facut o greseala: conducerea o poti incepe cu o luna inainte sa faci 18 ani. adica, faci 18 ani in 20 decembrie, ai voie sa incepi scoala din 20 noiembrie.

Bryan 03-10-06 12:43

adica din 17 februarie pt mine :|

imi zise cineva ca poti sa depui dosarul la o luna dupa ce faci 18 ani ,deci aprilie pt mine si examenul vine inca dupa o luna deci mai

cred ca renunt.. :(

cata_tm 03-10-06 15:36

nu, aici nu avea dreptate cel care ti-a zis: scoala de soferi o poti face cu o luna inainte de 18 ani, iar examenul, il poti da si la o zi dupa ce ai implinit 18. ASTA E SIGUR, so, GOOD LUCK

iar dosarul ti'l pune instructorul cu care ai facut conducere, si te anunta data in care trebuie sa mergi la examen

Bryan 03-10-06 16:05

aa ,cool :))

ai idee , de la 1 ianuarie se mai poate face scoala cu o luna inainte?...

cata_tm 03-10-06 20:40

stiu doar ca de la 1 ianuarie intra aia cu 50 de intrebari si poligonul. cred ca ramane valabila chestia cu scoala de soferi

RA_2fast4u 03-10-06 22:18

Quote:

Originally Posted by cata_tm (Post 573698)
stiu doar ca de la 1 ianuarie intra aia cu 50 de intrebari si poligonul. cred ca ramane valabila chestia cu scoala de soferi

ceeeeeeeeee??? cate intrebari??? :-o shiiiiiit!!! nu erau de ajuns 26 (sau cate erau) acuma ne baga 50 :(( nah any way noi sa fim sanatoshi :D ma duc zilele astea si ma interesez exact la scoala de soferi si va zic cum se poate face.... ori cum cert e ca in max 2 luni juma ma apuc de scoala :D:D:D

Bryan 04-10-06 12:51

eu cred ca o sa fie mai usor pentru ca sunt 50 cu o singura varianta de raspuns
da' stie cineva cate tre' sa faci sa iei ?:)))

Spark 04-10-06 19:20

macar de acuma sper ca o sa iasa shoferi mai buni ...
ca sa recunostem .. in ultima vreme .. sunte destule cazuri de gatastrofe totale care te intrebi cum si-au luat permisu`

Bryan 04-10-06 19:47

ma si daca ma apuc in februarie,dureaza o luna,fac 18 ani,dau mita la instructor sa faca manarii sa ma programeze mai devreme se poate sau nu se poate fiindca nu am 18 ani + o luna?

steaua23 04-10-06 21:53

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 574747)
macar de acuma sper ca o sa iasa shoferi mai buni ...
ca sa recunostem .. in ultima vreme .. sunte destule cazuri de gatastrofe totale care te intrebi cum si-au luat permisu`

si crezi ca sala te face sofer mai bun ?

RA_2fast4u 04-10-06 22:05

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 574987)
si crezi ca sala te face sofer mai bun ?

da de acord cu tine... dar macar te face sa sti si tu despre ce e vorba ;) adic apici odata pici de 2 macar inveti si tu ce inseamna sa dai prioritate... da sti cum... de unde nu este nu ai nici ce sa ceri... adica e oarecum relativa treaba, dar totusi tot ce se paote face ca sa se inbunatateasca calitatea soferilor eu zic ca e bine venit...

cata_tm 04-10-06 23:32

Quote:

Originally Posted by Bryan (Post 574784)
ma si daca ma apuc in februarie,dureaza o luna,fac 18 ani,dau mita la instructor sa faca manarii sa ma programeze mai devreme se poate sau nu se poate fiindca nu am 18 ani + o luna?

acuma sincer, esti turc??? se poate da la 18 ani si o zi
azi am vazut o chestie la stiri: poti sa faci conducerea cu 3 luni inainte de a face 18 ani.. desi... in 3 luni, ar insemna sa faci o ora la 2 saptamani

Bryan 05-10-06 00:10

nu sunt turc dar am intrat pe nu stiu cate forumuri sa intreb incat m-am zapacit complet ! :oops: :oops:
merci oricum !

RA_2fast4u 05-10-06 09:15

am vazut aseara o chestie interesanta la stiri... ziceau ca odata cu intrarea noului cod rutier o sa se schimbe una alta in legatura cu scoala... adica:o sa ai voie legal sa o faci cu 3 luni inainte, dar nu ai voie sa iesi in oras(adica cu instructorul) numai dupa ce dam, si trecem sala...

p.s. doar 99 de zile ramase pana la THE BIG DAY :D:D:D:D

All times are GMT +2. The time now is 11:18.

- Copyright 2026 4Tuning