![]() |
Re: Golf 4
Daca aveam nu ma mai plangeam... :( dar madescurc io ca sunt baiat mare :D
|
frumos golfulet mike si foarte ingrijit:D
|
Salut
Vreau sa-ti spun ca arata foarte bine bad-boy-ul cel putin asta e parerea mea pers.(daca ai putea sa pui si niste poze mai clare cu bara ar fii perfect) Jentile care le ai acum sunt f oke, mai bine ca nu le-ai schimbat:) Foarte frumos si finutz lucrat la masina, chiar imi place. Iti urez multa bafta cu proiectu! |
hai nene, ai mai facut ceva pe la masina?
aseara ti-am dat blitz cu un logan albastru cu nr de B cand te-am depasit erai pe canal pe partea cealalta de unde stai tu. arata fff bine bad boy-ul !! |
Nu am mai facut mai nimic pe la masina... nu am avut deloc timp! Cred ca zilele astia o sa ma ocupt de sisemul de deschidere a haionului din buton, ca sa pot dupaia sa ma o trimit la astupat gaura de la maner, si dupaia la vopsit ca sa dispara si bandourile... Si pentru ca nu am bani de toba, o sa ma multumesc deocamdata cu un capat din ala fals ca sa scot toba afara... sa vedem cum stau cu timpu ca bani nu ma costa prea mult, doar materialele!
Deseara o sa revin cu niste poze... Si am mai intrebat si mai intreb: de unde fac si eu rost de niste prezoane mai lungi pt ca stau distantoarele alea prin garaj si nu pot sa le pun :( |
2 Attachment(s)
S-a intamplat si la masina mea... Taicameo era cu ea si, ca sa spun cum a zis un prieten de-al meu "s-a lovit AER-ul" :)) asta e! o femeie nu s-a asigurat si taicameo s-a "pupat" cu ea!
maine intra la indreptat si vopsit si cred ca marti seara e gata! Am prieteni care nu ma lasa la greu! |
Da si taimiu a patit asta cu una:)))
|
Quote:
|
felicitari,frumoasa masina.cam la ce bani ajunge un g4 in stare buna?
|
Ms! Eu am dat 4000 pe ea acum un an! Si nu regret nici un cent care l-am dat pe ea!
Da riciule stiu ca e pacat de lovitura.. :(( Astazi a primit cauciuce de iarna 4 buc! urmeaza poze! |
salut. scuze ca nu am vorbit, dar nu imi dadeam seama care esti :lol:
zi-mi, te rog, cine ti-a facut cu chit acolo la aripa ca am si eu nevoie... mie deja mi-a crapat chitul acolo la aripa... motivul: mester prea bun, bagaias ceva X( |
N-are nimic... macar ti-a scos ceva ala acolo ca eu m-am convins de policolor... sunt varza! Eu nu mi-am luat de la ei vopseaua! Nu a iesit culoare la capota 100% si deaia!
Am un baiat super! Dar din cate ai vazut nu am timp sa o las deloc acolo sa mi-o termine! Lucreaza de nota 2000, are cuptor, tot! Tu ce problema ai??? vrei retus sau tot elementul? |
Cine stie cum sa dau si eu jos un eleron de pe un G4??? am gasit sa imi iau un eleron si nu stiu cum sa il demontez! :(( e lipit bine de tot!
Astept un sfat! ms |
Daca e cu mastic...feon profesional de aer cald. Vezi sa nu aiba suruburi mai intai
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:56. |
- Copyright 2026 4Tuning