![]() |
Re: Ce ziceti,STILO COUPE SAU CITROEN C4 COUPE?
Quote:
"ala fiat zici ca e anii70" Intotdeauna mi-a fost greata de oamenii care se baga in discutii doar de dragul de a vorbi! Ce zici, Stilo asta arata a anii 70, nu? E STOCK. E masina mea! https://forum.4tuning.ro/showthread.p...357#post944357 Sunt extrem de multumit de masina si cred ca e mult peste Citroen la design si mult peste multe alte masini la dotari!!!! |
Hai sa o luam pe rand:
Cineva mai sus spunea despre C4: "E frantuzeasca, asta spune tot", pai atunci hai sa o luam altfel cu Stilo, "E Fiat si asta CHIAR spune tot"!!! Designul exterior, este o chestie de gusturi, depinde f mult de fiecare. Designul interior, clar C4 castiga datorita materialelor folosite care sunt de f buna calitate, si a designului ***urist --- fata de designul conservator si plictisitor al Stilo-ului. Motorul, am mers cu 1,6 diesel de la amandoua, C4 mi s-a parut mai infipta fata de Stilo, iar motorul de la C4 1,6 hdi 16V este facut in colaborare cu Ford si este acelasi motor de pe Focus, care s-a dovedit a fi f fiabil; la Stilo nu ma pot pronunta la domeniul fiabilitate. Tinuta de drum, C4 castiga clar, are o manevrabilitate excelenta si o stabilitate de invidiat. |
Quote:
Nu cred ca se poate compara designul asta cu C4 https://forum.4tuning.ro/showthread.p...357#post944357 |
Quote:
|
Vai scuza-ma....ce greseala am putut sa fac.... :lol:
De la o simpla greseala, pana la faza ca tu imi zici ca nu stiu ce spun e o diferenta. Nu ma cunosti, si nu stii tu cu ce masini am mers. In afara de faptul ca Stiloul are cuplul de la o turatie mai joasa, C4 ii face cu mana peste 3200 rpm. Intereseaza-te si tu de overboostul care il are motorul 1,6 16V Hdi si dupa aia mai vb. |
Quote:
Putere maxima (CP/rpm) 110 Viteza maxima (km/h) 192 Acceleratie 0-100 km/h (s) 11.2 ABEREZI rau de tot amice. Probabil cu masinile cu care ai mers, ai mers doar in dreapta! Pai Stilo 1.9JTD are demarajul 0-100 in 10.1 S in varianta de 115 cp si in jur de 9.1S in 140 cp. II face cu mana peste 3.200! Fa pasi pe covorash! Esti mancat de un logan 1.6 16V benzina! MANCAT. Auzi...11.2! hahahahhaha |
Hai sa vedem cum sta una langa alta, eu cu aia 11,2 sec 0-100km/h si tu cu aia 10,5 s.
Te tine??? |
Quote:
Eu am motor de 1.8 16 V benzina de 135 CP si nu cred ca are rost sa vad nimic cu tine (poate doar eu in marsalier si tu normal) |
stilo clar... e mana italieneasca... nu frantuzeasca >:P + ca spatele ala de la c4 in 2 usi e jalnic... parca ar fi lovit un c4 normal si au zis baaaaaaa gata am facut masina... sau au aruncat ceva pe ea:|
|
Cred ca stilo e mai meseriasa
|
Fiat Stilo, are un design superior C4-ului, motoare diesel mult mai performante, singurul lucru care`l mai scoate pe C4 la mal este botul, pare atractiv, dar cand il vezi din spate iti dispare pofta de a-l cumpara. Intodeauna ca design italincele au fost peste frantuzesti, + ca frantuzestile au multe probleme legate de electronica.
|
The_Mask daca imi arati diploma de design pe care ai absolvit-o as fi recunoscator daca ai pune un scan aici pt afirmatii de genul. daca nu e mai bine sa nu te faci de ras si sa faci afirmatii de genul asta. ca doar nu oi fi tu buricul pamantului care taie si spanzura in lumea sta sa faci afirmatii generale de genul asta.
stilo e o masina frumoasa de la vremea ei (PENTRU MINE mult mai misto ca xsara, fiind aceleasi generatii) care inca se regaseste in actualitate dar o comparatie intre cele doua modele nu se poate face coerent. motor 1.6 benzina la amandoua, sau 2.4 de la stilo cu 2l de la c4 (au puteri aprox egale) ca stabilitate pe curbe NU CRED sa fie stilo mai smeker ca c4. adica stiu cum se tine c4 si ce am facut eu cu el...confort interior iar nu cred. siguranta SIGUR NU, vizibilitate spate poate, desi nu sunt sigur ca si stilo coupe are montanti mari spate. cat despre comentariile de design ar fi bine sa se abtina toti. alea sunt criterii subiective care nu poti i catalogate ca + sau - la o masina (io zic ca c4 totusi arata mult mai bine int/ext, dar e doar UMILA mea parere) ...si inca multe alte cuvinte pot fi scrise..dar trebuie comparate exact modele pt a se obtine un rezultat concret, nu vorbe |
C4 fara ezitare ... nu prea imi place stilo iar versiunea lor cea mai sportiva mi se pare patetica
|
Quote:
Hai sa comparam Citroen cu noula Fiat Bravo (noul Stilo) sa vedem atunci ce mai e de spus. Pe langa Bravo c4 chiar e o cutie de conserve! |
A nu se inteleg gresit, nu am vrut sa jignesc mai sus dar asta e parerea mea. Ma mir cum de nu zice nimeni nimic despre noul Stilo (Bravo). Nu credeti ca este cu mult peste C4?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:18. |
- Copyright 2026 4Tuning