![]() |
Re: Tico B-99-SAA
hai baga mare si termina ticozaurul :twisted: bafta!
|
Foarte bine te-ai pus pe treabă cu TiCoZauRul :D hai cu el vinerea viitoare,dacă ai nevoie de ajutor call me ai nr meu ! 0769 695 906 ! :D
|
Multumesc tuturor!!! Daca am nevoie de ajutor dau un telefon Tweety, te asigur. Am vrut sa vin cu masina ieri, dar e mai complexa lucrarea si la mecanici le era lene (jucau table si se uitau la masina), deci abea saptamana viitoare e gata. Cand am vesti postez!
|
Salut!! Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea, eu unu sunt fan Tico si are taicamiu unu exact aceiasi culoare. Modificarile sunt super arata tare rau :). Bafta in continuare cu proiectul, daca ai nevoie de piese gasesti in pantelimon inainte de Selgros, acolo lucreaza tata, au din dezmembrari si noi.
Bafta!! |
Asteptam iar bestia pe strazi :twisted:
Te salut ! |
Quote:
2. Aceeasi problema o ai si tu la jante ca si mine... putin rascaite de borduri. |
Quote:
2. asa le-am luat, in primavara le recomditionez. |
mai bine cauta unele mai misto :twisted:
|
Da si fa-mi mie un pret de criza pentru ele:lol:
|
Quote:
500 lei fix cu tot cu gume, sau 350 fara gume. Doua trebuie putin reconditionate (estetic, nu bat nu sunt strambe.Doar de pus pe masina). 2 gume 155/65/13 vara si 2 gume 155/70/13 de iarna |
Si eu le voi reconditiona in iarna, cand va intra masina la hibernare.
|
Liviu,
1. Postează aici, te rog, toate avantajele si dezavantajele reale, pe care le ai de cand ai lăsat titiu pe "burtă" 2. Prin Giurgiu, cānd faci o "vizită" sub formă de excursie, īn sensul că, m-aș apuca, pānă la prima ninsoare, s-o las și eu :D PS: Problema cu lonjeroanele tale a apărut de cānd cu manevra asta, sau erau crăpate de dinainte? |
Quote:
Masina a fost dinainte lovita in bot, lonjeroanele la impact s-au fisurat si aia care au reparat masina nu au vazut. Dupa mai mult timp a inceput sa se extinda fisura pana s-au rupt. Pei avantajele ca a lasat-o mai jos e ca se comporta mai bine in curbe/arata mai bine, iar dezavantajele sunt ca trebuie sa ai grija sa nu atinga pe ici pe colo. E o posibilitate sa se fi extins si din cauza la lasatu-lui jos, desi nu cred... :-P |
Quote:
Uite, noi am inceput sa avem strazile din Giurgiu, praf... si sigur m-ar impacta in rau, daca as lasa-o pe a mea... caci rigiditatea aferenta e dura :D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:54. |
- Copyright 2026 4Tuning