![]() |
bravo X-Ray-Eyes problema e alata am dreptate si asta basta tcmai de masini se vea aicia dar nu stiau baieti mai multe despre fata o sa va dati si voi seama baieti mai ancolo asteptam sa ne vedem la antalnire X-Ray-Eyesnusti cum pot sa dau de -but sal antreb ceva am o problema de rezolvat nu ai nr lui damil si mie pe mail daca poti [email protected] bafta si respect :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: si ami ancet cu lipelile pe aicia ca nu e matrimoniale aicia :)))))))))) :lol: :wink:
|
:lol::lol::lol::lol::lol::lol: se pare ca a fost o repriza haioasa de off topic creata de o fata :oops: :))))))))))) ( glumesc, nu te supara pe mine da' stii cum fac baietzii cand se pune o fata in seama cu ei :lol::lol::lol:)
Si acum sa revenim la ale noastre.Cand ne intalnim si unde :?: Se pare ca se vrea sa fie 3 date de intalnire si anume : prima pe 30 oct, 6 nov si cred ca am inteles de la madfish ca el ar dori sa ne intalnim pe 13 parca. Acum hotarati-va si gata cu off topicurile :P |
deci pe 6 noiembrie e cursa din bucuresti, pe 30 oct. e prea devreme(ne-am intalnit deja in luna asta) si cea mai buna data e pe 13 noiembie
|
ami bine 12 sau 14 numai 13 SA NU FEI CA E CU GHINION bafta hotarativa si voi
|
eu mai ashtept variante dar pana akum sunt luate in consideratzie 30 oct shi 13 nov.
|
poate pe 13
|
horarativa cand e o intalnire ca vin si eu astept . lolek daca vezi ma anunti si pe mine >>> sper ca am cu ce merge
|
pe 13 noiembrie la ora 17 in fatza la Sala Sporturilor ramane stabilit. va shteptam pe totzi shi sa nu zicetzi ca nu v-am anuntzat din timp
VENITZI PT CA ADUC CAMERA DE FILMAT SHI FACEM CATERINK! |
yo`s primu`. Sincer cred ca o sa fie cea mai tare intalnire de pana acum!
|
ne vedem pe 13 vin si eu a fost si data trecuta marfa mie mia placut neam distrat marfa an orice caz cam frig :( :)) :wink: :wink:
|
13 nov sa fie :!: :P e unu vin
|
o sa ne inghete tartitzele
] |
daka nu vrei nu venii mah ca nu te obliga nimeni dar noi oricum ne intalnim shi 0 data pe luna nu e cine shtie ce ...dupaia potzi sa stai in casa.
|
care sunt aia care vin la intalnire?
|
Trebuia sa te faci comentator sportiv art-ule. eu am zis ca o sa inghetzam nimic altceva . dar vad ca u te simti obligat sa comentezi de fiecare data si am ajuns la concluzia ca vrei sa ajungi 'supapa sau cuzinet sau de-al casei' prin posturile care le lasi aici.No offence
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:21. |
- Copyright 2026 4Tuning