Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Tico B-99-SAA (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/174314-tico-99-saa.html)

NightClubRacer 23-10-10 11:36

Re: Tico B-99-SAA

hai baga mare si termina ticozaurul :twisted: bafta!

Tweety_rzw 23-10-10 14:03

Foarte bine te-ai pus pe treabă cu TiCoZauRul :D hai cu el vinerea viitoare,dacă ai nevoie de ajutor call me ai nr meu ! 0769 695 906 ! :D

B-99-SAA 23-10-10 16:47

Multumesc tuturor!!! Daca am nevoie de ajutor dau un telefon Tweety, te asigur. Am vrut sa vin cu masina ieri, dar e mai complexa lucrarea si la mecanici le era lene (jucau table si se uitau la masina), deci abea saptamana viitoare e gata. Cand am vesti postez!

Tyfu 23-10-10 17:49

Salut!! Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea, eu unu sunt fan Tico si are taicamiu unu exact aceiasi culoare. Modificarile sunt super arata tare rau :). Bafta in continuare cu proiectul, daca ai nevoie de piese gasesti in pantelimon inainte de Selgros, acolo lucreaza tata, au din dezmembrari si noi.
Bafta!!

bib_andrey 23-10-10 21:46

Asteptam iar bestia pe strazi :twisted:

Te salut !

Mustang 24-10-10 13:23

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3435447)
Saptamana asta am cumparat alta baterie, cea veche m-a lasat de tot din pacate. Ce regret e ca nu am luat una mai mare, dar eram presat de timp pt ca aveam nevoie urgent de masina. Ieri am facut putia curatenie, si cateva poze la repezeala....

1. Stai pe undeva prin cartierul 23 august? Putin mai sus de Cora Pantelimon? Nu stiu dece, dar zona imi pare super cunoscuta...
2. Aceeasi problema o ai si tu la jante ca si mine... putin rascaite de borduri.

B-99-SAA 24-10-10 16:14

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 3752489)
1. Stai pe undeva prin cartierul 23 august? Putin mai sus de Cora Pantelimon? Nu stiu dece, dar zona imi pare super cunoscuta...
2. Aceeasi problema o ai si tu la jante ca si mine... putin rascaite de borduri.

1. nu, stau in colentina.
2. asa le-am luat, in primavara le recomditionez.

NightClubRacer 24-10-10 17:17

mai bine cauta unele mai misto :twisted:

pustiu_FUG 24-10-10 17:20

Da si fa-mi mie un pret de criza pentru ele:lol:

opia 24-10-10 17:51

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3752920)
Da si fa-mi mie un pret de criza pentru ele:lol:

Raspund eu in locul lui pentru ca nu are net acasa si intra mai rar acum.

500 lei fix cu tot cu gume, sau 350 fara gume. Doua trebuie putin reconditionate (estetic, nu bat nu sunt strambe.Doar de pus pe masina).

2 gume 155/65/13 vara si 2 gume 155/70/13 de iarna

Mustang 24-10-10 19:08

Si eu le voi reconditiona in iarna, cand va intra masina la hibernare.

aXXo 24-10-10 19:23

Liviu,
1. Postează aici, te rog, toate avantajele si dezavantajele reale, pe care le ai de cand ai lăsat titiu pe "burtă"
2. Prin Giurgiu, cānd faci o "vizită" sub formă de excursie, īn sensul că, m-aș apuca, pānă la prima ninsoare, s-o las și eu :D

PS: Problema cu lonjeroanele tale a apărut de cānd cu manevra asta, sau erau crăpate de dinainte?

NightClubRacer 24-10-10 20:13

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 3753235)
Liviu,
1. Postează aici, te rog, toate avantajele si dezavantajele reale, pe care le ai de cand ai lăsat titiu pe "burtă"
2. Prin Giurgiu, cānd faci o "vizită" sub formă de excursie, īn sensul că, m-aș apuca, pānă la prima ninsoare, s-o las și eu :D

PS: Problema cu lonjeroanele tale a apărut de cānd cu manevra asta, sau erau crăpate de dinainte?

iti rasound eu aici...
Masina a fost dinainte lovita in bot, lonjeroanele la impact s-au fisurat si aia care au reparat masina nu au vazut. Dupa mai mult timp a inceput sa se extinda fisura pana s-au rupt. Pei avantajele ca a lasat-o mai jos e ca se comporta mai bine in curbe/arata mai bine, iar dezavantajele sunt ca trebuie sa ai grija sa nu atinga pe ici pe colo. E o posibilitate sa se fi extins si din cauza la lasatu-lui jos, desi nu cred... :-P

aXXo 24-10-10 20:18

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 3753387)
iti raspund eu aici...
Masina a fost dinainte lovita in bot, lonjeroanele la impact s-au fisurat si aia care au reparat masina nu au vazut. Dupa mai mult timp a inceput sa se extinda fisura pana s-au rupt. Pei avantajele ca a lasat-o mai jos e ca se comporta mai bine in curbe/arata mai bine, iar dezavantajele sunt ca trebuie sa ai grija sa nu atinga pe ici pe colo. E o posibilitate sa se fi extins si din cauza la lasatu-lui jos, desi nu cred... :-P

Multumesc frumos, o sa astept insa si parerile lui in fapt, ca sigur a intalnit o x problema din cauza lasatului si sigur l-a ajutat cumva, intr-o alta situatie... D-asta ii cer, avantaje si dezavantejele reale :D, cazuri particulare, caci vreau sa stiu la ce ma inhat.
Uite, noi am inceput sa avem strazile din Giurgiu, praf... si sigur m-ar impacta in rau, daca as lasa-o pe a mea... caci rigiditatea aferenta e dura :D

NightClubRacer 24-10-10 21:28

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 3753404)
Multumesc frumos, o sa astept insa si parerile lui in fapt, ca sigur a intalnit o x problema din cauza lasatului si sigur l-a ajutat cumva, intr-o alta situatie... D-asta ii cer, avantaje si dezavantejele reale :D, cazuri particulare, caci vreau sa stiu la ce ma inhat.
Uite, noi am inceput sa avem strazile din Giurgiu, praf... si sigur m-ar impacta in rau, daca as lasa-o pe a mea... caci rigiditatea aferenta e dura :D

uitete la masina mea, 190 si o sa vezi ca e mult mai joasa si nu am nici o problema :lol:

All times are GMT +2. The time now is 10:54.

- Copyright 2026 4Tuning