![]() |
Re: E46 - By Snacks
4 Attachment(s)
Revin cu noutati,am schimbat Jantele ,numai freaca si cu j-ul un pic mai mare 9 cu 10.miercuri masina merge la vopsit,refac aripile + cateva retusuri si modifc capota,sper sa iasa bine
|
2 Attachment(s)
Misto jantele,nu iti freaca deloc ?Am si eu niste jante asemanatoare,daca nu chiar identice..cred ca ne-am intalnit cand plecai catre deva.
|
Dimensiunea lor e interesanta dar culoarea mie nu-mi place deloc . Schimba culoarea cu ceva mai deschis neaparat !!
Sunt cele de la userul ADF ? |
Mie nu imi freaca ,la cat am roluit aripile nu are cum,nu team vazut. srry :sad: da sunt cele de la ADF. Deocamdata raman asa,pana vopsesc masina.
|
a inceput o noua era a e46-urilor cu jante pe 17 cu buza :twisted:
|
de cand am dat de gustul buzelor si cauciucuri trase nu mai ma pot uita la jante care sa stea bagate sub masina si cauciucuri normale.nu imi mai plac :lol: pe spate cred ca o sa pun si distantiere ca sa stea un pic mai inafara :D
|
pacat ca sunt jantele negre parca sunt table nici macar nu se vede ce sunt
|
Daaa. o sa rezolv si problema aia,cred ca le vopsesc in 2 culori. nu stie cineva ce se intampla dak anulez toba la diesel? as vrea sa o anulez si sa pun numai tips si pe stanga si pe dreapta. afecteaza cu ceva dak scot toba finala???? nu imi poate face nimeni jantele cu miezul in culoarea masini? eu nu prea ma descurc cu photoshopul:sad:
|
1 Attachment(s)
Eram cu e46-le :twisted:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
nu am putut face mijlocul in culoarea masinii din caua claritatii imaginii dar am facut bua gri spre polis...am mai facut si nasu si cupola neagra m-am gandit ca se potriveste mai bine.sper sa iti placa!:D
|
O intrebare oarecum off`topic .. : cat a costat taxa de mediu si ce norma de poluare ti-a iesit ? Mersi anticipat !
|
Quote:
Taxa de mediu o fost 27de milioane si ii euro 3 |
Quote:
tiam facut cu farurile cand teai intors! |
Mersi de raspuns, bafta in continuare ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:11. |
- Copyright 2026 4Tuning