Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Opel astra clasic vs logan?? (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/18610-opel-astra-clasic-vs-logan.html)

Mihai1515 03-02-07 16:28

Re: Opel astra clasic vs logan??

Las-o balta cu LOGANUL. Nu putem compara un autoturism cu o caricatura. Desi nici Astra nu arata prea bine, LOGANUL arata ca dracul.

platon911 03-02-07 18:07

Quote:

Originally Posted by dj_remix (Post 729164)
Eu vam zis nu va ofticati ca ati dat atatia bani pe o masina straina si va face un logan!!!! Stiu ca asta e problema voastra!!
Apropo am vazut si cursa aia intre un logan si un bmw din 79'.Acolo poate a contat si soferu' da cel mai mult motoru bmw-ului care e mai mare........poate
Totusi il sfatuiesc pe proprietarul bmw-ului sa isi duca masina la REMAT ca e coapta si polueaza mediul si consuma doua galeti de combustibil ca tractoarele!!!

mey omule io dak intru cu BMW-u ala in tine cu Loaganu te despic in 1000 de bukti si BMW-u n-are nici pe raq......vrei sa spui acuma k masinile nemtesti sunt puturoase sau ce......crek esti beat....scuza-ma ...sa nu o iei in nume de rau..;)

Evil Yuri 03-02-07 20:35

Da stii cum e aia, ca americanii au niste masini cu care intra in parapet la 80 de mph, si n-au nimic masinile, dar gasesc oamenii morti inauntru.

Asa si tu cu BMW-ul. Pe vremea cand a fost conceput BMW-ul, nu se punea atat accent pe absorbirea socului, pe cand Loganul si alte masini de conceptie noua, ce deformeaza pentru a absorbi socul, si ca sa nu ramana omu rupt in doua.

Or fi romanii prosti, o fi ansamblarea la logan de tot cacatu, dar totusi, hai as nu sarim calul, are 3 stele de siguranta, iar odata cu introducerea airbag-urilor laterale, 4 stele.
Ceea ce eu consider ca este destul pentru Logan, care este la baza o masina de 6500 de euro.

steaua23 03-02-07 20:46

Dai ... dar la 6500 ai 2 airbag-uri :)
Eu chiar recunosc ... ca da am de ales intre un logan NOU cu geamuri, aer, jante ... etc si o astra cu aceleasi dotari dar peste 100 de mii de km aleg loganu.

platon911 04-02-07 10:10

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 729595)
Dai ... dar la 6500 ai 2 airbag-uri :)
Eu chiar recunosc ... ca da am de ales intre un logan NOU cu geamuri, aer, jante ... etc si o astra cu aceleasi dotari dar peste 100 de mii de km aleg loganu.

te sfatuiesc prietene sa intri pe daciaclub,sa vezi kta lume este inkntaata de Logan?!?!? sa vezi plangeri peste plangeri.....................;)

The_Mask 04-02-07 10:57

pla(N)ton911 te intelegem ca ai astra clasic si ca`ti lauzi masina dar daca era asa de buna de ce o compara cu logan? pentru ca ambele sunt la fel de proaste! Si motorul ala de 1.7dti e praf, la 75 cai cat ai mananca din tine un 1.6 8v, ca de asta de 1.6 16v nici nu pomenesc...eu zic sa nu`i mai lauzi masina lu taticu cu care faci liniutze la semafor, si drifturi cum te laudai tu. As fi curios un 1vs1 cu un golan de 1.5dci sa vad cum sta cu toate k are 65cai daca nu gresesc!

platon911 04-02-07 11:04

mey frate....topicu asta mi se pare o aberatie,dar dak totl-au deskis m-am gandit sa-mi spun punctu de vedere...u nu te uiti k vorbeste gura fara tine...da am 1.7DTI k asta am si sunt mandru de el la consumu de 4......normal k nu stau in fata la 1.6,e logic k are 90CP....da ti-am zis iti dau o Astra de 2.0i 16V sau trubo si sa vedem atunci.....si ink odata nu compari Loganu cu Opelu....io n-am postat aici k sa-mi laud masina..lolz.......si u c masina ai de esti asa sigur pe tine? k vad k esti zmeu...

The_Mask 04-02-07 11:13

tu esti || cu ceea ce inseamna domeniu auto.Unu la mana n`ai cum sa pui
1.6 16v cu 2.0 16v sau 2.0Turbo da vad ca iti place sa lauzi niste motoare de la opel care da sunt peste cele de la Dacia, si mult sub celelalte motoare de la alte branduri! Pai tu erai ala care te laudai ca te "pi*i" pe el de 1.4mpi si 1.6mpi da cateva pagini in urma. Eu ma plimb cu bicicleta cu 3 roti esti multumit? Cand compari 2 masini ti cont de capacitatea cilindrica tu 1.7l dacia 1.6l un + tie, tu turbo dacia aspirat iar + tie, tu diesel dacia benzina sa zicem k ai - dar nu prea mai e diferenta intre benzina si diesel. Scuza-ma daca ti`am ranit orgoliul!;) Happy?

Race 04-02-07 11:29

Quote:

imi iau o Astra cu motor 2.0i 16V 150CP sau iau una 2.0i 24V turbo si are 205CP.............si terminam balciu....face parte din aceeasi clasa cu Loganu'
Bine ca nu esti idiot :rolleyes2
Motor de 2 litri aspirat nu mai e pe Astra de doua generatii.
Sunt curios cum e motorul ala turbo cu 6 supape/cilindru :lol: de 205 CP.Nu de alta,dar Astra G OPC are 4 supape/cilindru si 200 CP...
Un hot-hatch turbo de 200 CP face parte din aceeasi clasa cu o masina de familie de ~100 CP de doua ori mai ieftina ?! Cum ziceam mai sus,bine ca nu esti idiot.

Quote:

cine vrea sa participe la curse sa-si ia logan frate ... ca fuge :O ... cu motorul ala de 1.6 105 cai si 148 cuplu bate orice la clasa ei =))
Indiferent ca acceptati sau nu,ambele Loganuri de 1,6 litri sunt mai rapide in linie dreapta decat Astra Classic cu oricare din cele 3 motorizari.Tinand seama ca pretul pentru un Logan Prestige cu airbag-uri laterale si vopsea metalizata e 8.700 CIP,iar o Astra Classic 1.6 cu dotari echivalente e 12.800 CIP,adica mai mult cu aproape 50 %,chiar ai dreptate:cine vrea sa participe la curse ia Logan 16v nu Astra 1.6 :lol:

Quote:

3. dotari care la logan nici nu viseaza, esp, discuri pe spate, clima, piele pe ici colo
Cum ai ajuns la concluzia ca poti cumpara Astra Classic (NU Astra G pe vremea cat inca se producea) cu ESP ?! Sau cu discuri pe spate ?
Cum ai ajuns la concluzia ca Logan "nici nu viseaza...piele pe ici colo" cand Prestige are volan si schimbator de viteze cu finisaj din piele ?!
Postezi doar ca sa te afli in treaba PiStI.

Astra G era/e o masina destul de buna,insa nu cu motorizarile astea.Aerodinamica ei excelenta conteaza daca are 200+ CP.In cazul modelului de 90 CP,ii ofera fenomenalul avantaj de 3 km/h in plus la viteza maxima fata de Logan.Ce tare :rolleyes2

platon911 04-02-07 15:11

Quote:

Originally Posted by Race (Post 730185)
Bine ca nu esti idiot :rolleyes2
Motor de 2 litri aspirat nu mai e pe Astra de doua generatii.
Sunt curios cum e motorul ala turbo cu 6 supape/cilindru :lol: de 205 CP.Nu de alta,dar Astra G OPC are 4 supape/cilindru si 200 CP...
Un hot-hatch turbo de 200 CP face parte din aceeasi clasa cu o masina de familie de ~100 CP de doua ori mai ieftina ?! Cum ziceam mai sus,bine ca nu esti idiot.

Indiferent ca acceptati sau nu,ambele Loganuri de 1,6 litri sunt mai rapide in linie dreapta decat Astra Classic cu oricare din cele 3 motorizari.Tinand seama ca pretul pentru un Logan Prestige cu airbag-uri laterale si vopsea metalizata e 8.700 CIP,iar o Astra Classic 1.6 cu dotari echivalente e 12.800 CIP,adica mai mult cu aproape 50 %,chiar ai dreptate:cine vrea sa participe la curse ia Logan 16v nu Astra 1.6 :lol:

Cum ai ajuns la concluzia ca poti cumpara Astra Classic (NU Astra G pe vremea cat inca se producea) cu ESP ?! Sau cu discuri pe spate ?
Cum ai ajuns la concluzia ca Logan "nici nu viseaza...piele pe ici colo" cand Prestige are volan si schimbator de viteze cu finisaj din piele ?!
Postezi doar ca sa te afli in treaba PiStI.

Astra G era/e o masina destul de buna,insa nu cu motorizarile astea.Aerodinamica ei excelenta conteaza daca are 200+ CP.In cazul modelului de 90 CP,ii ofera fenomenalul avantaj de 3 km/h in plus la viteza maxima fata de Logan.Ce tare :rolleyes2

u ce mai cauti pe forumu asta ? dak u n-ai auzit de motoare in 24V...mai documenteaza mey........uita-te la motoarele de BMW.....

platon911 04-02-07 15:14

Quote:

Originally Posted by The_Mask (Post 730169)
tu esti || cu ceea ce inseamna domeniu auto.Unu la mana n`ai cum sa pui
1.6 16v cu 2.0 16v sau 2.0Turbo da vad ca iti place sa lauzi niste motoare de la opel care da sunt peste cele de la Dacia, si mult sub celelalte motoare de la alte branduri! Pai tu erai ala care te laudai ca te "pi*i" pe el de 1.4mpi si 1.6mpi da cateva pagini in urma. Eu ma plimb cu bicicleta cu 3 roti esti multumit? Cand compari 2 masini ti cont de capacitatea cilindrica tu 1.7l dacia 1.6l un + tie, tu turbo dacia aspirat iar + tie, tu diesel dacia benzina sa zicem k ai - dar nu prea mai e diferenta intre benzina si diesel. Scuza-ma daca ti`am ranit orgoliul!;) Happy?

am zis io k fac 1.6??!?!?:rolleyes2 de ce bagi strambe ?.......ma iei cu Loganu si cu tampenii d-astea......lasa-ma mey frate.....k nu s-a rasturnat nimeni cu opelu la 70km\h sau cu oricare alta masina nemteask,asa cum a facut-o Loganu...nemtii stiu ce stiu de Logan da' sunt baieti finuti si-si vad de-ale lor.....:x

dogy_10 04-02-07 15:21

motoarele de bmw cu 24v au 6 cilindri

asa sigur esti ca nu sa rasturnat nici o masina nemteasca la 70km\h....mercedes A klase....
si daca nemtii astea-s asa grozavi de ce imediat dupa ce s-au facut si alte teste de catre alte publicatii auto au scos articolul de pe site-ul oficial??????

L3on 04-02-07 15:28

Fratilor ce aveti de va certati ca chiorii ???Daca as fii avut bani de opel astra mi as fii luat opel astra dar cum nu am avut mi am luat logan dci laureate...NOU.Nu am incredere in masini second hand pt ca am luat multe tepe.Intradevar nu se ridica la pretentiile unei masini straine dar este o masina noua si cu garantie.Astea sant atuurile ei.Orice om normal ar alege astra daca ar fii noua asa ca nu vad scopul acestor conte intre voi...

dogy_10 04-02-07 15:31

eu nu inteleg de ce persoane care nu au avut nici o treaba cu loganulil critica in halul asta, desteptul asta de platon911 spune ca le-ar da foc la toate...??? ce treaba are el cu ce isi cumpara lumea, nu inteleg de unde atata ura

L3on 04-02-07 15:35

Dogy astia sant frustratii pt care loganul e o caruta...Eu am 2 masini de serviciu,un a8 an 2004 si un allroad 2003 si pot sa zic ca nu imi cade rangul cand merg cu dacia,chiar o prefer datorita consumului...dar ce sa faci astia sant oamenii...

All times are GMT +2. The time now is 21:31.

- Copyright 2026 4Tuning