![]() |
Re: Incadrarea pe grupe !
pai priveste si filmuletzul cu audi-ul argintiu....si acolo a ratat domnul nostru a2a ????? :shock: .....ca tot la fel vine din urma....:shock:
|
pai priveste si filmuletzul cu audi-ul argintiu....si acolo a ratat domnul nostru a2a ????? :shock: .....ca tot la fel vine din urma....:shock:
|
Andrei(Audi Argintiu) a zis ca n-a plecat la fel de bine cum plecase cand a ratat Domnul Bogdan startul si asta s-a vazut.
|
audi argintiu e tractiune 4x4 si orice as face eu nu pot pleca inaintea lui... . e normal sa plece in fata dar apoi am avut timp sa recuperez.omul a zis ca nu a plecat bine si eu i-am oferit imediat posibilitatea de revansa (poti sa il intrebi pe el) dar din pacate nu s-au mai tinut libere.asa ca eu ma dau de amorul artei ...chiar daca cistig sau pierd , acum citeva zile m-am dat cu un RS 4. tu ai curaj sa faci asta?( ma refer aici la golful 5 GTI)
|
Quote:
|
vad ca tot se discuta aceiasi problema.... daca venea si r5-ul alb(NFS) oare ce iesea?... raspuns corect: si mai multe discutii ;)
|
pai ce sens ar mai avea 4tuning forum ..fara discutzii :shock: ....dupa tine..om matur....a mirosi fundu' unui rs4 ti se pare o realizare...:???: sau nu prea ai vazut asa ceva din mers si te-ai gandit ca acu e momentul sa privesti din departare ? :rolleyes2
|
ma refeream la discutiile in contradictoriu..... in fine...
si daca te dai cu un rs4, eu zic ca cel putin te evaluezi sa stii unde stai si ce mai ai de facut.... dar am uitat ca pe tine te atrag plimbarile cu viteza mica pe bulevard seara cu masina lucioasa sa vada fetele "minunea".... |
Scuze de offtopic dar ca sa aiba sens forumul asta e ... "ca sa faci performanta tot timpul trebuie sa urci si sa tinzi mai sus..."
PS:de lucioase sunt satul caci si la mine in oras toti pestii au asa ceva[referitor la bulevard...]. |
Quote:
PAi nu ti se pare o realizare ??? O masina care la prima vedere nu iti arunci mucii pe ea,care se tzine de un Audi 4x4 V8 de 420 de cai. Grow UP ;) |
dar cine a zis ca s-a tinut...a zis doar ca s-a dat ;) .....liniutze...liniutze...ce s-ar face r5-urile fara ele :shock:
|
1 Attachment(s)
nu m-am putut abtine....aici va vetzi opri oare :???: ...sau vetzi cauta ceva si mai mare :shock:
|
bai baiatule, tu chiar ai o problema....
|
se vede ca baiatul sufera si nu a invatat inca sa piarda.
cred ca si la urmatoarea cursa (daca o sa mai faca vreodata) cu un cinci va avea emotii mari. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:07. |
- Copyright 2026 4Tuning