![]() |
:suspiciou :chuckel:
|
Re:
Quote:
|
sper sa nu am urmaritori, totusi! Acum ma reperati usor :lol:
|
adik :twisted: NE :twisted:
|
da mah eryka, adica ne repereaza usor
|
k tot vorbim la topicul asta :D ia spuneti voi kum agatati :P :P :P :P
si ce fel de baieti agatati...k sa nu fim offtopic :P :P: P |
hmm... dar ce esti asa curios ??
noi agatam ce vrem :lol: |
SpeedeR, cand o sa vezi pe un Lanos argintiu , care se plimba pe macheru, cu un \"Boys Wanted\" pe luneta atunci sa sti ca s-a iesit la agatat.Si sa sti ca prinde!
|
Ema,nu le mai da idei, poate iti pune vreunu pe luneta un mare stiker cu Boys Wanted :lol: :lol: :lol: ... si cand se baga in seama zice ca s-a luat dupa ce scrie pe masina :) tehnica smechera de agatat :wink:
ps: aveti colagen in buzele alea albastre? :lol: :lol: |
Desi nu cred ca aveti tupeul sa faceti asta cu \"Boys wanted\", in eventualitatea in care o faceti, sa vb si cu aia de la Politie sa-i avertizati ca circulatia va fi blocata in centru intre orele x si y, cat stati voi pe strada... :mrhappy: :mrhappy: :weee:
|
SpeedeR : Sebastian Loeb intr`o Impreza WRC :dribble:
E combinatia super de barbat-copil.. :oops: Si are asa o fata de prostanac si timid ( la suprafata ca pe proba numai timid nu e :oops: ) http://rally.racing-live.com/en/ :evil_laug :evil_laug :evil_laug Si are okii albastri..si face gropite... :oops: Cam genul asta de baieti imi plac mie... :evil_laug :evil_laug :mrhappy: :dribble: |
MAh bogdane.. ce sa zic.. aia cu Boys Wanted chiar o au pe masina... de miercuri dak nu ma insel... am vazut-o cu ochii mei :shock:
|
si eu ieri :D :D :D
mai e aia ku lollipop.... ;) aia care dau ture stiu dc :yes: ce secretoasa esti,mey Eryko :giggle: Carmen: mie imi place doar de subaru impreza wrc... dami una si o sa fiu fericit :crazy: |
Nu nu! Cum sa ti`o dau tie?! Si io ce fac?! :evil_laug :evil_laug :evil_laug Si acum sincer, l`as prefera gagic pe Subaru decat pe Sebastian :mrhappy: :mrhappy: I like Sebi, I LOVE Impreza :woowoo: :woowoo: :woowoo:
|
Barbatii de fapt cum agatza?
Foloseste cineva masina?:), sau mai bine vorba dulce si etc..? |
| All times are GMT +2. The time now is 15:23. |
- Copyright 2026 4Tuning