Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Laudati-va iubitul/a (https://forum.4tuning.ro/28-femei/17934-laudati-iubitul.html)

Eugen_TL 31-08-06 00:29

Re: Laudati-va iubitul/a

hmmm si daca nu esti lea... nu o pui putin pe surioara sa vedem si noi? :-)

Mustang 31-08-06 07:01

sa-mi bag pixu' ... da' o spuneti si voi de parca ati bosorogi :lol:
lasati fetelor ca si baietii de 18-20 de ani alearga dupa fete de 22-24 de ani ;)

CRyS` 01-09-06 11:10

Luni sunt in Bucuresti pt filmarile de la Euforia!Sunt pe parcursul a 3 zile....4-5-6 Septembrie!Sper sa castige din tot sufletu! :D

Kent8 05-09-06 09:47

4 Attachment(s)
asta-i bomboana mea...astept pareri pro si contra

aleks 10-09-06 11:34

ce pareri contra sa vem dacia? :)
sa-ti traiasca si sa va intelegeti, restul... e carcota inutila ;)

DolusD 13-09-06 23:52

hai sa-mi laud si yo femeia ca si asa nu am somn la ora asta !
Cel mai mult imi place la ea varsta (are 23)ca doar am 18 ani , ce-ti dorest la 18 ani decat o femeie mai mare ca tine, ca aia stie carte ( sa nu avetzi parte de ce am avut yo si sa nu mai credetzi preteni care zic ca fetele mai mari stiu meserie pt ca se insala in mare parte ,yo asa am patzit , in fine sa revenim...)
In rest e beton , un fund de mori , sani tun , si face cam tot ce-i cer :)) (cel mai misto ) ! NU E PROFITOARE pt ca ma ingroapa in bani(e full) ,daca ar fi fost invers mi-as fi facut probleme !

Eugen_TL 14-09-06 00:17

atunci e bine ...o poza ceva? eu am avut ocazia cu una de 25 dar am amanat-o intr-o zi de 5 ori ...eram la mare..nebuna a venit la mare...si cand eram si eu liber a venit saraca cica la club XXI in mamaia in fata si nu m-a vazut..culmea e ca am asteptat-o si nu singur si n-am vazutp e nimeni.. a mai suant acum cateva seri dar nu am auzit telu i-am dat msg degeaba... in fine .. daca e ceva e ceva trecator pe moment la plesneala :D

tu pune o poza sa o vedem pe topicu ala cu POZE

Spark 14-09-06 00:18

bravo tzie ... mai rar prinzi asa ceva ... ;)

DolusD 14-09-06 00:44

1 Attachment(s)
E tipa cea inalta ! e poza de acu 1 an la bunica-sa la tzara cu o pretena de pe acolo ! nu e prea reusita poza dar in realitate arata de vreo 10 ori mai bine ca in poza asta !

Snoopy 14-09-06 21:09

Cealalta e bunica? Da ce bine arata :lol:

DolusD 14-09-06 21:14

:peace: :peace: :peace: :lol: :lol: Aia mai mica are 24 ani , zici ca e bunica , e super buna in realitate (a mai slabit acuma , poza e facuta acu 1 an) dar in poza asta a iesit ca foamea :)))))) ! soarta......

Eugen_TL 14-09-06 22:08

mm daca tu spui asa ceva de aceste 2 fete e clar ce gusturi ai ..scz dar mai bine fara ;)

DolusD 14-09-06 22:19

Nu e nici o problema dar o sa fac niste poze cu aparatu digital sa se vada calumea si mai vb dupa aia pt ca AM STANDARDE RIDICATE crede-ma ! dar am avut o prietena care era super buna si daca aratam o poza cu ea la cineva ma intreba daca sunt zoofil ! ata ete , nu toata lumea iese bine in poze :)) ! Sau alta chestie am cunoscut o tipa pe net si am facut schimb de poze ,arata bestial in poza dar fatza in fatza am zis ca nu e adevarat,era oribilaaa ,bleah, ! soarta...

Mustang 15-09-06 10:07

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 554196)
mm daca tu spui asa ceva de aceste 2 fete e clar ce gusturi ai ..scz dar mai bine fara ;)

si totusi - nu te poti kk in gusturile omului ...
e adevarat ca nici mie nu imi place ...
da' daca unui om ii place o stramba .. TU nu ai niciun drept sa ii critici gustul ;)

Eugen_TL 15-09-06 13:15

da ma normal...dar dupa descriere am zis ca cine stie ce arata... in fien .. fiecare cu cei place :)

All times are GMT +2. The time now is 01:16.

- Copyright 2026 4Tuning