![]() |
Re: Idei tuning ptr. Honda Prelude din 90
Un crx ca ala care l-ai cumparat acum ceva vreme...eu stiu pe aici cateva exemplare de crx 1.6 dohc vtec-turbo duse pana la 500cai. Bogdan a auzit sigur de Banzai (400cai). Dar crede-ma ca este investitie MAJORA. Motorul trebuie intarit pt ca deja il duci mult peste orice parametru la care a fost masina desenata de la "mama-proiectant". Este asa cu orice masina si mai ales cu cele non-turbo. Si nu trebuie numai motorul...mai ai ambreaj, driveshaft, eshapament, etc. Dar daca vei reusi sa faci treaba cum trebuie (ma indoiesc ca poti obtine ceva calumea daca nu o duci la cineva care chiar stie ce face in materie de Honda) vei ajunge sa fi mandrul proprietar al unei mare rable care se va strica in fiecare saptamana. Sunt probleme MAJORE daca nu iese cum trebuie.
|
Rectific ultima parte a postului meu anterior: am vrut sa spun ca daca nu e dusa la unu care stie vei ajunge cu o rabla....dar cad ca a-ti inteles ce am vrut sa spun.
|
din pacate nu-i nimeni pe aici care sa se priceapa la asa ceva dar poate gasesc pe cineva in germany
|
very good :)
|
salut,
deci tu esti cu prelude-ul rosu de HD... chiar vorbeam cu baietii despre masina asta. personal zic ca e prea incarcata... sunt curios insa ce planuri de viitor ai. o mai ai pe cea de-a doua la dezmembrat? daca da, as vrea sa vin sa vad ce mi-ar putea folosi. a mea e cea neagra din semnatura... |
salut ! Masina rosie a iesit ca p... doar e facuta la noi !
Daca vrei piese ma gasesti la 0767323180 |
ok, merci. am sa-ti dau un telefon zilele astea, numa sa se termine cu ploaia asta...
|
Crezi ca se potrivesc unele piese de pe Honda ta la Prelude '85 ?
|
depinde ce piese ?
|
Telescoapele ar fi ideale(daca mai sunt intregi) si chestiile alea de blocat-deblocat usile,ale mele s-au rupt.
Sa te mai intreb si de parbriz? |
Daca stii pe cineva care are un parbriz ca de pe '90 nu se potriveste.\
|
mai am telescoape daca vrei si am si ptr usi ce-ti trebuie numa sa se potriveasca .
|
4 Attachment(s)
Scuze de offtopic.
Aveam o honda prelude 92-96 in lucru la Iasi dar din pacate masina a fost avariata. Toate piesele venite nu au mai fost montate. Sunt la vanzare : Spoiler fata SCC equipment produs in Germania la pretul de 1480 ron tva inclus Praguri SCC equipment produs in Germania la pretul de 1170 ron tva inclus Stopuri lexus pe negru (model mai rar) la 780 ron setul tva inclus Semnalizari bara fata (speciale pentru bara asta) la pretul de 330 ron setul tva inclus Toate produsele sunt pe stoc in magazin! Livrare 24H. Cine le cumpara pe toate odata are discount la pret final de 10% si transportul asigurat de noi ! ! ! 0742.023.811 |
Zi un pret total si o sa ma interesez daca se potrivesc,sper sa mearga si sa ne intelegem.
A ta e 4ws? A mea nu e. Daca totul e OK trag o fuga pana la tine. |
salut te mai intereseaza ? Daca da ma gasesti la 0747047800
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:49. |
- Copyright 2026 4Tuning