![]() |
Re: Club Clio
Toto...daca iti amintesti Symbolul nu a venit niciodata cu jante pe 15" ...ele vin cu jante de tabla sau aliaj dar NUMAI pe 14"...Am vazut k aveti o preferinta pentru cele nichelate...intradevar contrastu cu culoarea masinii este chiar tare dar se pare ca si al treilea model din cele de mai sus exista in varianta nichelata si deocamdata spre acesta as inclina...ce parere aveti? si in afara de primul model ele se fabrica doar pe 15 si 17...si pe 17 nu-mi pun!
|
pai atunci primul model pe 15 parerea mea...:)
|
pai daca tot faci un rau de ce sa nu-l faci elegant???
(adica ia-ti jante cat mai mari ca astea schimba total aspectul unei masini) |
Problema e ca mi-e frica sa nu-mi atinga contraaripa cand brachez maxim deoarece m-am uitat aseara la distanta dintre marginea exterioara a anvelopei si contraaripa atunci cand roata este virata maxim...sunt 2-2.5 cm ceea ce este f putin... mi-e teama ca va atinge chiar si pe 15 daca nu pun un talon de 50...asa k momentan am ramas pe ganduri...
|
5 Attachment(s)
Iata si niste poze promise de mult timp cu printesa...:lol:
|
pe 15 nu iti atinge! poti sa pui si cu talon de 60 ;) Iti garantez!
Iar pe 16 poti sa pui cu talon de 50 ca sa fii sigur... |
Pe 16 imi trebuie 195/45 ....k sa nu maresc diametrul rotii....verifica daca nu ma crezi...
|
pai da... dar oricum masina isi permite mai mult decat diametrul stock ;) De asta sa fii sigur!!
|
Asa e dar eu nu vreau sa am erori de kilometraj...pana la urma m-am hotarat sa-mi pun pe 16"...dar tot nu m-am hotarat la un anumit model...daca aveti idei va rog sa puneti aici poze cu janta/jantele respective!
|
1 Attachment(s)
SUN ti-am mai spus-o si ti-o mai repet o data. Mie personal imi place modelul de mai jos ;)
|
OK mersi..voi tine cont de parerea ta...dar puteti veni si cu alte modele in afara celor alese de mine daca gasiti ceva misto...Numai bine!
|
2 Attachment(s)
SUN-ule eu iti recomand urmatoarele...
OZ .... pe 16 , ca model ma refer...poti sa iei pe 15.. |
1 Attachment(s)
da sunt destul de frumoase si modelele astea ;)
ce parere aveti de aceasta schitza ? |
s-ar putea sa iasa cam exagerat spoilerul fata, dar arata bine in general
|
1 Attachment(s)
dungatul meu :)))
si eu o sa-mi pun niste jante. sunt chiar misto oz-urile alea modelul 2 din ultimul post cu poze cu jante cam cat costa alea pe 15 dj_ice?! stii vreun pret? |
| All times are GMT +2. The time now is 05:18. |
- Copyright 2026 4Tuning