![]() |
Re: NFS Underground 2 Editia Romaneasca
Ce sa mai imbunatateasca la grafica?mie mi se pare ok asa,apoi sa ziceti ca nu va merge pe PC,ca se misca greu,etc.Eu as zice sa schimbe kiturile alea oribile sa puna ceva mai finut cat mai real.Deabia astept sa il terimine sa bagam cateva drifturi online8)8)8)
|
ma,la faza cu impiedicatu am glumit,dar zic sa nu fie la fel ca originalu,daca puteti sa puneti voi misiuni......sau alte chestii da sa fie cat de cat 3d nu ca la inceput 2d....daca ma intelegeti
|
Quote:
|
sincer mai bine te-ai abtine si nu ai mai scoate porumbei dinastia mai bn spuneai ca vrei ca omu sa se impiedice decat ca vrei misiuni doohhhh !!!
Apropo Site-ul este 98 % terminat nici nu o sa va vina a crede ce a putut face kenny din site-ul meu !!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Pai aia nu conteaza asa mult pe noi ne intereseaza jocul ,masinile .Cand incepe jocul poti sa dai ENTER si gata ai rezolvat problema sare peste introducere:D
|
la mine nu sare peste intro cu enter......da' asta e..nu am ce-i face
|
andy apasa constant enter sau esc sau space una din astea 3 tot tre sa iti sara da-o n "bip" de aici
|
voi sunteti culmea maaaaahhh =))=))....voi injurati....dar pt ce?...ok, nu avem in plan nimic de genul "sa cada in fund" sau "sa sara din masina", sau sa bagam alte misiuni......mai ales de filmulete 3d....ce sa zic, e mult de lucru la asa ceva....adik no....isi ofera careva cunostintele?:confused2
|
Quote:
|
Quote:
|
nu ai pentru ce !
|
4 Attachment(s)
Cateva texturi facute de mine :arrow: daca le doriti vi le dau cu placere.Voi mai face cand mai am timp.Am zis ca voi incerca sa adaug oameni prin oras(2d pot doar).Din pacate nu prea mai am idei.Daca aveti ceva idei realizabile postatile aici si voi incerca sa rezolv :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:54. |
- Copyright 2026 4Tuning