![]() |
re: INMATRICULARI BULGARIA
6 Attachment(s)
Quote:
|
inmatriculari bulgaria..anunt valabil si de actualitate..tin sa mentionez k nu se scumpeste absolut nimic in bulgaria precum se aude in romania..IMPORTANT: pot inscrie masinile de italia care au lipsa certificatul de proprietate,cu conditia sa aibe libretul si numerele de pe libret..contact:0746180980 sau [email protected] sau [email protected]
|
eu am auzit ca de fapt stirea ar fi chiar invers, se doreste ieftinirea taxei, dar romanii au preluat stirea pe dos, doar, doar or prosti niste oameni :lol:
sus... |
Quote:
|
2 Attachment(s)
anunt valabil..inceput de saptamana aglomerat in bulgaria..0746180980
|
5 Attachment(s)
anunt valabil..aglomeratie mare in bg..dureaza 2 zile pt o masina cateodata chiar 3..500eu pt masinile sub 163cp,ce depaseste 163cp costa 600..pt cei care doresc sasi inscrie masinile in 4-5 ore o pot face la varna dar se suplimenteaza pretul
|
7 Attachment(s)
inmatriculari bulgaria..anunt valabill..inmatricularile la dobrich sunt blocate din cauza numarului mare de masini..dureaza 3-4 zile la masina..dar totusi..am gasit solutia:am schimbat locatia..deci pot face inmatriculari intro singura zi fara probleme..0746180980
|
2 Attachment(s)
inmatriculari bulgaria.anunt valabil..efectuez inmatriculari 4-5 ore atat in schumen cat si in orasul dobrich cu toate ca acolo dureaza 4-5zile,o rezolv fara probleme si batai de cap in timpul mentionat mai sus ;)
|
inmatricularia bulgaria..serviciu valabil..totul intro singura zi...0746180980
|
anunt valabil 0746180980
|
Salut.O Toyota 4runner 2985 cmc 1994 - inmatriculata in Anglia,volan pe dreapta.Am la ea certificatul ala de inmatriculare albastru,2 foi A4.O putem inmatricula?
|
Quote:
|
inmatriculari bulgaria..anunt valabil dupa sarbatorile de craciun..azi a fost ultima zi lucratoare pana la ora 1..efectuez inmatriculari intr-o singura zi in orasele:dobrichi,varna.schumen si targoviste toate cu punct de plecare din constanta..urez tuturor clientilor,membrilor acestui forum si tuturor care citesc aceste randuri un CRACIUN FERICIT...
|
inmatriculari bulgaria..anunt valabil..inmatriculari pe orasele dobrich,varna,schumen si targoviste..contact: 0746180980 sau [email protected]
|
inmatriculari bulgaria..anunt valabil..0746180980..prelungiri acte auto bulgaria
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:50. |
- Copyright 2026 4Tuning