Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4TuningDAY Virtual Challenge (https://forum.4tuning.ro/188-4tuningday-virtual-challenge.html)
-   -   concurs - NEW - 4iunie (https://forum.4tuning.ro/188-4tuningday-virtual-challenge/17361-concurs-new-4iunie.html)

TazAless 26-06-06 13:11

Re: concurs - NEW - 4iunie

cel mai bine ar fi perioada iulie-august
...si iulie aproape a venit :lol:

Ace Axel 26-06-06 16:00

ink nu sa dat acordu pt concurs... si dak se va da.... probabil va incepe dupa mijlocu lui iulie... ceea ce e perfect pt mine :D

patriotu90 28-06-06 18:54

as mai avea o idee da asta nu poate fi valabila la toate categoriile ... numai la begginer ... sau undeva unde sunt multi concurenti ... cei care se inscriu fac o masina data ... un juriu alege 8 din ei ... iar apoi se face un concurs tip "arbore" (dak intelegeti ce vreau sa spun ... ceva ca la campionatu mondial :D ) ... la final castigatorul ia premiul ...

Ace Axel 28-06-06 23:21

eh... acu o dai in sf :D

patriotu90 29-06-06 09:27

Quote:

Originally Posted by Ace Axel
eh... acu o dai in sf :D

dc man??? ... e realizabila ... problema e ca dureaza mai mult ....

Ace Axel 29-06-06 14:59

pai ar fi ca un battle mai complex...

Oxide 30-06-06 22:46

romania,organizarea....2 chestii complet paralele II...:)

tase_astra 02-07-06 22:06

Lasand la o parte partea cu tema si punerea la punct a detaliilor, ar fi ok sa luam in calcul si votul. Cel mai bine ar fi ca cei care voteaza lucrarea preferata sa precizeze si ce anume i-a placut, sperand ca in acest fel sa nu se mai voteze "la simpatie".

patriotu90 03-07-06 12:09

de la organizatorii concursului asta nu se mai aude nimik ????

Ace Axel 03-07-06 15:37

eu cred k cel mai bine ar fi p baza de puncte.... ori sa se acorde fiecarui lucrare o nota... de catre fiecare din membrii juriului (asta ar fi cea mai eficienta dar si cea mai lunga metoda) sau tot p baza de puncte sa voteze primele trei lucrari.... si in fiecare caz... in functie de punctele totale obtinute... sa se acorde premiile

Oxide 03-07-06 18:38

Quote:

eu cred k cel mai bine ar fi p baza de puncte.... ori sa se acorde fiecarui lucrare o nota... de catre fiecare din membrii juriului (asta ar fi cea mai eficienta dar si cea mai lunga metoda) sau tot p baza de puncte sa voteze primele trei lucrari.... si in fiecare caz... in functie de punctele totale obtinute... sa se acorde premiile

dap...cel mai ben ar fi sa se dea note...;)

sandrin 03-07-06 18:41

Quote:

da.. cel mai bine note, ori puncte , ca la votare ies speculatii fel de fel, etc. :idea:

Oxide 03-07-06 18:50

Quote:

Originally Posted by sandrin
da.. cel mai bine note, ori puncte , ca la votare ies speculatii fel de fel, etc. :idea:

CORECT!!!:)

frost_dani 10-07-06 12:15

Deci Examenul De Capacitate A Trecut.....bac-ul A Trecut.....ce Mai Asteptam Sa Incepem???

Ace Axel 10-07-06 17:26

sa treaca si admiterea :-"

All times are GMT +2. The time now is 23:10.

- Copyright 2026 4Tuning