Re: Tico GR 26 ALE
Quote:
Originally Posted by NXdev
(Post 3502838)
arata destul de bine..dar parca tot la parerea doar capota si stalpii colantati :-s
|
Ceea ce înseamnă, mai puţină muncă şi mai puţin de cheltuit.
Quote:
Originally Posted by GEO GR 01 NVN
(Post 3503411)
sicer eu as alege griu sobolan!:D
|
Ştie careva cum să "desenez" cu negru mat, în photoshop? (ca să fac o simulare) :)) Vişiniul "dă bine" şi cu gri-şobolan, dar şi cu negru mat...
Quote:
Originally Posted by _Bj_
(Post 3503689)
+1 :-)
PS: trebe sa-ti placa si tie , daca tie-ti place mai mult cum ai facut VT fa asa :-) pana la urma e masina ta si o faci pe placul tau !
|
Toate acestea sunt păreri după care trebuie să ma decid uneia... Îmi plac ambele culori....
Quote:
Originally Posted by DjGeooo
(Post 3503841)
Si eu zic la fel...stalpii si capota sau mai degraba stalpi+capota+plafon negru si mai bine.astea-s parerile mele si atata tot:D!prieteneste
|
Şi eventual o să renunţ la colantarea din partea de jos... :-s
Quote:
Originally Posted by B-99-SAA
(Post 3504843)
Eu ti-am zis de la inceput sa faci capota negru mat.... si stalpii, sa aibe asa o linie. Te astept la DCM... sau la pustiu, unde vrei... Si iti mai zic si aici, sa nu uiti... cand vii sa-mi aduci si mie alea ce am vb noi, ti-am dat mesaj :D
|
Pustiu, :), mi-a dat un număr de telefon al unui băiat care-mi poate face rost de autocolant, însă tot eu îl voi pune... şi ieftin si fără prea multă bătaie de cap :D.
Şi de ce să nu ajut pe toată lumea: s-a deschis un magazin cu diverse chestii auto (nu fac reclamă, dar mi se pare ieftin), la care mi-am cumpărat o pereche de becuri pentru poziţii, cu 4 leduri albe... pentru 11lei. Nu ştiu care o fii preţul la Bucureşti dar mie mi se pare prea ok... Şi Liviu, deja şi-a "comandat" o pereche... :)
|