![]() |
Re: [My Scoot] Piaggio NRG DD
buna alegere cu toba, este o toba buna pentru seturile 70 sport, doar ca este un pic cam vechiuta ... este polini for race 1 buna pentru combinatia toba + set polini evo 1 ... ti'as recomanda sa alegi tot un set polini in special evo 1, dezvolta undeva la 18 cai ...
|
Quote:
am inteles ca se potriveste bine cu toba, pt ca toba este putin decomprimata (are gatul mai larg) |
2 Attachment(s)
ma tot gandesc ce sa fac cu numarul ala ca sta tare urat acolo si cu semnalizarile :d
Ce parere aveti sa fac asa ceva la comanda? s-o lega cineva de mine daca fac asa? |
Quote:
|
Quote:
momentan vreau sa rezolv cu motorul si apoi mai fac ceva modificari oi vedea, dar acum ceea ce ma macina e setul acela sunt curios cum va merge cu toba polini :D |
2 Attachment(s)
astazi l-am scos si eu la plimbare
am facut niste poze si 1 video:) https://www.youtube.com/watch?v=r9YaMjPH88o cam asa se prezinta momentan |
Quote:
P.S.: vezi ca stiu caz real cand "cineva" a cazut nasol cu scuteru din cauza la snur cum ai tu ... am avut si eu si l-am dat jos ! Pe unde stai ? L.E : http://www.piese-moto-accesorii.ro/i...00-Clear-2.jpg |
Daca te intereseaza un polini evo 2 (marita evacuarea porturile lustruite tot numa sa il pui sus)daca tot mergi pe polini...baga id deiu_92_039
|
1 Attachment(s)
Revin si eu cu noutati.
Am achizitionat un set malossi 70 cc . Pus sus, putine reglaje in carburatorul de 17 din fabrica, role mai usoare si merge mai mult decat perfect :o :lol: Se pupa perfect toba polini for race cu setul. Si nici nu se aude tare (exact cum mi-am dorit) Acum sunt in rodaj, insa i-am dat putin gaz sa vad cum se duce si ajunsesem pe la 97 km/h. Probabil ca max speed-ul trece de 110 km/h. Astept sa-l termin si voi reveni cu noutati in leg cu asta. |
3 Attachment(s)
l-am scos la plimbare, ca trebuie plimbat !!! :D
cam murdar nu am mai avut timp sa il si spal :lol: |
frumos scuteru ....si zipu ala ed 80 merge .......:rolleyes2
|
Quote:
|
stiu ca merge mai ales ca e motor de 80 si e si cel de curse
|
Quote:
|
abea acum am vazut intrebarea ta referitoare la numar it spun din proprie experienta ca eu miam taiat numarul si nu s leaga nimeni de mine deci pot incerca ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:02. |
- Copyright 2026 4Tuning