![]() |
Re: DAEWOO :: Tuning & Styling
|
e interesant face-liftul de la cielo (nexia), e ceva de luat in vedere dupa mine...
http://nexiaclub.com/view.php?cisloclanku=2005052901 |
ei de-as gasi faruri din alea as fi in rai.....
|
dc nu gasesti se pot face. Si eu i-am facut la Ascona ;)
|
pune o poza...sau da-mi un mp-u...cu detalii
|
iti zic.. io kent8 misto.. :)) la mine in atelier le ansambla.. :))
|
bun...si la cielo..ce s-ar putea face?
nu vreau sa pun faruri de alta masina...am vazut ceva kituri de cerculete ce se lipesc in far...da...mno...tu parca trebuia sa-mi faci ceva...ai zis ca-mi dai un raspuns...sper ca luna asta sa-l am...sa facem treaba ai |
ce sa iti fac ma? daca e ceva de facut... vii cu un avans daca.. la bara fata te refereai.. si in o saptamana cam top e gata si vopsit pe masina...
asta e raspunsu la care te asteptai??... |
[QUOTE=Kent8;567081]pune o poza...sau da-mi un mp-u...cu detalii[/QUOTE
Sticla de far originala am inlocuit-o cu una clara facuta la comanda, iar in loc de oglinda originala am adaptat o oglinda de Octavia. Arata beton... |
1 Attachment(s)
am gasit astea....la pret acceptabil alea cu lupa erau mai scumpe...inca nu stiu ce sa i-au
|
aaaa, stie careva unde-i filtru de la a/c pe cielo? asa de curiozitate ca eu nu l-am gasit, sau nu mai exista
|
vezi pe sub stergatoare daca nu are asa ca un sertar cumva. La nubira acolo i
|
salut baieti , incercati pe www.rxm.ro , faruri cristal clear si lampi semnalizare cristal clear pt cielo , si un model un pic mai diferit de stopuri de cielo.
Dar va recomand farurile si semnalizatoarele , au o vizibilitate mult mai buna si arata si mai bine P.S. peste o luna se vor aduce in premiera in Romania la prototype project Constanta stopuri clear sport , stiti la care ma refer , cand ajung in stoc va anunt si va dau datele de comanda in caz ca vreti |
| All times are GMT +2. The time now is 07:12. |
- Copyright 2026 4Tuning