![]() |
Re: Vento
Arata bine,are aceeasi cu golful meu :D,sa o porti sanatos.
|
5 Attachment(s)
La o plimbare de 1 mai pe clisura Dunarii
|
10 Attachment(s)
Nu am mai postat de mult pe aici.In ultimul timp am mai facut cite una alta la masina.Am schimbat pragurile care erau ca sita,pasajele aripilor spate,ambele aripi fata,vopsit total,jante mai late si mai frumoase zic eu,scaune gti cu incalzire in ele si un tub si o statie de 600w.Am dus-o sa vada si ea transalpina si dovada de multumire nu m-a facut de rusine!pun citeva poze din concediul de anul acesta.Nevasta un pic cam geloasa ca ea nu are atitea poze.
|
arata bine;)...sa ai parte de ea incontinuare
boala lor de altfel,tablaria.... jantele astea,din cate vad borbet bs arata foarte bine ce as avea de obiectat ca bandouriile ori trebuie sa le faci si pe ele in culoarea masinii ori sa lasi si la bara fata spate negrul daca ai vrut diferit,asa nu are continuitate sa zic asa.... spor |
Quote:
|
Superb!
|
Mai bine vopsesti si bandourile rosii
|
Quote:
si praguri negre, sa aiba linie cu buzele spoilerelor. in rest e foarte faina !! |
Quote:
sa ai parte de ventorica ... arata ff bine .. ps.: scz de multitudinea intrebatilor |
Ti-am vazut masina in parcarea strandului neptun din Arad. Chiar m-am uitat lung dupa ce am trecut pe langa ea, arata foarte ingrijita si bine pusa la punct! Parerea mea este ca arata bine cu bandouri negre :D
|
Quote:
-praguri cumparate noi 55 ron bucata -pasaje aripi spate 55 ron bucata -aripi fata 75 ron bucata(astea schimbate anul trecut) -vopsit 1800 ron la cuptor +200 ron plafon si eleron haion negru lucios -sudat aripi si praguri plus in spate sub spoiler 200 euro daca mai ai intrebari te ajut cu placere numai sa fiu pe acasa.bafta si merci de apreciere. |
Quote:
|
Am o intrebare pt cei care cunosc,se pot pune lupe la farurile ce le am eu pe masina?farurile sunt FK.
|
in orice far poti monta lupe,ideia ii sa desfaci faruriile,ideia ii sa ai si lupe potrivite ca unele faruri au spatiul mic si lupele nu intra ca si plug&play si trebuie decupat,la vento nu ii cazul cum ii ex la mine(bora)
apropo,daca vrei lupe ale mele sunt de vanzare,si merge la tine ca ii pentru h4(cu becuri d2s) |
cumpar cotiera pt scaunele fata.daca are cineva de vanzare rog sa puna si poze
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:23. |
- Copyright 2026 4Tuning