![]() |
B 31 FXN daca as avea atatia bani, ti l`as face cadou! Merge daca te pup sa treaca? :oops: :hug:
|
Re:
Quote:
|
la multi ani shadow, sa fii iubit :dance: :dance: :joy: :tenisclap :wave:
|
la multi ani BANDY, bilossu, Cielo, florynus, matrixu si SENNA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
la multi ani teknoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :D
|
la multi ani Tekno!!! sa ne traiesti!!! :lol:
|
LA MULTI ANI !!!! C00bra , sa fii iubit, sa ai parte de multa sanatate si tot ce e mai bun in viata si sa moderezi in continuare forumul 4tuning la fel de bine ca si pana acum !
MULTI ANI TRAIASCAAAAAAAAAAA MULTI ANI TRAIASCAAAAAAAAAAAAAAA LA MULTI ANIIIIIIIII!!!! :lol: P.S. : :lol: :lol: stiu ca mai e o jumatate de ora dar vroiam sa fiu primu...sau ma rog, printre primi care iti zic ! :wink: |
Un calduros La Multi Ani! ...multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor....special pentru COObra care azi a implinit 26 de primaveri![
|
LA MULT' ANI TRAI TI-AR COPIII, NEVASTA SI COLEGII DE LA 4SS...
HAORDE SA AI PARTE DE BEMVANE MARI SI CURATE, FEMEI GRASE SI DOTATE !!! SANATATE SI VIRTUTE SAI AI CE BEA SI ... MANCA... !!!!!!!!!!! LA MULTI ANI BOIERULE !!!!!!!!! :drunk: |
La multi ani COObra! Sa fii fericit, sanatos si iubit!
|
La multi ani Cobra :wink:
|
1 Attachment(s)
Multumesc tuturor pentru urari....am primit o gramada de pm-uri (le-am citit pe toate :oops: )
Multumesc celor care mau vazut azi si si-au adus aminte de mine, inclusiv Craiova :wink: , si mai ales baietilor din 4SS care m-au asteptat in parcare cu asta................. |
LA MULTI ANI COObra :!:
Frumos din partea colegilor tai de la 4ss :!: |
LA MULTI ANI COOBRA SI SA FII IUBIT :hug: :hug: de toti!!! 8) :D
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:56. |
- Copyright 2026 4Tuning