![]() |
mah poate ar fi trebuit sa te exprimi altfel daca nam inteles io cum trebe ... si chiar ai dreptate ... mias pune albe da ... de unde?! ca de gasit gasesti greu si daca gasesti is cam dublu cre'ca la pret cat alea albastre ... si rosu sau verde ... nu prea ... io zic ca la alb ALBastru mere fain :wink: cel putzin mie asa mi se pare ...
|
daca va certatzi va certatzi altundeva! :evil:
|
poate putin mai scump da macar stii ca arata selekt unic si hack !
|
mda ... ai dreptate da de unde atatia bani si nui vorba numa de bani alb ii aproape ca si ceva normal, ma vede lumea si a zice ialal pa ala sio bagat neoane de alea de casa ... tekno in case off ... scuze de offtopic
|
nu-i stres... numa' nu va mai certatzi... sfat... nu te lua dupa \"ce o sa zica lumea\" fa cum sa itzi placa tzie :wink:
|
off topiceanu la greu... hai sa discutam de decibelli... pana mea.... ma doare in neoane :) :)
|
:lol: :lol: :lol: KrushX da ... ai dreptate ... once again scuze de offtopic ...
|
Rosii piry...La fel ca si bordul si cd-player-ul...in plus...masina e meagra...huse negru cu rosu...Michael Schumacher...stiu...da altele nu am gasit...Am bagat si tweeterele de la crunch pe fata si doua difuri de 6x9 ovale Hifonics pe spate...Suna bestial...
|
poze ? ceva....
|
4 Attachment(s)
decibeli... ha???
|
decibeli?unde?cine?cand?RRRRRUUUPEEEEEEEEEEEEEE MAGNATUUUUUUUUUUUUUUUU' !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
... mdea ... pioneeru ala din solenza ala asja ii pus? ca mie nu mi se pare prea stabil, poate ii prins si nu se vede da ... nush ... in schimb designu din peugeot imi place ... si alea din ultima masjina mi se par cam penale ...
|
astia is tipi de la oradea cu care am mers la arad
|
da... pozele sunt din oradea, de la niste prieteni, le-am pus pe net cand cam plecat in Slovacia, acuma nu mai vreau sa vad Skode, ca m0am saturat! Nici una!
|
1 Attachment(s)
Cum zice topicu...HAI SA............
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:57. |
- Copyright 2026 4Tuning