![]() |
Re: Need For Speed ...NEW
eu nu cred... demo-ul apare in octombrie... mai ziceau unii k ar avea jocu full la nush ce sala din constanta, si ca ar mai fi si un concurs pe deasupra si ca s-ar da premii... clar cea mai mare minciuna a lunii trecute
eu nu il acuz pe DyZ de nimic, dar daca va uitati pe net, la niste surse credibile, o sa vedeti k apare demo in octombrie si jocul full in noiembrie... fiti pe faza pe EA, IGN, nfsunlimited si nfsplanet, k incep sa apara alte poze si filme |
deci nu exista nici un fel de demo pt Carbon am cautat pe toate site -urile cu torente si nimik!
|
speram sa apara prin decembrie anu asta
|
voi chiar sunteti culmea... ziceti k sperati sa apara in decembrie dupa ce eu am zis k apare in noiembrie... scrie pe majoritatea site-urilor credibile, si pe EA.com... (daca nu v-ati dat seama, este deja o traditie pt cei de la EA sa-si lanseze jocurile NFS in noiembrie :D)
|
1 Attachment(s)
F tare jocul,acum sper sa imi merga...si am vazut ca are o optiune sa iti modelezi spoilerele si cam tot ce e pe masina...
|
http://www.ea.com/nfs/carbon/us/thea...ia=screenshots cele mai noi screenshoturi;)
|
cred ca cele mai multe screenshoturi le am eu pe site :D (click 5 pe turometru apoi la galerie foto)
Pacat ca nu mai am spatiu pe server, ca puneam mai multe filmulete... |
Eu nu am stat sa ma uit la imagini.Am primit mail cu cica cele mai noi screenshoturi din diferite jocuri d la EA printre care si carbon;)
|
are cineva idee cum o sa fie story line-ul? vrea cineva sa doneze bani pt mine k sa imi iau un xbox k sa joc halo 2 :shock: :shock: :shock: ..
|
12 Attachment(s)
12 masini din cele peste 50 promise au fost oficial anuntate (dezbateti pe tema asta o vreme ;))
Masinile sunt: 1. BMW M3 GTR (2003) - cel din Most Wanted :D 2. Daimler Mercedes-Benz CLK 500 (2005) 3. Ford Mustang GT (2006) 4. Lamborghini Murcielago (2004) 5. Lotus Elise 111R (2004) 6. Porsche Cayman S (2006) 7. Toyota Supra (1998) 8. Volkswagen Golf R32 (2006) 9. Fiat Alfa Romeo Brera (2006) 10. Daimler Chrysler 300C SRT-8 (2006) 11. Nissan 350Z Fairlady Z (2006) 12. Audi Le Mans Quattro (2007) |
Dumnezeule... au 350z... si clk... si 300C. ce masini ar putea sa mai fie??? skyline???
|
nu stiu ce sa zic... sunt multi care spera la un skyline...
Palmont City promite mult mai multe decat ne-a adus Rockport, iar dupa reactia fanilor la absenta unui Skyline in Need for Speed: Most Wanted, EA ar trebui sa puna si masina in discutie pe carlist-ul final. Cat despre alte masini, din cat am vazut in screenshoturi, o sa avem parte si de: - Chevrolet Camaro - Dodge Challenger - Dodge Charger - Dodge Viper - Lamborghini Gallardo - Mazda 3 - Mazda RX-7 - Mazda RX-8 - Porsche Carrera GT - Shelby Cobra GT500 - Subaru Impreza WRX STi Daca mi-a scapat vreuna, va rog sa ziceti ;) |
kred k ma intind dak as mai vrea sa fie trecuta o mashina franceza(de preferat renault laguna gt). cer prea mult nu???
|
au alfa brera .. yes ::)
|
au audi le mans??? asta nu e prototip?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:40. |
- Copyright 2026 4Tuning