![]() |
Re: Porsche 924
Multumesc de informatie, chiar am sa ajung vineri in buc si ma uit ca oriicum vreau sa imi iau si gume ca ale mele sunt varza.
|
Vad ca a iesit super masina.In spate ai mutat stopurile mai spre lateral?
|
intra si vezi toate pozele cu ele la mine,dar u ai masina umflata deja sau cum vrei sa le pui?
|
nu-o am umflata e stok, dar stiu ca 924 e mai injust si mi se pare super lat acum si ma uit ca stopurile se incadreaza bine cu restul.Credeam ca le-ai mutat.
|
nu asa cum se vede ,era bine dak ii puneam ca la alea 2 galbena si portocalie ,dar......
|
Razvan ma intrebam daca atunci cand termin cu proiectul ai putea sa imi confectionezi si mie din fibra un spoiler care sa il montez sub mara din fata pentru ca al meu este spart si cam cat m-ar costa.masina mea este din 87 944 turbo ca sa iti faci o idee cum arata spoilrul.
|
pai spoilerul asta d p asta?,de facut pot face orice in principiu.....
|
pai ca asta d p asta ?in principiu pot face orice.......de bani nush tre sa ma gandesc si iti spun,p Alex din titan nu il stii?
|
nu-l stiu ca nu sunt din buc.Tu de unde esti?
|
dar mai bine zic eu dak u vrei sa tii masina asta da sa faci si impresie ...ti o pot face ca p asta .toata masina e facuta din 3 piese dar le pot face si demontabile............
|
sunt din buc dar imi fac treraba la cluj.Am lucrat la Alex 5 ani.Alex fost ZenoMotorsport ,bun prieten cu vali d la Arad Kid tuning
|
si ca sa pun acest bodykit pe pe fata mai e cum mai e dar pe spate ar fi te preferat sa tai aripile nu?
|
|
ultima masina facuta la el in vara asta..............
|
da pe fatza se dau aripile ei jos cu spoiler cu tot si se monteaza piesa noua.P spate tre taiate aripile dar oricum tabla la masinile astea nu rugineste.Am taiat pt ca masina e coborata din amortizoare..............
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:27. |
- Copyright 2026 4Tuning