![]() |
rezultatul a fost bun in Giulesti... cel putin din punctul meu de vedere :twisted: (au batut si pe Dinamo si pe Steaua :twisted: )
(HAI RAPID :!: :!: :!: ) |
Dinamo-Gaz Metan 1-0
ne`am calificat in sferturile de finala :) |
haha v`ati luat`o de la rapid,baaaa da`o draqu de la 0-1 la 2-1 chiar asa rusinica baaaaa
RAPID GIULESTI :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: http://sport.acasa.ro/images/echipe/rapid.jpg |
Miercuri 3 noiembrie ora 14.00 la iasi va avea loc meciul dintre POLITEHNICA IASI si DINAMO BUCURESTI
chiar daca suntem pe ultimul loc sper sa facem o figura frumoasa ca si cu Steaua ... FORTZA POLI!!!!!!!!!! |
:woowoo: Speedy :D
|
Diutza_1510 si Speedy ..
imi puteti aminti va rog frumos scorul de la meciul de ieri ?? \"U\" Craiova - Rapid Bucuresti ?? ca am un \"lapsus\" si nu reusesc sa`mi amintesc ... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
da intradevar un meci frumos .., un arbitraj jenant ... si cat s`a terminat scoru ? aa... 2-0 parca ... hahaha forza dinamo!!!
|
Re:
Quote:
tz tz tz ... si kiar asa ? a luat rrapidu bataie ? incredibil.. imi pare rau de ei .. au jucat kiar bine...puteau lua si mai mult decat un 2-0 ... nu ? |
da ai dreptate sonnya ... foarte bine au jucat daka se mai chinuiau in pik reusheau sa piarda cu 10-0 ce bine ca n`a mai fost timp ... si ca s`a terminat meciu itzi dai seama cat de umilita era \"iubita noastra echipa RAPID?\"
|
da asa este.. e bine ca a avut noroc, eu una as fi suferit enorm .. sa vad o asa ekipa precum rapid, invinsa de o echipa mediocra precum craiova ... la o diferentza de goluri mult mai mare decat cea actuala..
ar fi fost o tragedie :( :( :( |
dea intradevar o mare tragedie sa bagam totushji la inaintare ceatza care a fost in craiova ... :)) ca sa scuzam shecu \"iubitei noastre echipe RAPID\"
|
Re:
Quote:
|
intradevar putem spune ca arbitraju a fost jenant ... nu e cazu sa mai dam vina pe el... da ce sa mai vb de ceatza asta ... ne`a tzinut de picioare nu am putut nici macar sa construim o ocazie parca ne infashurase picioarele ce pacat
|
Re:
Quote:
hahahhahahhahahahah hahhahahhaha trebuia sa ne facem comentatoare ca ne pricem .. dar hai ca parca suntem prea rele :P sa lasam ziarele sa`si faca treaba mai bine.. ca au ce sa scrie .. si sa nu ne acuze lumea pe noi ca avem ceva cu rrrrrrapidu` :) nu de alta, dar nu ar fi adevarat.. :twisted: |
da intradevar suntem bune de comentatoare ... dar sti ca estu sunt \" o rapidista foarte infocata \" ()doamne fereste !!!) nu are rost sa mai comentam v`am lasat cu rapidu vostru cu tot ... suntetzi varza
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:10. |
- Copyright 2026 4Tuning