Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Intrebari si raspunsuri (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/18450-intrebari-raspunsuri.html)

nytrous_oxide05 20-01-07 23:34

Re: Intrebari si raspunsuri

1 Attachment(s)
am si yo o intrebare...cum fac sa obtin culori mai deschise dar reale pe o masina de culoare inchisa...?
Pls sa-mi faca si mie cineva o demonstratie pe masina asta :arrow: ...ceva gen un tutorial scurt plss adica sa-mi ziceti si pasii facuti...
As vrea sa fie un galben putin spre portocaliu...camc um sunt smiley-urile astea doar putin mai inchis...dar vreau totusi sa ramana klumea toate reflexiile..eu am incercat si din variations si din hue/saturation si cu noi Layere date pe COLOR sau Multiply...am incercat chiar si sa o fac intai alba din variations cu liniutza aia data la COARSE si cu Lighter... dar culoarea ramane ireala si aproape fara reflexii deloc..HELP! :?:

MARI_NSL 20-01-07 23:37

am si yo ns poze cu masina unui prieten care ma ajuta cu niste jante virtuale sa vad cu iese .pot sa pun pozele aici

nytrous_oxide05 20-01-07 23:39

Quote:

Originally Posted by mari4speed (Post 707468)
am si yo ns poze cu masina unui prieten care ma ajuta cu niste jante virtuale sa vad cu iese .pot sa pun pozele aici

te ajut eu dar posteaza la Masinile Voastre Preparate de Noi...nu de alta dar ca sa nu ti se stearga postul... ;)

MARI_NSL 20-01-07 23:51

auzi nytrous..nu ai linku direct de acolo unde trebuie sa postez pozele sa nu mai cut io.....pune-l si tu

nytrous_oxide05 20-01-07 23:53

Quote:

Originally Posted by mari4speed (Post 707487)
auzi nytrous..nu ai linku direct de acolo unde trebuie sa postez pozele sa nu mai cut io.....pune-l si tu

https://forum.4tuning.ro/showthread.p...newpost&t=5499
Poftim ;)

MARI_NSL 20-01-07 23:54

multumesc , hai ca le postez aku

MARI_NSL 21-01-07 00:04

pozele le dupa ce le modificatii....de salvez de unde le-am poztat...nu????

MARI_NSL 21-01-07 00:51

vreau sa ma apuc si io de virtual tuning... dar nu stiu cu pot sa iau spoilere ...jante sa alta alea de pe alta masiana...dau la decupare si merg cu mousu pe margine....copy ..paste ... sau cum

nytrous_oxide05 21-01-07 00:58

Quote:

Originally Posted by mari4speed (Post 707561)
vreau sa ma apuc si io de virtual tuning... dar nu stiu cu pot sa iau spoilere ...jante sa alta alea de pe alta masiana...dau la decupare si merg cu mousu pe margine....copy ..paste ... sau cum

hai ca iti explic eu maine dimineata...si vezi k o sa postez acum pe topicu ala renault-ul 5 cu niste variante d jenti...

ruver 23-01-07 22:05

1 Attachment(s)
cine poat sa imi spun cum se numesc aceste aripioare de preferinta denumirea in engleza pls cat de repede posibil :D ca am nevoie :P

Gorby 23-01-07 22:59

Quote:

Originally Posted by ruver (Post 712140)
cine poat sa imi spun cum se numesc aceste aripioare de preferinta denumirea in engleza pls cat de repede posibil :D ca am nevoie :P

-> canards <-

MARI_NSL 23-01-07 23:56

sall.am si io o intrebare.exzista un program ceva.ca sa poti sa faci masian sa dea flesh-uri din faruri..???? merge facut la orice poza ..care este din fata....??mss

Gabi 24-01-07 00:00

Quote:

Originally Posted by mari4speed (Post 712367)
sall.am si io o intrebare.exzista un program ceva.ca sa poti sa faci masian sa dea flesh-uri din faruri..???? merge facut la orice poza ..care este din fata....??mss

Pentru FLASHuri, EXISTA ceva; pentru FLESHuri, nu EXZISTA.

MARI_NSL 24-01-07 00:16

asa frate ....flash-uri cum zici u , mai gresim si noi. ce e un prog.. ceva . poti sa imi dai si mie...???

Gabi 24-01-07 00:21

Cu Photoshopu' poti sa faci aproape orice. Ca sa ma scutesc de alte intrebari, programu' il poti lua de pe DC++/oDc/rmDC/etc.

Pentru tutorialu' privind flashurile (cat si pentru alte alte tutoriale de care 100 % vei intreba mai tarziu), vezi topicu' de tutoriale (peste care, bineinteles, ai sarit).

All times are GMT +2. The time now is 09:59.

- Copyright 2026 4Tuning