Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 4 (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/175132-golf-4-a.html)

mike-fullspeed 04-10-10 20:39

Re: Golf 4

Daca aveam nu ma mai plangeam... :( dar madescurc io ca sunt baiat mare :D

valitataye 04-11-10 20:17

frumos golfulet mike si foarte ingrijit:D

Eddzone 05-11-10 11:48

Salut

Vreau sa-ti spun ca arata foarte bine bad-boy-ul cel putin asta e parerea mea pers.(daca ai putea sa pui si niste poze mai clare cu bara ar fii perfect)
Jentile care le ai acum sunt f oke, mai bine ca nu le-ai schimbat:)
Foarte frumos si finutz lucrat la masina, chiar imi place.

Iti urez multa bafta cu proiectu!

dydy-andrey 15-11-10 10:05

hai nene, ai mai facut ceva pe la masina?
aseara ti-am dat blitz cu un logan albastru cu nr de B cand te-am depasit
erai pe canal pe partea cealalta de unde stai tu.
arata fff bine bad boy-ul !!

mike-fullspeed 16-11-10 09:22

Nu am mai facut mai nimic pe la masina... nu am avut deloc timp! Cred ca zilele astia o sa ma ocupt de sisemul de deschidere a haionului din buton, ca sa pot dupaia sa ma o trimit la astupat gaura de la maner, si dupaia la vopsit ca sa dispara si bandourile... Si pentru ca nu am bani de toba, o sa ma multumesc deocamdata cu un capat din ala fals ca sa scot toba afara... sa vedem cum stau cu timpu ca bani nu ma costa prea mult, doar materialele!

Deseara o sa revin cu niste poze... Si am mai intrebat si mai intreb: de unde fac si eu rost de niste prezoane mai lungi pt ca stau distantoarele alea prin garaj si nu pot sa le pun :(

mike-fullspeed 21-11-10 19:19

2 Attachment(s)
S-a intamplat si la masina mea... Taicameo era cu ea si, ca sa spun cum a zis un prieten de-al meu "s-a lovit AER-ul" :)) asta e! o femeie nu s-a asigurat si taicameo s-a "pupat" cu ea!

maine intra la indreptat si vopsit si cred ca marti seara e gata! Am prieteni care nu ma lasa la greu!

Adelin_Maxima 21-11-10 19:32

Da si taimiu a patit asta cu una:)))

Allynush 21-11-10 21:24

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 3831819)
S-a intamplat si la masina mea... Taicameo era cu ea si, ca sa spun cum a zis un prieten de-al meu "s-a lovit AER-ul" :)) asta e! o femeie nu s-a asigurat si taicameo s-a "pupat" cu ea!

maine intra la indreptat si vopsit si cred ca marti seara e gata! Am prieteni care nu ma lasa la greu!

pfff , pacat de ea :rolleyes2

manu22 24-11-10 16:25

felicitari,frumoasa masina.cam la ce bani ajunge un g4 in stare buna?

mike-fullspeed 24-11-10 18:33

Ms! Eu am dat 4000 pe ea acum un an! Si nu regret nici un cent care l-am dat pe ea!

Da riciule stiu ca e pacat de lovitura.. :((

Astazi a primit cauciuce de iarna 4 buc! urmeaza poze!

dydy-andrey 26-11-10 10:49

salut. scuze ca nu am vorbit, dar nu imi dadeam seama care esti :lol:
zi-mi, te rog, cine ti-a facut cu chit acolo la aripa ca am si eu nevoie...
mie deja mi-a crapat chitul acolo la aripa... motivul: mester prea bun, bagaias ceva X(

mike-fullspeed 27-11-10 17:57

N-are nimic... macar ti-a scos ceva ala acolo ca eu m-am convins de policolor... sunt varza! Eu nu mi-am luat de la ei vopseaua! Nu a iesit culoare la capota 100% si deaia!

Am un baiat super! Dar din cate ai vazut nu am timp sa o las deloc acolo sa mi-o termine! Lucreaza de nota 2000, are cuptor, tot! Tu ce problema ai??? vrei retus sau tot elementul?

mike-fullspeed 30-11-10 22:35

Cine stie cum sa dau si eu jos un eleron de pe un G4??? am gasit sa imi iau un eleron si nu stiu cum sa il demontez! :(( e lipit bine de tot!

Astept un sfat! ms

Circoloco 30-11-10 23:23

Daca e cu mastic...feon profesional de aer cald. Vezi sa nu aiba suruburi mai intai

Allynush 01-12-10 00:00

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 3849480)
N-are nimic... macar ti-a scos ceva ala acolo ca eu m-am convins de policolor... sunt varza! Eu nu mi-am luat de la ei vopseaua! Nu a iesit culoare la capota 100% si deaia!

Am un baiat super! Dar din cate ai vazut nu am timp sa o las deloc acolo sa mi-o termine! Lucreaza de nota 2000, are cuptor, tot! Tu ce problema ai??? vrei retus sau tot elementul?

Sunt varza aia de la policolor , mi-a lovit unu masina acum cateva luni si a luat vopseaua de la policolor nu a iesit cum trebuie a iesit mai inchisa .

All times are GMT +2. The time now is 07:56.

- Copyright 2026 4Tuning