Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Vento (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/177775-vento.html)

cata_golf 09-02-12 17:00

Re: Vento

Arata bine,are aceeasi cu golful meu :D,sa o porti sanatos.

pidu79 20-05-12 10:59

5 Attachment(s)
La o plimbare de 1 mai pe clisura Dunarii

pidu79 06-08-13 17:37

10 Attachment(s)
Nu am mai postat de mult pe aici.In ultimul timp am mai facut cite una alta la masina.Am schimbat pragurile care erau ca sita,pasajele aripilor spate,ambele aripi fata,vopsit total,jante mai late si mai frumoase zic eu,scaune gti cu incalzire in ele si un tub si o statie de 600w.Am dus-o sa vada si ea transalpina si dovada de multumire nu m-a facut de rusine!pun citeva poze din concediul de anul acesta.Nevasta un pic cam geloasa ca ea nu are atitea poze.

soosy 06-08-13 22:26

arata bine;)...sa ai parte de ea incontinuare
boala lor de altfel,tablaria....
jantele astea,din cate vad borbet bs arata foarte bine
ce as avea de obiectat ca bandouriile ori trebuie sa le faci si pe ele in culoarea masinii ori sa lasi si la bara fata spate negrul daca ai vrut diferit,asa nu are continuitate sa zic asa....

spor

pidu79 07-08-13 06:44

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5543840)
arata bine;)...sa ai parte de ea incontinuare
boala lor de altfel,tablaria....
jantele astea,din cate vad borbet bs arata foarte bine
ce as avea de obiectat ca bandouriile ori trebuie sa le faci si pe ele in culoarea masinii ori sa lasi si la bara fata spate negrul daca ai vrut diferit,asa nu are continuitate sa zic asa....

spor

E in plan da nu stiu cind.sa am timp mai mult si o sa vopsesc si barile fata sa aiba dunga neagra.spor si tie

Andu01 07-08-13 12:12

Superb!

ovidiu89 07-08-13 13:00

Mai bine vopsesti si bandourile rosii

MadAboutGolf3 07-08-13 13:07

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 5544170)

+1

si praguri negre, sa aiba linie cu buzele spoilerelor.

in rest e foarte faina !!

VentoVRY 07-08-13 13:45

Quote:

Originally Posted by pidu79 (Post 5543623)
Nu am mai postat de mult pe aici.In ultimul timp am mai facut cite una alta la masina.Am schimbat pragurile care erau ca sita,pasajele aripilor spate,ambele aripi fata,vopsit total,jante mai late si mai frumoase zic eu,scaune gti cu incalzire in ele si un tub si o statie de 600w, pun citeva poze din concediul de anul acesta.

frumusete de masina a iesit ...o rugaminte am daca se poate, un pret pentru etapele parcurse? cat au costat refacerea pragurilor, problemele cu tabla si vopsirea totala , a fost data si la cuptor?... in urmatoare perioada vreau sa fac si eu pasul acesta dar sa stiu cam la ce suma sa ma astept ....

sa ai parte de ventorica ... arata ff bine ..

ps.: scz de multitudinea intrebatilor

bbbogdannn 07-08-13 22:10

Ti-am vazut masina in parcarea strandului neptun din Arad. Chiar m-am uitat lung dupa ce am trecut pe langa ea, arata foarte ingrijita si bine pusa la punct! Parerea mea este ca arata bine cu bandouri negre :D

pidu79 10-08-13 17:10

Quote:

Originally Posted by VentoVRY (Post 5544208)
frumusete de masina a iesit ...o rugaminte am daca se poate, un pret pentru etapele parcurse? cat au costat refacerea pragurilor, problemele cu tabla si vopsirea totala , a fost data si la cuptor?... in urmatoare perioada vreau sa fac si eu pasul acesta dar sa stiu cam la ce suma sa ma astept ....

sa ai parte de ventorica ... arata ff bine ..

ps.: scz de multitudinea intrebatilor

Acum am ajuns acasa din cursa.legat de intrebarea ta iti fac lista:
-praguri cumparate noi 55 ron bucata
-pasaje aripi spate 55 ron bucata
-aripi fata 75 ron bucata(astea schimbate anul trecut)
-vopsit 1800 ron la cuptor +200 ron plafon si eleron haion negru lucios
-sudat aripi si praguri plus in spate sub spoiler 200 euro
daca mai ai intrebari te ajut cu placere numai sa fiu pe acasa.bafta si merci de apreciere.

pidu79 10-08-13 17:12

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 5544170)

bandourile le-am avut deja rosii inainte.acum mai schimbam un pic pe negru pina ne plictisim :))

pidu79 16-10-13 15:43

Am o intrebare pt cei care cunosc,se pot pune lupe la farurile ce le am eu pe masina?farurile sunt FK.

soosy 16-10-13 15:48

in orice far poti monta lupe,ideia ii sa desfaci faruriile,ideia ii sa ai si lupe potrivite ca unele faruri au spatiul mic si lupele nu intra ca si plug&play si trebuie decupat,la vento nu ii cazul cum ii ex la mine(bora)

apropo,daca vrei lupe ale mele sunt de vanzare,si merge la tine ca ii pentru h4(cu becuri d2s)

pidu79 08-01-14 20:34

cumpar cotiera pt scaunele fata.daca are cineva de vanzare rog sa puna si poze

All times are GMT +2. The time now is 16:23.

- Copyright 2026 4Tuning