Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo DJ-90-KTL (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/179560-cielo-dj-90-ktl.html)

RaZVaN_17_06 19-11-10 16:53

Re: Cielo DJ-90-KTL

Pai ce a luat unchiul tau a fost modelul ieftin, fara dotari, el a vrut doar GPL pe ea.

Allynush 20-11-10 01:50

Quote:

Originally Posted by Greku`BWJ (Post 3826003)
Poate au mai schimbat cate ceva la ele de la an la an ( ba au luat , ba au pus aceste cateva chestii marunte)
De exemplu, unchiu-meu si-a luat tot in 2005 un cielo nou, dar fara absolut nici o optiune...troaca.. Am stat si m-am uitat si am vazut cateva diferente la interior :
-n-are buzunare la usi,
-n-are buton de deschidere a portbajului (numai din cheie)
-n-are inchidere si alarma
-no proiectoare
-no oglinzi normale (le are negre,patrate la fel ca vectra A)
-nu are yala la capacul de la torpedo
-nu are ceasul digital din bord
-nu are antena electrica
-nu are temporizator la stergatoare
-nu are centuri reglabile pe inaltime
-nu are scaun sofer reglabil inaltime
-nu are bec in scrumiera
In schimb ce are el si nu am eu ... GPL :))

@ Razvane poate in 2007 asta a fost nivelul de echipare la executive,fara acel filtru.

Asa ba grekule lauda-te :))) .

*ce va plangeti ca nu aveti nu stiu ce , daca v-ati luat daewoo :)) .

Greku`BWJ 20-11-10 02:06

Quote:

Originally Posted by Allynush (Post 3827403)
Asa ba grekule lauda-te :))) .

*ce va plangeti ca nu aveti nu stiu ce , daca v-ati luat daewoo :)) .

Nu s-a plans nimeni de nimic domnu` :shock: , se vorbea de un mic filtru care a fost/nu a fost pus pe cielo,si am enumerat eu diferente intre cielo executive si cielo-ul lu` unchiu normal . Si nu cred ca am cu ce sa ma laud ... ;)

* azi am schimbat stickerul de pe luneta, maine schimb si folia de pe luneta ca s-a decolorat de la soare ..are 2 ani aproape ii ajunge :D

Allynush 20-11-10 20:26

Quote:

Originally Posted by Greku`BWJ (Post 3827420)
Nu s-a plans nimeni de nimic domnu` :shock: , se vorbea de un mic filtru care a fost/nu a fost pus pe cielo,si am enumerat eu diferente intre cielo executive si cielo-ul lu` unchiu normal . Si nu cred ca am cu ce sa ma laud ... ;)

* azi am schimbat stickerul de pe luneta, maine schimb si folia de pe luneta ca s-a decolorat de la soare ..are 2 ani aproape ii ajunge :D

Ai dat stickerul cu Cielo ala jos ? Ce ti-ai pus ? :>

mike-fullspeed 21-11-10 19:27

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3826010)
Mai bine :lol: Sincer, am vazut ca nici ala nu mai merita... Daca iti consuma 10 pe benzina, pe GPL consuma 11-12, si trebuie sa faci revizii si la butelir/instalatie, trebuie sa cureti injectoare, etc.... La cata bataie de cap iti da, mai bine nu o ai! Parerea mea...

E bun si gpl-ul! Eu unu nu imi permit sa merg cu Daewoo Cielo sau Espero fara GPL!

Si de ce trebuie sa cureti injectoarele daca mergi pe GPL ??? :shock::shock:

ss_seby 21-11-10 21:05

1 Attachment(s)
....nu am stiut la cine sa postez filmul , la tine sau la RBL , dar din moment ce tu ai invins....

DJ88RBL 21-11-10 21:32

Quote:

Originally Posted by ss_seby (Post 3832242)
....nu am stiut la cine sa postez filmul , la tine sau la RBL , dar din moment ce tu ai invins....

da eu nu reusesc sa il downloadez :))

Greku`BWJ 21-11-10 21:36

Quote:

Originally Posted by ss_seby (Post 3832242)

Multumim Seby :D !

REPTYLE 21-11-10 21:59

frumoasa masina ai,mai grekule ! :D

Greku`BWJ 21-11-10 22:50

Quote:

Originally Posted by REPTYLE (Post 3832418)
frumoasa masina ai,mai grekule ! :D

Merci reptyle...suspensia,un eleron micut de "M" , alte jante si atunci mi se pare si mie frumoasa :D

REPTYLE 22-11-10 13:58

Quote:

Originally Posted by Greku`BWJ (Post 3832576)
Merci reptyle...suspensia,un eleron micut de "M" , alte jante si atunci mi se pare si mie frumoasa :D

da grekutz,ai rabdare.le rezolvi tu pe toate ,cu timpul !:D

Greku`BWJ 22-11-10 17:58

4 Attachment(s)
Gata si cu folia pe luneta..pozele sunt facute pe seara cu telefonu..scuzati calitatea

mike-fullspeed 23-11-10 08:00

Ah bine ii mai sta.... :lol:

B-99-SAA 23-11-10 08:45

Quote:

Originally Posted by Greku`BWJ (Post 3834546)
Gata si cu folia pe luneta..pozele sunt facute pe seara cu telefonu..scuzati calitatea

Pe spate+luneta e cea mai inchisa, nu? Pe fata ce intensitate are folia? Oricum, arata foarte bine, felicitari! Scuzam calitatea, dar te asteptam cu o sedinta foto mai profi :D

Greku`BWJ 23-11-10 09:03

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3836083)
Pe spate+luneta e cea mai inchisa, nu? Pe fata ce intensitate are folia? Oricum, arata foarte bine, felicitari! Scuzam calitatea, dar te asteptam cu o sedinta foto mai profi :D

intensitate...nu stiu dar pe spate si luneta e Super Dark Black , iar pe fata este Dark Black :D urmatoarea sedinta foto e cu noua bara clean pe fata (sper cat de curand)

All times are GMT +2. The time now is 11:04.

- Copyright 2026 4Tuning