![]() |
Re: o noua masina un nou proiect.golf 3 tuning.
am gasit-o, de fapt pe ebay ,un set de 2 buc stanga dreapta si am facut jumate cu un baiat cu o honda ,dar nu e de sprinter,gasesti direct elementele
|
toata stima pentru munca si banii investiti. nimic de zis ... Dar la cat ai investit in ea era cel mai tare GOLF mk3 DubStyle din Romania daca nu optai pt barile care sunt mai repede "pe moda" anilor 2000-2003 cand Spaniolii descopereau tuning-ul si Romanii Stickerele cu comete pe usi.
Vad ca ai acoperit bandourile si ai pus manere de Audi, am vazut bara spate si arata bine... Sper sa nu o dai in Star trek cu bara fata si pragurile. Mergi pe OEM si o sa fi mai multumit de masina ta, ai sa vezi... Bafta si spor la treaba |
Quote:
|
masina a iesit de la vopsit,imi place la nebunie cum a iesit,sper sa va placa si voua,acum e tot interiorul dat jos,mochetele si presurile la curatatorie si se monteaza CLIMATRONIC pe masina ,in curand poze
|
Aşteptăm pozele cu nerăbdaree!
|
S-au promis niste poze pe aici !!! :D
|
si pozele promise? :-?
|
3 Attachment(s)
vad ca mita nu are de gand sa puna pozele asa ca pun eu in locu lui:D
|
asa da !
bine ca ai scapat de bara aia fata ca nu stiu cat mai puteam sa ma abtin sa nu iti zic de ea.. nu stiu dc nu ai astupat si locasul pentru numar din fata ii mai trebuie niste faruri cu lupa sa fie totul ok... spune-mi te rog, unde ai vopsit masina? cat te-a costat..? as fi si eu interesat de o vopsire integrala si vad ca tie ti-a iesit bine bafta !~ |
Arata foarte bine ! Felicitari.
|
Foarte frumoasa masina,foarte multe modificari,felicitari esti un om cu o ambitie de invidiat .bafta incontinuare
|
Ce schimbare:lol::lol:. Arata prea bine
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
frumos;cred ca iar sta mai bine cu niste jante buzate;un 10j spate:love::love::love:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:13. |
- Copyright 2026 4Tuning